NikosTsolakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα! Εχω ενα πάλιο laptop! intel® Core2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz 2.00GHz Intel® Wireless Wifi Link 4965AG Ram : 1.00GB Το πρόβλημα του είναι οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet ασύρματα! ("wireless capability is turned off")! Του έβαλα όλους τους Drivers αλλά τίποτα δεν ξέρω τι να κάνω!
guardianx71 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί να έχει διακόπτη ή να θέλει να πατήσεις συνδυασμό πλήκτρων για να ενεργοποιηθεί η κάρτα. Στην δεύτερη περίπτωση ενδέχεται να πρέπει να εγκαταστήσεις και κάποιο πρόγραμμα hotkeys του κατασκευαστή του υπολογιστή.
NikosTsolakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 δεν ξέρω πάτησα FN+F2 αλλα τίποτα! Οσο για τα hotkeys θα το ψάξω
pantote Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ρίξε μια ματιά στο device manager η συσκευή σου είναι ok;
guardianx71 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν μας λες καλύτερο τί μοντέλο είναι ο υπολογιστής? Για διακοπτάκι δεν υπήρχε ε? Επίσης μπορεί ο οδηγός της κάρτας να είναι λάθος και ας φαίνεται να έχει εγκατασταθεί. Είσαι σίγουρος ότι είναι ο σωστός?
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Οχι διακοπτακι δεν εχει. Όντως ο οδηγός του παίζει να είναι λάθος! Αλλα προσπαθώ να εγκαταστήσω καινούριο οδηγό που το κατέβασα απο το official site της intel αλλα δεν εγκαταστήστε τρέχει και μετά κλίνει :/ ( http://prntscr.com/2wtfwb )
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το wireless δούλευε παλια ? Βασικά οπως το περιγράφεις οπως ειπα και τα παιδιά μαλλον με διακοπτάκι η με καποιο συνδιασμό πλήκτρων πρέπει αν το ανοίξεις
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κοίτα το πήρα πρίν 2 μέρες και ειχε windows xp! το wireless δεν δούλευε και υπέθεσα οτι δεν θα εχει τους drivers κτλπ. γι'αυτό του έβαλα τα 7! Τη να σου πω δεν ξέρω αν ειναι με διακοπτάκι! και στο BIOS κοίταξα αν είναι απενεργοποιημένο απο εκει αλλα ειναι οκ! Και σκέφτομαι μπας και φταίει η κάρτα δικτύου αλλα δεν νομίζω γιατι το λαπτοπ το εχω στο ιντερνετ με καλώδιο ethernet!
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αφου και στα xp δεν δούλευε μηπως ειχε καποιο πρόβλημα απο πριν
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 και εγώ έτσι νομίζω αλλα θα απευθυνθώ σε έναν τεχνικό πρώτα και βλέπουμε!!!Ευχαριστώ παντος!
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) λες? αλλα δεν θέλει drivers εκει? EDIT Μολις έκανα Re-Install τους drivers της καρτας δικτύου! Error: Error 2: Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από NikosTsolakos
NikosTsolakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Οκ άκυρο παίδες είχε ενα αφής κουμπί για το wifi οκ τώρα ειναι κομπλέ ευχαριστώ παίδες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα