Daizengar100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω αν τα παρακάτω εξαρτήματα θα είναι συμβατά χωρίς να μου μπλοκάρει καμία RAM slot γιατί χρησιμοποιώ την Corsair Vengeace με την μεγάλη ψήκτρα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526958 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 Έχω δει σε κάποια βιντεάκια που κάνουν install την Hyper 212 evo και μπαίνει η ram ίσα ίσα Παρακαλώ να απαντήσετε αν ξέρετε σίγουρα ότι δεν θα μπλοκάρονται οι Ram slots. Διαφορετικά αν ξέρετε κάποια άλλη μητρική για FX 8320 που δεν θα έχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη ψήκτρα στα ίδια χρήματα Ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 λογικα θα ειναι οκ.σην αναγκη ανεβαζεις λιιιγο τον ανεμιστηρα προς τα επανω η βαζεις τις ψυχτρες στα αλλα slots.
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ειχα το ίδιο πρόβλημα με την noctua και αναγκάστικα να πάρω τις Vengeance με low profile
Thanos1972 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εδω ειναι η hyper σε ποιο μικρη μητρικη λιιιγο απο αυτη που λες και εδω η Noctua σε πιο μεγαλη μητρικη.οποτε μαντεψε γιατι αλλαξε ο spank μνημες 1
Daizengar100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 εδω ειναι η hyper σε ποιο μικρη μητρικη λιιιγο απο αυτη που λες και εδω η Noctua σε πιο μεγαλη μητρικη.οποτε μαντεψε γιατι αλλαξε ο spank μνημες οπότε σύμφωνα με την πρώτη φωτό δεν θα έχω πρόβλημα με τις Corsair Vengeance + Gigabyte 970a-UD3P και CM hyper 212 evo.
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Με τις low profile οχι με τις αλλες ισως να εισαι οριακά τουλάχιστον απο την μια πλευρά της ψύκτρας , και εκτος αυτου το μεγαλύτετο heatsink που εχουν οι αλλες σε σχέση με τις low profile δεν εχει και ιδιαίτερη σημασία στις θερμοκρασίες , στο λεω γιατι εχω και τις 2 εκδόσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα