Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy ace gt-s5830 προβλημα ....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με ενα ace που ειχα παλια.εκανα root μια χαρα και δουλευε.οπως το σκαλιζα και περνουσα διαφορα τωρα μου κολλαει οταν παει να ανοιξει και δεν ανοιγει.περασα root μεσω microsd. Εχει κανενας καμια ιδεα τι να κανω?

Δημοσ.

Σου κολλαει στο boot η σου κολλαει μολις ανοιξει και δεν κανει τιποτα? Θα μπορουσες να περασεις με ενα clean install καποια καινουργιο Rom εφ'οσον εισαι ηδη Rooted και εχεις περασμενo Recovery.

Δημοσ.

εγω το μονο που εκανα κατεβασα απο xda ενα root.το περασα με την καρτα και ανοιξε κανονικα.μετα πηγα να περασω ρομ με την ιδια διαδικασια και μου κολλησε.τωρα παταω να ανοιξει,γραφει samsung  και μενει εκει

Δημοσ.

ωραια κοιτα τι θα κανεις..μπες στο recovery,κανε format τα :system,cache, και οτι αλλο εχει περι φορματ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ SDCARD..συνδεσε το κινητο στο pc και ξαναπερνα το ροοτ..

ξανα καντο εγκατασταση και δες..αν σου μεινει το ιδιο

δοκιμασε να μπεις download mode και περνα του την stock rom

Δημοσ.

ναι κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν ανοιξεις το κινητο θα σε βαλει να διαλεξεις γλωσσα..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εχω και εγω προβλημα με το ace το rootαρα με επιτυχια  αλλα εκανα διαφορα πειραματα με roms . πηγα να περασω 4.2.2 νομηζω (εχει περσει καιρος και δεν θυμαμε καλα) και μολις τελειοσε τωρα δεν ανοιγει, ειναι κολυμενο με το λογοτυπο της samsung. ti na κανω? το εχω κανει για πεταμα?

Δημοσ.

καλησπερα εχω και εγω προβλημα με το ace το rootαρα με επιτυχια αλλα εκανα διαφορα πειραματα με roms . πηγα να περασω 4.2.2 νομηζω (εχει περσει καιρος και δεν θυμαμε καλα) και μολις τελειοσε τωρα δεν ανοιγει, ειναι κολυμενο με το λογοτυπο της samsung. ti na κανω? το εχω κανει για πεταμα?

Επαναφορα στην stock rom για να ισιωση...

http://www.insomnia.gr/topic/599508-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-unroot-downgrade-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-bootloop-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83/?do=findComment&comment=54637553

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...