stelios_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 πως γινται να αναιβασω τις στροφες στο λαπτοπ γιατι δουλευει μονο που καθετε στους 65 βαθμους. οτι και αν εκανα ολο οτ ιδιο , μετα τους 67 περνει μπρος ο ανεμηστηρας ( δυνατα λιγο ) και πευτει 65 παλι . μετα χαμηλωνει ο ανεμηστηρας. θελω να τν κανω μονιμα να δουλευει σε ηψηλες στροφες. δεν με απασχολει ο θορυβος. εχω βαρεθει απλα να το επισκευαζω με reballing. καπιος συγουρος τροπος να δουλεψει ψηλα ? εχω απελπιστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για δοκίμασε το speedfan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ενα καρο προγραμματα δοκιμασα αλλα τιποτα, του αποσυνδεσα το pwm και πλεον δουλευει με τα 5 volt . θερμοκρασιες? 35 το cpu ( απο 55) και gpu 46 απο 69 θορυβος σχεδον απιραχτος. αυτο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 δλδ ποσες φορες εχεις κανει reballing και ποσο εχεις πληρωσει για αυτο? Σιγουρα εννοεις αυτο και οχι reflowing? Πιο λαπτοπ εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ειμαι ηλεκτρονικος και ασχολουμε κυριως με αυτον τον τομεα αναλαμβανω δηλαδη reballing και reflow με επαγγελματικο εξοπλισμο. reballing 2 φορες εχω κανει σε αυτο , συνηθως με απλο reflowing ειναι ενταξει αλα αν δεν του φτιαξω την ψυξη στο τελος θα παει στα σκουπιδια. 2-3-4 φορες δεν ειναι για συνεχεια τετοιες θερμοκρασιες να ψηνετε το chip. αυτα τα multirama και τα acer πολυ χαλια ψυξη ρε παιδι μου . τωρα με τον ανεμηστηρα στο full ειναι οκ . μεχρι τουλαχιστον να του ενισχυσω την ψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εγω τους προσαρμοζω συνηθως αλουμινια για ψυκτρες με παστα και ειναι οκ. Δοκιμασε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα