Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί να μην βάλεις δηλαδή 8 για να δώσεις στο σύστημα σου μια παραπάνω άνεση; Οκ, μπορεί μέχρι τώρα να μην γεμίζει την ραμ κάτι αλλά φυσικό επόμενο οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν. Δεν είναι παράλογο να ζητάνε 8 τα games, παράλογο είναι να είναι υποχρεωτικά τα 12Gb+ για αυτά που βλέπουμε. Μιλάμε για console ports στις περισσότερες περιπτώσεις, που απλά μεταφέρονται με κάποια features/ nvidia-gimmicks κτλ. Πλέον δύσκολα βλέπεις game στο pc που να υπερέχει κατά πολύ οπτικά έναντι των κονσολών όπως παλαιότερα.

*Έφτιαξες που έφτιαξες ένα καλό σύστημα, έδωσες δηλαδή χρήμα και δεν βρίσκω τον λόγο να είσαι ακόμα στα 4Gb ram. Δεν ταιριάζει με το υπόλοιπό σου σύστημα ρε παιδί μου.

Μωρε καλα τα λες.Ακου πως εγινε.Ημουν με την 5870 και εναν 955.Επειδη δεν ηθελα να στησω καινουργιο συστημα,οχι για τα χρηματα αλλα γιατι πρωτον δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος gamer(και medium να παιξω ενα παιχνιδι δεν με πολυνοιαζει) και δευτερον επειδη το συστημα που ειχα δουλευε ρολοι δεν ειχα χρονο και διαθεση να μπλεκω με τυχον δυσλειτουργιες που θα ειχε καποιο κομματι απο το νεο hardware(ακου τωρα τροπος σκεψης).Σκεφτομαι θα τσιμπησω μια 280Χ και δεν πειραζω τιποτα αλλο.Λιγο τα πιο future proof 4GB της 290,λιγο οτι την πετυχα σε καλη τιμη,την πηρα.

Απο εκει και μετα αρχισαν τα οργανα.Εφαγα ενα μηνα για να βρω τι εφταιγε και με το που εβαζα drivers ετρωγα συννεφο restarts.Το λυνω το ζητημα και παω να παιξω.Τι να παιξεις με τον 955(αν και τον ειχα στα 4Ghz) και την 290,το μπουκαλι πηγαινε τρενο.Αντε λεω να παω σε 8320.Τρωω καμια δεκαρια,μπορει και παραπανω μερες να τον κλοκαρω.Ε δεν παει στο διαολο,ερχομαι απο την δουλεια,θελω να κατσω μια ωρα να σερφαρω και να παιξω κανενα παιχνιδακι,θα παλευω με το prime95?Δεν εχω αλλο υπολογιστη,δεν εχω χρονο και διαθεση,βαλε οτι σε οτι παιχνιδι επαιξα δεν ειχα θεμα με ραμ,ειπα να μην ασχοληθω.Θα μου πεις μια ραμ ειναι,απλα δεν ασχοληθηκα.

Απο την αλλη σκεφτομαι οπως λετε οτι σε κανενα χρονο,ισως και πιο λιγο τα 8 δεν θα φτανουν.Να επενδυσω σε ddr3(να δωσω λεφτα για 16gb δλδ) δεν θελω.Του χρονου βγαινει zen,σκατα και αποσκατα η υποθεση.Μετα σκεφτομαι αντε να δωσω 100€ να παρω 16gb,το μονο που κανω στον υπολογιστη ειναι να σερφαρω και να βλεπω σειρες-ταινιες.Παιχνιδια παιζω αραια και που πλεον και αυτα απο Νοεμβριο μεχρι Μαρτιο το πολυ.Εδωσα που εδωσα 250€(cpu-mobo) και βλεπω τον επεξεργαστη να δουλευει 1 πυρηνας στο 5% στο 90% της χρησης που του κανω,να παρω και 16gb μνημη για να βλεπω σειρες?Ουφ,τα ειπα και ξαλαφρωσα.lol.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αγορασε αλλα 4gb να πας εστω στα 8. Σε γνωστα παιχνιδια,ουτε στα minimum δεν ειναι τα 4gb πλεον.

Οσο για τους zen προσωπικα κραταω παρα πολυ μικρο καλαθι αλλα τελος παντων.

αφου βλεπει οτι με sli,crossfire δεν το σηκωνει ας τους κανουμε να αγορασουν μωρε 3-4 καρτουλες ετσι... :-(

Μπα μια χαρα επαιζε με μονη 980Ti ουτως ή αλλως.. Το ζητημα ειναι οτι αν ειναι να χρειαζεται το batman με τετοια μηχανη 980Ti για να τρεξει με τα κολπα της nvidia τοτε ας το κλεισουν το μαγαζι.. Σιγα το παιχνιδι και σιγα τα γραφικα..

Τζαμπα με κουπονι το πηρα και δεν ασχοληθηκα φαντασου.. Τωρα αν εισαι hardcore batman fan.. Good luck.. Γιατι λεμε για αλλους τιτλους που actually εχουν να επιδειξουν και κατι στον οπτικο τομεα, οχι φορεμενα ρουχα και παλια..

• Like 1

γιατι νομιζεις πως και τα υπολοιπα φρανσάις δεν οδευουν προς τα εκει; αν αφαιρεσεις μονο τα εφε τα γραφικα παραμενουν ιδια με την προηγουμενη γενια...

Σιγα το παιχνιδι και σιγα τα γραφικα..

Το παιχνίδι είναι τρομερό, κακά τα ψέματα. Απλά χαραμίστηκε στο pc λόγω κακής διαχείρισης. Μεγάλο κρίμα.

• Moderators

Κι εγώ δεν ξετρελάθηκα.

Είναι solid. Σίγουρα το ότι έχει μέσα

Joker (Mark Hamill) ξανά

είναι μεγάλο ατού για μένα προσωπικά, αλλά ...κάτι δεν μου κολλάει καλά. 

Και ναι, ωραίο το Batmobile, αλλά το μισό παιχνίδι (και οι απαίσιες πίστες του Riddler που δείχνει πόσο "έξυπνος" είναι) έχει φτιαχτεί πάνω του και το παρακάνει.

Ναι, έχει μπόλικο gameplay με το batmobile μέσα σίγουρα. Απλά είναι τι αρέσει και στον καθένα. Το σίγουρο νομίζω είναι ότι το έχουν ενσωματώσει ωραία, δηλαδή διαθέτει πολύ καλά mechanics.

Το παιχνίδι είναι τρομερό, κακά τα ψέματα. Απλά χαραμίστηκε στο pc λόγω κακής διαχείρισης. Μεγάλο κρίμα.

Nαι οκ ακουστηκε καπως το υπογραμμισμενο..

Ενταξει αρκετα fun για τους fan φανταζομαι και με καλο combat system απλα εγω εχω ενα πραγμα με τα batman παντα τα ξεκιναγα ολα και ποτε δεν τα τελειωνα..Δεν ηταν αρκετα engaging για εμενα dunno..

Το εννοουσα απο την αποψη οτι δεν δρεπει και δαφνες παιχνιδαρας οπως δεν εδρεψε ποτε με κανενα της σειρας. Ηταν ολα respected τιτλοι και το εβλεπα απο το αγκαλιασμα του κοινου,αλλα ποτε κανενα δεν εκανε την μεγαλη διαφορα για να γινει τεραστιος ντορος γυρω απο το ονομα του..Η απλα εγω δεν προσεχα γιατι το αγνοουσα απο ενα σημειο και επειτα :P

Εχω μαθει να διαχωριζω τα προσωπικα μου συναισθηματα απο το αντικειμενικο ;) 

• Moderators

Το σίγουρο νομίζω είναι ότι το έχουν ενσωματώσει ωραία, δηλαδή διαθέτει πολύ καλά mechanics.

Ναι, παίζει καλά, αλλά πολύ κρυφτό σε διάφορα μέρη και so...many...tank...battles...

Ρε παιδια το εγκατεστησα σημερα μου δειχνει το intro video και μολις ξεκινησω να παιζω κρασαρει και με πεταει!Καποια λυση?

Κατι μου βγαζει για fatal error build 2012!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...