Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάλι τα κάνανε σκατά; :lol:

Εντάξει, δεν υπάρχει περίπτωση ν' ασχοληθώ άλλο με το παιχνίδι από 'δω και πέρα. Ούτε ξεφτιλοαγορά στα 5 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνίδι είναι μαζί με το Arkham asylum τα καλύτερα Batman ever.Στον τεχνικό τομέα απλά να αναφέρω οτι οι τύποι δεν πρέπει να ασχολήθηκαν καθόλου να το patchaρουν 3 μήνες τώρα και ας λένε οτι το έκαναν. Είναι το ίδιο σκατά με πριν το patch.Δε πρέπει να έχω ξαναδεί τόσο άθλια γραμμένο παιχνίδι. Πάλι καλά που το τσιμπησα ένα δεκαρικακι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Είχα 4GB ram που μου περίσσευαν (2x2) και τα κούμπωσα πάνω για δοκιμή.

Τώρα έχω 12gb (Windows 10).

Με τα 8 μέχρι low έτρεχα μετά κόλλαγε το σύμπαν.

Στα 12 medium χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε stuttering....

Τελικά ίσχυε αυτό που έλεγαν... οι τύποι είναι απίστευτοι...... 

δλδ πρεπει να περασουμε τα 10 για να δουμε ασπρη μερα;

παντως το εχω παρατηρησει και εγω...σε λαπτοπ φιλου με 2πυρηνο αν θυμαμαι καλα nvidia gt9500 128mb και 3gb ram

το προ 16 σε win 7 με ολα low κολλαγε γαματα,του πρασα τα 10 και απλα παει νερο στο low...

Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο.Κανανε που κανανε την πατατα τους,την τιμη του παιχνιδιου τουλαχιστον γιατι δεν την ριχνουν???

https://www.skroutz.gr/s/4728548/Batman-Arkham-Knight-PC.html

Τι 32ευρω για pc game μισου χρονου με αυτα που εγιναν ρε κουραμπιεδες....

δλδ πρεπει να περασουμε τα 10 για να δουμε ασπρη μερα;

παντως το εχω παρατηρησει και εγω...σε λαπτοπ φιλου με 2πυρηνο αν θυμαμαι καλα nvidia gt9500 128mb και 3gb ram

το προ 16 σε win 7 με ολα low κολλαγε γαματα,του πρασα τα 10 και απλα παει νερο στο low...

εεεεεεμ γιαυτό έβαλα 16 εγώ :-D

Να υποθεσω με τον 8320 στα 4.5Ghz και την 290 θα το παιζω στο low?Ρωταω γιατι εχω 4GB ραμ.lol.Θα με αναγκασουν δλδ να δωσω ενα 100€ για ραμ για να παιξω ενα παιχνιδι?Θα μου πειτε ακομα με 4GB μνημη εισαι ρε μαστορα?Περιμενα ποιο παιχνιδι θα με αναγκασει να παω σε 8GB αλλα δεν ειχα θεμα σε κανενα,τεσπα.

Να υποθεσω με τον 8320 στα 4.5Ghz και την 290 θα το παιζω στο low?Ρωταω γιατι εχω 4GB ραμ.lol.Θα με αναγκασουν δλδ να δωσω ενα 100€ για ραμ για να παιξω ενα παιχνιδι?Θα μου πειτε ακομα με 4GB μνημη εισαι ρε μαστορα?Περιμενα ποιο παιχνιδι θα με αναγκασει να παω σε 8GB αλλα δεν ειχα θεμα σε κανενα,τεσπα.

Γιατί να μην βάλεις δηλαδή 8 για να δώσεις στο σύστημα σου μια παραπάνω άνεση; Οκ, μπορεί μέχρι τώρα να μην γεμίζει την ραμ κάτι αλλά φυσικό επόμενο οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν. Δεν είναι παράλογο να ζητάνε 8 τα games, παράλογο είναι να είναι υποχρεωτικά τα 12Gb+ για αυτά που βλέπουμε. Μιλάμε για console ports στις περισσότερες περιπτώσεις, που απλά μεταφέρονται με κάποια features/ nvidia-gimmicks κτλ. Πλέον δύσκολα βλέπεις game στο pc που να υπερέχει κατά πολύ οπτικά έναντι των κονσολών όπως παλαιότερα.

*Έφτιαξες που έφτιαξες ένα καλό σύστημα, έδωσες δηλαδή χρήμα και δεν βρίσκω τον λόγο να είσαι ακόμα στα 4Gb ram. Δεν ταιριάζει με το υπόλοιπό σου σύστημα ρε παιδί μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...