Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μόνο εγώ σκέφτομαι να μην κάνω refund και να κρατήσω το παιχνίδι? Εντάξει, δεν τρέχει καλά... ούτε όπως έτρεχε πιο πριν... Κα δεν εχω κανενα "τερας" PC! Εγώ δεν θα έκανα refund πάντως, ακόμα και αν μπορούσα (δεν μπορώ να κάνω γιατί έχει αγοραστεί εκτός Steam το κλειδί του παιχνιδιού). Θα ήταν άτιμο από μέρους μου να έκανα refund όταν έχω γράψει 71+ ώρες played time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δεν θα έκανα refund πάντως, ακόμα και αν μπορούσα (δεν μπορώ να κάνω γιατί έχει αγοραστεί εκτός Steam το κλειδί του παιχνιδιού). Θα ήταν άτιμο από μέρους μου να έκανα refund όταν έχω γράψει 71+ ώρες played time. Όποτε ακυρο και για μένα.. Και εγω έξω από το steam το έχω αγορασμένο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πόρους για DLC-Season Pass είχανε πάντως. Δεν ξέρω άν το Steam γνώριζε από πριν τα χάλια του ΒΑΚ και ξεκίνησε refund system, ή απλά με το AC Unity κατάλαβαν ότι οι εταιρίες πάνε να σκοτώσουν (και πάλι) το PC Gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οταν πρωτοβγηκε το Refund στο steam λεγαμε οτι θα αναγκασει τις εταιριες να βγαζουν ολα τα παιχνιδια τους σωστα στο pc. Απο τοτε βγηκαν 3 μεγαλα παιχνιδια το Batman το MGS5 και το Mad Max, Τα 2 απο αυτα βγηκαν αψογα απο την αρχη ενω το τριτο(το Batman) δεν το εφτιαξαν παρα τα μαζικα refund. Και αναρωτιεμαι λοιπον εγω: Μηπως τα MGS και Mad max θα εβγαιναν ετσι κι αλλιως απο την αρχη χωρις προβληματα και η ποιοτητα τους δεν εχει να κανει με το refund Μηπως τελικα το refund κανει κακκο στο pc gaming αφου τωρα εξαιτιας του εχουν λιγοτερα λεφτα απο τις πωλησεις του Batman απο οτι θα ειχαν αν δεν υπηρχε και αρα γι αυτο δεν θελουν να ξοδεψουν αλλα χρηματα για να το φταξουν¨? Αυτη την εβδομαδα περιμενουμε τα καινουργια Sonic&Call Of Duty(αυριο το Sonc και Παρασκευη το Call of duty τα οποια ελπιζω να ειναι στα επιπεδα του Mad max και οχι σαν το Batman(εννοω ποιοτητα της pc εκδοσης οχι απο gameplay). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Οταν πρωτοβγηκε το Refund στο steam λεγαμε οτι θα αναγκασει τις εταιριες να βγαζουν ολα τα παιχνιδια τους σωστα στο pc. Απο τοτε βγηκαν 3 μεγαλα παιχνιδια το Batman το MGS5 και το Mad Max, Τα 2 απο αυτα βγηκαν αψογα απο την αρχη ενω το τριτο(το Batman) δεν το εφτιαξαν παρα τα μαζικα refund. Και αναρωτιεμαι λοιπον εγω: Μηπως τα MGS και Mad max θα εβγαιναν ετσι κι αλλιως απο την αρχη χωρις προβληματα και η ποιοτητα τους δεν εχει να κανει με το refund Μηπως τελικα το refund κανει κακκο στο pc gaming αφου τωρα εξαιτιας του εχουν λιγοτερα λεφτα απο τις πωλησεις του Batman απο οτι θα ειχαν αν δεν υπηρχε και αρα γι αυτο δεν θελουν να ξοδεψουν αλλα χρηματα για να το φταξουν¨? Αυτη την εβδομαδα περιμενουμε τα καινουργια Sonic&Call Of Duty(αυριο το Sonc και Παρασκευη το Call of duty τα οποια ελπιζω να ειναι στα επιπεδα του Mad max και οχι σαν το Batman(εννοω ποιοτητα της pc εκδοσης οχι απο gameplay). Οχι αλλο καρβουνο ρε συ,δεν παει αλλο.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596369779495 Refunds μεχρι τελη του 15 λοιπον!ΝοΙCE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 H τιμη στα sites εχει ακομα 10-13E? Να το τσιμπησω η σε καμια περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ας τολμησουν να βγαλουν το επομενο Batman σε αυτη την κατασταση. Εκαι να δεις refunds που θα πεσουν!! Αν και λογω DX12/Vulkan το πιθανοτερο εινα να λειτουργει κανονικα οπως πρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Έτσι είμαστε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Το καλύτερο παράδειγμα είναι το Arkham Knight. Μαλάκας δεν είμαι, δεν το προπαρήγγειλα, αλλά ψήθηκα και το αγόρασα λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του. Lock στα 30FPS και για να το ξεκλειδώσω έπρεπε να επεξεργαστώ ενα .ini το οποίο μετά χαλούσε όλα τα άλλα settings και το έκανε να φαίνεται σαν παιχνίδι του PS4. Μετά από λίγο όμως βλέπω το αφαιρούν από το Steam Store, αρχίζω και ελπίζω ότι εντάξει, κάτι θα κάνουν τώρα. Το αφήνω. Πριν λίγες ημέρες έμαθα ότι το ξαναέβαλαν. Το ξανακατεβάζω. Το ανοίγω. Πάλι τα ίδια. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που τους τροφοδοτούμε.Προσωπικά έκανα προπαραγγελία τη συλλεκτική, πήρα το κλειδί και ακυρώθηκε η παραγγελία μου.. Και τελικά βρήκα πρόσφατα τη συλλεκτική στη μισή τιμή και την πήρα. Μόνο εγώ σκέφτομαι να μην κάνω refund και να κρατήσω το παιχνίδι? Εντάξει, δεν τρέχει καλά... ούτε όπως έτρεχε πιο πριν... Κα δεν εχω κανενα "τερας" PC! Μπα, εγώ τώρα θέλω να πάρω κανένα Season Pass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αυτη την εβδομαδα περιμενουμε τα καινουργια Sonic&Call Of Duty(αυριο το Sonc και Παρασκευη το Call of duty τα οποια ελπιζω να ειναι στα επιπεδα του Mad max και οχι σαν το Batman(εννοω ποιοτητα της pc εκδοσης οχι απο gameplay). ποιος ακομη ασχολειται με τα κονσολο call of duty στο pc; υπάρχουν τοσες άλλες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 που απαντάς και σύ ρε Boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ποιος ακομη ασχολειται με τα κονσολο call of duty στο pc; υπάρχουν τοσες άλλες επιλογές. Για να μην βγουμε off-topic, εγώ προτιμούσα το CoD στο PC, μέχρι το BO2, ήταν πιο σταθερό το sniping! Μετα που το γα,****αν όλο το θέμα και με το gameplay και την γενικοτερη αποδοση το παρατησα.. Μου το δανειζουν φιλαράκια στο PS4.. Φετος, βεβαια, όπως το είδα έχω ψηθεί, αλλα αυτό το φουτουριστικο (όχι τοσο πάλι οσο του AW-τουλάχιστον στο Multiplayer) με χαλαει λιγο... Ίσως το παρω στα ~33που το έχω βρει αν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ λόγω Ngreedia-ς... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ουτε εγω ασχολουμαι σοβαρα με το call of duty , Τερματιζω μια φορα το single player και τελος. Μultiplayer δεν εχω ασχοληθει ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ουτε εγω ασχολουμαι σοβαρα με το call of duty , Τερματιζω μια φορα το single player και τελος. Μultiplayer δεν εχω ασχοληθει ποτε.Μια απο τα ίδια.. Και τα αγόραζα κι όλας κάποτε. Να δούμε για πόσο ακόμη θα έχουνε campaign κι αυτά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ουτε εγω ασχολουμαι σοβαρα με το call of duty , Τερματιζω μια φορα το single player και τελος. Μultiplayer δεν εχω ασχοληθει ποτε. Καλα ρε Oroku Call Of Duty Multiplayer δεν παιζεις,Battlefield multiplayer δεν παιζεις ε τι στο καλο με Counter Strike 1.6 μονο την βγαζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα