Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορώ να αντιδράσω, είναι να γελάσω.

Κρίμα, έλεος, αίσχος.. Δεν αρκούν..

Όσο για τις προπαραγγελίες, δυστυχώς δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, όσο δίκιο και να έχεις..

Αυτοί είμαστε.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως γινεται να μην μπορουν να το φτιαξουν σωστα οταν Arhkam Origins ετρεχε με ολα ultra 1080p 60 fps ακομα και με 560 ti 8 gb ram και core i 920. Που κολλανε στο Knight? Ιδιο gameplay εχει με καλυτερα γραφικα και τα pc που εχουμε τωρα ειναι πιο δυνατα απο αυτα που υπηρχαν τοτε...... Εγω  θα το αγορασω απο βδομαδα γιατι θελω να το παιξω και ας εχει καποια προβληματα αφου αλλωστε εχω παιξει και ολα τα προηγουμενα.

Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορώ να αντιδράσω, είναι να γελάσω.

Κρίμα, έλεος, αίσχος.. Δεν αρκούν..

Όσο για τις προπαραγγελίες, δυστυχώς δεν πρόκειται να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, όσο δίκιο και να έχεις..

Αυτοί είμαστε.

Δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα. Έτσι είμαστε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε. Το καλύτερο παράδειγμα είναι το Arkham Knight. Μαλάκας δεν είμαι, δεν το προπαρήγγειλα, αλλά ψήθηκα και το αγόρασα λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του. Lock στα 30FPS και για να το ξεκλειδώσω έπρεπε να επεξεργαστώ ενα .ini το οποίο μετά χαλούσε όλα τα άλλα settings και το έκανε να φαίνεται σαν παιχνίδι του PS4. Μετά από λίγο όμως βλέπω το αφαιρούν από το Steam Store, αρχίζω και ελπίζω ότι εντάξει, κάτι θα κάνουν τώρα. Το αφήνω. Πριν λίγες ημέρες έμαθα ότι το ξαναέβαλαν. Το ξανακατεβάζω. Το ανοίγω. Πάλι τα ίδια. Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που τους τροφοδοτούμε.

Αυτο με τις προπαραγλιες για να σταματησει θα πρεπει οι ιδιες οι εταιριες να αποφασισουν να μην υπαρχει η δυνατοτηττα προπαραγγλιας του παιχνιδιου τους. Μονο ετσι θα σταμαησουν οι προπαραγγλιες. Πριν απο χρονια οταν ακομα δεν υπηρχαν DLC και season pass ο κοσμος δεν παραγγελνε τοσο πολυ οσο τωρα . Κατι πρεπει να γινει. Δεν ειναι κατασταση αυτη,

Με το latest patch(της 30 Οκτωβρίου) δοκιμάσατε; Γιατί το changelog είναι μεγάλο και διαβάζω για πολλά fixes. Τώρα για το perfomance τα έχουμε χιλιογράψει, είναι δυστυχώς για αρκετούς σε όχι τόσο καλή κατάσταση. Είχαν πολύ καιρό αλλά από ότι φαίνεται, πιο πολύ σκεφτόντουσαν πως θα το καλύψουν, παρουσιάσουν, να το ξανακάνουν release στο Steam και να ξεχαστεί κάπως όλο αυτό που έγινε, παρά για να το πάνε όλο από την αρχή. 

Δεν πιστεύω πως δεν έχουν την τεχνογνωσία που είπε ο φίλος από πάνω, απλά δεν ασχολήθηκαν γιατί από αλλού βγαίνει το ψωμάκι τους ή τουλάχιστον το περισσότερο..(κονσόλες) 

Εγώ από την άλλη θα το ευχαριστηθώ όπως του αξίζει γιατί πηγαίνει καλά στο σύστημα μου. (λόγω και των 16Gb ram +Win10+ssd). Χαίρομαι που δεν είχα τον χρόνο(και τα χρήματα) να το πάρω εσπευσμένα στο ps4 ή να το παίξω όπως ήταν τον Ιούλιο.

• Moderators
Δεν πιστεύω πως δεν έχουν την τεχνογνωσία που είπε ο φίλος από πάνω, απλά δεν ασχολήθηκαν γιατί από αλλού βγαίνει το ψωμάκι τους ή τουλάχιστον το περισσότερο..(κονσόλες)

Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που έγραψε ο Yorick:

«For those of you that hold onto the game, we are going to continue to address the issues that we can fix and talk to you about the issues that we cannot fix

Υπάρχουν δηλαδή issues του παιχνιδιού που δεν μπορούν να τα φτιάξουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα:

α) δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα φτιάξουν. Ακόμα και αν ξεπεράσουμε το πόσο γελοίο ακούγεται αυτό για μια εταιρεία του μεγέθους της WB, δεν έχει και καμία λογική. Η οικονομική ζημιά που έχουν ήδη πάθει από τα refunds και η οικονομική ζημιά που θα συνεχίσουν να παθαίνουν από τα refunds κι από το damage outrage είναι αρκετά μεγαλύτερη από τους όποιους πόρους θα μπορούσαν να δαπανήσουν για να στρώσουν το παιχνίδι.

β) δεν έχουν την τεχνική ικανότητα να τα φτιάξουν. Πραγματικά το πιστεύω πλέον. Δεν ξέρουν τι φταίει για το shuttering και δεν ξέρουν τι φταίει για τα SLI/Crossfire issues. Δεν εξηγείται γιατί ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ μετά δεν έχουν φτιάξει αυτά τα προβλήματα, όσο κακογραμμένο και να είναι το παιχνίδι. Είναι παρανοϊκό το πόσα εκατομμύρια έχουν μπει μέσα, για να μην έχουν φτιάξει αυτά τα δύο βασικά προβλήματα ακόμα. Αυτά τα δύο να λύσουν, τότε το παιχνίδι θα είναι all-time-classic. Αν προσθέσουμε μέσα στα άλλα ότι μετά το patch άλλαξαν και τα requirements για να πολεμήσουν το memory leak, τότε το πιστεύω ακόμα πιο ακράδαντα: όντως δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Όταν το app σου παρουσιάζει memory leak, τότε φτιάχνεις το app, δεν λες στον πελάτη σου «αγόρασε άλλο H/W». Γελάω ε.

• Like 2

Και δεν είναι μόνο το memory leak, κάτι δε πάει καλά με τα textures....

Με 2GB Vram στα medium textures η 770 πεθαίνει. Και μιλάμε για Medium, όχι High. 

Άλλο να έχεις stuttering ή frame drops όταν ξεπεράσεις λίγο το όριο της Vram και άλλο να πέφτει στα 14 frames και κολλάει.

Για αυτούς δεν υπάρχει "μεσαία" κατηγορία, ή παίζεις στο low με textures σαν του 360, ή high με high-end κάρτες.

Τουλάχιστον πάλι καλά που δεν βάζουν region lock στα τελευταία παιχνίδια τους (❤ Russia), οπότε δε θα κλάψω για ένα 10άρικο που έδωσα για να το πάρω..

Πραγματικα η ανακοινωση αυτη ειναι αξιολυπητη. Δεν ξερω τι αλλο να πω. Ας γραψουν οι τυποι οτι τα παρατανε να τελειωνουμε...

Εδω πεφτει κραξιμο που και το συστημα με τα Refunds εχει προβληματα :P Αλλα κατα τα αλλα οπως ειπαμε ας γινουν τα reviews στις εκδοσεις των κονσολων και οχι στου pc και μετα θα σας ελεγα εγω τι βαθμολογιες θα επερνε.

Μόνο εγώ σκέφτομαι να μην κάνω refund και να κρατήσω το παιχνίδι?

Εντάξει, δεν τρέχει καλά... ούτε όπως έτρεχε πιο πριν... Κα δεν εχω κανενα "τερας" PC!

Εντάξει, δεν τρέχει καλά... ούτε όπως έτρεχε πιο πριν... Κα δεν εχω κανενα "τερας" PC!

Αν το πληρωσες ακριβα το παιχνιδι εννοειται οτι κανεις refund τα χρηματα απο steam και αγοραζεις απειρα παιχνιδια τωρα με τις εκπτωσεις . Ουτως ή αλλως μονο αυτοι που θελουν να κανουν το παιχνιδι 100%(Platinum κλπ)θα τους βγαλει πολλες ωρες.

Κάνε το refund γιατί δίνεις δικαίωμα σε χάλια εταιρείες (WB στην συγκεκριμένη περίπτωση) να σου πουλάνε -κυριολεκτικά όμως- σκατά και εσύ να χαίρεσαι που τα έλαβες.

Το να λενε οτι δεν εχουν τους πορους να το φτιαξουν ειναι ψεμα. Μεγαλο ψεμα. Τοτε πως μπορεσαν να φτιαξουν σωστα τις pc εκδοσεις των  Akrhman Alsym Arkham city και Arkham Οrigins?   Μετα απο αυτο πρεπει να εβαλαν μυαλο και αυτο φαινεται απο το Mad Max που κυκλοφορησε σε αριτη κατασταση απο την αρχη. Που μεολα ultra 4k DSR  δεν επεφτε καθολου κατω απο 60 fps. Το επομενο Batman η οποιο αλλο ειναι το επομενο παιχνιδι της wb δεν θα εχει πλεον τετοια προβληματα στο pc αυτο ειναι σιγουρο. Δεν θα το ρισκαρουν και δευτερη φορα να βγαλουν pc εκδοση χωρις να ειναι 100% σιγουροι οτι τρεχει σε ολα τα συστηματα.

Απο ποια σελιδα μπορουμε με paysafe καρτες να το αγορασουμε φθηνα? Η μηπως ειναι καλυτερα να το παρω retail απο public ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...