Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει, memory leak είναι προφανώς το πρόβλημα. Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί τώρα με το latest patch; Δεν είναι ότι έχει μπει κάτι παραπάνω στο game. Εγώ τουλάχιστον δεν είδα κάτι καινούριο να προστέθηκε από εφέ, καλύτερα textures ή κάτι άλλο. 5 μηνες κοντά απλά για να χαλάσουν κάτι και να μας δώσουν το ίδιο game με την ίδια απόδοση με κάποια μικρόfixes και παραπάνω απαιτήσεις σε ram.

Α ρε Rocksteady η κατρακύλα συνεχίζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδω και χρονια δεν λεμε οτι τα 8Gb πχ ειναι must στα gaming Pc???Ε γιατι τοτε υπαρχει ακομα κοσμος που παιζει με 4 και 6gb ram??

Δεν λεω βλακεια ειναι αυτο που κανανε με Windows 10 αλλα μην το παρακανουμε κιολας. 

γιατι προφανώς και τα 6 gb ram δεν δημιουργουν προβλήματα;

με 6 gb ram έπαιξα Witcher 3, GTAV, τώρα παιζω MGSV, Βattlefield 4 και δεν έχω κανενα προβλημα, βέβαια αν παω σε i5 6600k θα βάλω 8 gb DDR4, αλλά το πιθανότερο οχι παραπάνω γιατι δεν χρειάζεται απλώς λογο ανικανοτητας τεμπελιάς κάποιων developers,  δεν θα ασχοληθω καθολου με το παιχνιδι τους.

Σιγα μη κανω και τον απελπισμένο.

Εντάξει, memory leak είναι προφανώς το πρόβλημα. Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί τώρα με το latest patch; Δεν είναι ότι έχει μπει κάτι παραπάνω στο game. Εγώ τουλάχιστον δεν είδα κάτι καινούριο να προστέθηκε από εφέ, καλύτερα textures ή κάτι άλλο. 5 μηνες κοντά απλά για να χαλάσουν κάτι και να μας δώσουν το ίδιο game με την ίδια απόδοση με κάποια μικρόfixes και παραπάνω απαιτήσεις σε ram.

Α ρε Rocksteady η κατρακύλα συνεχίζει...

Να λυπασαι μονο τον κοσμο που αγορασε το Season pass και εν μερη αυτοι και αν εχουν ξενερωσει πραγματικα.

γιατι προφανώς και τα 6 gb ram δεν δημιουργουν προβλήματα;

με 6 gb ram έπαιξα Witcher 3, GTAV, τώρα παιζω MGSV, Βattlefield 4 και δεν έχω κανενα προβλημα, βέβαια αν παω σε i5 6600k θα βάλω 8 gb DDR4, αλλά το πιθανότερο οχι παραπάνω γιατι δεν χρειάζεται απλώς λογο ανικανοτητας τεμπελιάς κάποιων developers,  δεν θα ασχοληθω καθολου με το παιχνιδι τους.

Σιγα μη κανω και τον απελπισμένο.

Ναι βεβαια εσυ εχεις και αξιολογη καρτα γραφικων για αυτα τα παιχνιδια αυτη ειναι η διαφορα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596363603365

Έρχεται και άλλο patch σημερα!

____

Σκέφτομαι να βγαλω 4GB (2x2) @1333 και να βαλω 8 (2x4) @1866... Ετσι για αλλαγη.. Να το επιχειρησω? Ή δεν αξιζει (όχι μονο για το Arkham)?

Επεξ/σία από cpttony

http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596363603365

Έρχεται και άλλο patch σημερα!

Σκέφτομαι να βγαλω 4GB (2x2) @1333 και να βαλω 8 (2x4) @1866... Ετσι για αλλαγη.. Να το επιχειρησω? Ή δεν αξιζει (όχι μονο για το Arkham)?

Πάντα το να έχεις κάτι παραπάνω, ακόμα και αχρείαστο να είναι, και εφόσον δεν αξίζει και έναν σκασμό από χρήματα, νομίζω βοηθάει έστω και λίγο. Πλέον τα games ζητάνε πολύ vram και ram. Για να είσαι άνετος πήγαινε στα 8.

*Η ταχύτητα των ram στα games δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Δεν κερδίζεις τίποτα. Η χωρητικότητα δίνει μια άνεση παραπάνω να ανοίγεις παραπάνω πράγματα να τρέχουν από πίσω κτλ. Βοηθάει προφανώς και το cpu σε συνδυασμό.

Πάντα το να έχεις κάτι παραπάνω, ακόμα και αχρείαστο να είναι, και εφόσον δεν αξίζει και έναν σκασμό από χρήματα, νομίζω βοηθάει έστω και λίγο. Πλέον τα games ζητάνε πολύ vram και ram. Για να είσαι άνετος πήγαινε στα 8.

*Η ταχύτητα των ram στα games δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Δεν κερδίζεις τίποτα. Η χωρητικότητα δίνει μια άνεση παραπάνω να ανοίγεις παραπάνω πράγματα να τρέχουν από πίσω κτλ. Βοηθάει προφανώς και το cpu σε συνδυασμό.

Έχω ήδη 8.. Δες υπογραφή μου!

• Moderators

Ο dev είχε 8 εβδομάδες καιρό να κάνει port το παιχνίδι. Η Rocksteady μέσα σε 5 μήνες, ενώ θα μπορούσε να το ξανακάνει port από την αρχή ξέρω 'γω, το έκανε χειρότερο.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως το έχουν καταφέρει αυτό. Είναι λες και δεν έχουν ασχοληθεί με τον κώδικα του παιχνιδιού καθόλου τόσο καιρό.

Έχει καταντήσει τραγικό το όλο θέμα. Αν θέλουν να είναι σωστοί πρέπει να κατεβάσουν την τιμή του παιχνιδιού στα 20 ευρώ και να αποζημιώσουν όσους το έχουν ήδη με δωρεάν Season Pass. Κάτι λύσεις του τύπου «δώρο τα προηγούμενα Arkham» είναι απλά γελοίες, λες και δεν έχουμε όλοι πλέον τα προηγούμενα Arkham.

PS: Σε Windows 10, με 8 GB RAM και με 970 GTX, ακόμα και τώρα τρέχω το παιχνίδι τέλεια σε 1080p με όλα στο full και με ανοιχτά τα 3 από τα 4 Gameworks.

• Like 2

Το κακό είναι ότι αδικούν τους εαυτούς τους γιατί το game πραγματικά είναι πολύ καλό ως εκεί που το έχω φτάσει ως τώρα.

Δεν ξέρω αν αυτό το game μπορεί να ξεπεράσει το WD ή το Unity σε ένα από τα χειρότερα PC unoptomized ports ever.. Γιατί όπως και να το κάνουμε το Unity μετά από 3-4 updates και με decent σύστημα έπαιζες καλά, το WD με λίγο o/c λίγο από εδώ λίγο απο εκεί όλοι κάπως βρήκαν τρόπο να το παίξουν.

Με το arkham Knight είναι άλλη περίπτωση όπου πραγματικά η Rocksteady καταστρέφει όλη την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει τόσα χρόνια στον χώρο του gaming..

Αν ήταν ειλικρινείς από την αρχή με τα requirements, θα βρίζαμε μεν αλλά θα λέγαμε οκ ακόμα και αν δεν δικαιολογεί τόσο το οπτικό αποτέλεσμα που σου βγάζει το game. Ότι καλύτερο μπορεσαν να βγάλουν βέβαια από την UE4..

• Like 1

Modded UE3 είναι στο AK.

Εγώ πάντως έχω διχαστεί. Απ'τη μια διαβάζω πως παίζεται σε συστήματα σαν το δικό μου (970/8GB/Win7), απ'την άλλη σαν καταναλωτής δε μπορώ να τους επιβραβεύσω για ξεφτιλίκια τέτοιου βεληνεκούς.

• Like 1

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω.Διαβαζα και οταν ηταν να βγει το παιχνιδι και εβλεπα και στο steam και στα forum ατομα που θα σκαγανε 50 και 60ευρω για το παιχνιδι να μην ειχαν καν 8gb ram αρκετοι(6gb ram).Δηλαδη ειναι πλεον τοσο απαγορευτικη η τιμη των ram ακομα και τωρα που πεσανε οι τιμες.80-83ευρω εχουν αυτη την στιγμη τα 16Gb ram https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46394_46403_46405_431840/DDR3-Desktop-2-modules-%CE%91%CF%80%CF%8C-8-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-16GB.html?keyphrase=16gb+ram

Αφου μετα το Dying Light αρχες του χρονου,ο κοσμος για ποιο λογο και δεν αναβαθμισε καλου κακου την ram να εχει το κεφαλι του ησυχο. Ηταν αναμενομενο οτι καποια στιγμη θα ζητανε καλως ή κακως τα παιχνιδια πανω απο 8gb ram αλλα αφου εχουν πεσει τωρα οι τιμες,ακομα και στις Ddr4 προς τι η ολη κλαψα με τις ram δεν καταλαβαινω.

Με 75-80ευρω παλια αγοραζες 8gb ram μολις και αρκετος κοσμος οπως λεεω ουτε 8gb ram δεν εχει που κραζει,αλλα δινει 50ρες και 60ρες για παιχνιδια απο το steam.Δηλαδη fck logic.

Θα σου πω γιατί (για εμένα προσωπικά)..

Γιατί μέχρι κ τα windows 7, με 8gb ram έβλεπα πως μερικές φορές γέμιζε, είτε με πολλά tabs ανοικτά είτε σε παιχνίδια.

Αν και ποτέ δεν είχα κολλήματα ακόμα και με 86% ram usage, ήμουν έτοιμος να αναβαθμίσω στα 16.

Τα windows 8.1 όμως, και ειδικά τα 10 κάνουν πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης.

Όσο και να "φορτώσω" το pc μου ποτέ δε ξεπερνάω το 60%. Ακόμα και με τα memory leaks του Chrome...

Να γιατί.

Κάνω αναβάθμιση μόνο όταν είναι απαραίτητο, και ένα κακοφτιαγμένο παιχνίδι όπως το Arkham Knight από μόνο του, δεν αρκεί για να με πείσει πως είναι απαραίτητο :)

Τώρα για τα 50άρια-60άρια που λες, ξέρουμε πολύ καλά και οι 2 πως με τους Ρώσους παλιότερα, και τα κλειδάδικα σήμερα, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δίνει τόσα ;)

• Moderators

http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596369779495

Είναι αδιανόητα θλιβερό αυτό που γίνεται με το Arkham Knight. Αυτή η ανακοίνωση είναι η οριστική αποδοχή ήττας, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Δηλώνουν εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν έχουν ούτε τη διάθεση, ούτε τους πόρους (και πολύ φοβάμαι ούτε καν την τεχνογνωσία) για να φτιάξουν το παιχνίδι όπως οφείλουν να πράξουν.

Τεράστιο κρίμα για το καλύτερο action παιχνίδι μέχρι σήμερα και απαράδεκτη συμπεριφορά από την εταιρεία που μας έχει χαρίσει την Arkham σειρά.

Τουλάχιστον ας πάρουν ένα γερό μάθημα όλοι όσοι προ-παραγγέλνουν games. Ποτέ πια προ-παραγγελία, μα ποτέ όμως.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...