nektarios_rs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 «To get to the bottom of this question, we ran seven more benchmarks, on a higher-end test system, this time focusing on built-in timedemo benchmarks. » Το έχεις τρέξει ποτέ το benchmark που έχει το ίδιο το παιχνίδι; Είναι εντελώς γελοίο και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα,είναι εξαιρετικά μικρό με λίγα αντικείμενα και είναι λογικό να μην έχει όφελος από παραπάνω μνήμη ή ακόμα και από παραπάνω επεξεργαστή! Και το ίδιο στέκει για όλα τα bench που βρίσκονται μέσα στα παιχνίδια. Άλλο vram και άλλο ram. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε σημείο 8gb RAM να μην είναι αρκετά για οποιοδήποτε παιχνίδι. Δικαιολογία για την WB δεν υπάρχει. Όσον αφορά τα links που παρέθεσα, μη το δένεις σκοινί κορδόνι, ήταν πιο πολύ για να "πειράξω" τον xtrmeme που είναι φιλαράκι... Για τη απόδοση του Arkham Knight μία βόλτα στο community hub του παιχνιδιού στο steam αρκεί για να βγάλεις συμπεράσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Άλλο vram και άλλο ram. Για κανένα από τα δυο δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από ένα bench που είναι μικροσκοπικό σε σχέση με το πως είναι το game. Το παιχνίδι μια χαρά παίζει πέρα από τα αδικαιολόγητα drops που το κάνουν σχεδόν unplayable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για κανένα από τα δυο δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από ένα bench που είναι μικροσκοπικό σε σχέση με το πως είναι το game. Το παιχνίδι μια χαρά παίζει πέρα από τα αδικαιολόγητα drops που το κάνουν σχεδόν unplayable. Οκ πάμε πάλι. 1)Πήγαινε πιο πάνω. 2)Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα 3)Πες μου από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι όταν μιλάω για την απόδοση του παιχνιδιού μιλάω για το in-game bench??? Ε ρε κόλλημα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εμένα πάντως μου είπανε,ότι το παιχνίδι έχει μέχρι high settings,και τώρα που έβαλα 16gb ξεκλειδώνει τα ultra..μένουν 2λεπτά να τελειώσει το download να μπω να τσεκάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 3)Πες μου από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι όταν μιλάω για την απόδοση του παιχνιδιού μιλάω για το in-game bench??? Ε ρε κόλλημα...... Τα λινκ που έβαλες εσύ μιλάν για αυτό το πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Άλλο vram και άλλο ram. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε σημείο 8gb RAM να μην είναι αρκετά για οποιοδήποτε παιχνίδι. Δικαιολογία για την WB δεν υπάρχει. εγώ με 6 gb ram και δεν έχω προβλημα, ά μάλλον στο Arkam Knight θα εχω. αλλα δεν προκειται να το κατεβάσω ουτε πειρατικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το δοκιμασε κανεις πλεον με το νεο update? στρωσανε τα πραγματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Έχουμε και λέμε. Για όσους έχουν 12Gb+ ram το game τώρα είναι όπως πρέπει να ήταν πριν μήνες.. Είναι και πάλι απαράδεκτοι γιατί όντως κατέστρεψαν, (πραγματικά δεν ξέρω πως) το game για τον περισσότερο κόσμο που είναι με 8Gb ram. Πως γίνεται να μην βλέπω κάποια οπτική διαφορά, κανένα παραπάνω option, και να τρέχει χειρότερα από το προηγούμενο τους patch που ήταν playable σχεδόν για όλους.. Έτσι για πλάκα το δοκίμασα στα Win7 και Win10 εγκατεστημένο στον ssd με 8 και 16Gb ram. (έβαζα-έβγαζα τις ram) Στα 10 όπως και πριν το latest patch πάει πολύ καλύτερα λόγω του page file που αναφέρθηκε στο info του update. Και όμως την έκαναν την πατατιά.. Όντως το game υπερβαίνει τα 10Gb ram μετά από κάποια ώρα, όπως είχε συμβεί και με το Dying Light αλλά μόνο που εκεί το έφτιαξαν.. Περιμέναμε οι περισσότεροι μια stable/final έκδοση, και αυτοί μας έδωσαν κάτι για να βάλουν σε σκέψεις πολλούς να βάλουν επιπλέον ram... Συμπέρασμα. Όσοι ήμαστε με 16Gb και Win10 παίζουμε finally το Batman στα 60fps άνετα χωρίς προβλήματα. Όσοι ήσαστε με 8Gb απλά βρίστε τους και κράξτε ανελέητα(μαζί με τους υπόλοιπους) μπας και διορθώσουν τίποτα στο επόμενο 2μηνο(?)... Εγώ προσωπικά μπορώ να παίξω επιτέλους στα 1080p ultra/gameworks στα 60fps. Για να είμαι πιο ακριβής. Όταν είμαι με τον Batman δεν πέφτω ποτέ κάτω από 58-59 fps. Koντά στο ακατέβατο το 60αρι δηλαδή. Με το Batmobile είμαι στα 55+ avg, και σε πολύ αραιές στιγμές, που μόνο αν κοιτάξω τα fps πάνω δεξιά, είδα 43 fps για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου. Δεν είναι αντιληπτό στο μάτι, δεν έχει stuttering και hitching καθόλου πλέον. Αυτά με stock speeds με την 970 και τον i7 ο/ced στα 4.5GHZ. Mε o/c στην gpu ( +200core +500 memory) δεν πέφτω ποτέ κάτω από 49 σε αυτό το κλάσμα του δευτερολέπτου που αναφέρθηκα πιο πάνω, και γενικά είμαι 57+ avg. Οπότε κάποιος με μια 980 σε stock speeds το τρέχει αέρα το game. Για 1080p γιατί σε 1440p μέχρι και η 980ti δεν τα κρατάει τα 60.. Aυτά τα ολίγα και αναμονή να δούμε (από περιέργεια πλέον και μόνο) τι θα κάνουν παρακάτω οι κύριοι της Rocksteady και WB. Η οργή είναι μεγάλη από αυτά που διαβάζω από χτες μετά τις 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Αι σιχτίρ ρε Warner Bros... Δεν υπάρχει περίπτωση καν να το ανοίξω. Έχω τόσες άλλες παιχνιδάρες, δεν θα αναλώσω άλλο το χρόνο μου σε ένα unplayable παιχνίδι όσο καλή δουλειά να έκανε η Rocksteady στον τίτλο. Πάμε αλλού.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ^Και πού να πλήρωνες κι όλας εσύ.. Χαχα! Κουράγιο και θα στρώσει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Γιατί μόνο 12 GB; Γιατί όχι 32; Ή 64; Για ξεκλείδωμα των Medium graphics ξέρω γω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Νανανανα νανανανα νανανανα νανανανα ram maaan! #αστειο Ε δεν μπορει ενας batman με τοσα gadgets και οπλα στην διαθεση του, να μην θελει 12Gb ram για να παιξει.. Ειναι βαρυς και ασηκωτος και αυτος και η στολη του.. #eleor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω.Διαβαζα και οταν ηταν να βγει το παιχνιδι και εβλεπα και στο steam και στα forum ατομα που θα σκαγανε 50 και 60ευρω για το παιχνιδι να μην ειχαν καν 8gb ram αρκετοι(6gb ram).Δηλαδη ειναι πλεον τοσο απαγορευτικη η τιμη των ram ακομα και τωρα που πεσανε οι τιμες.80-83ευρω εχουν αυτη την στιγμη τα 16Gb ram https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46394_46403_46405_431840/DDR3-Desktop-2-modules-%CE%91%CF%80%CF%8C-8-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-16GB.html?keyphrase=16gb+ram Αφου μετα το Dying Light αρχες του χρονου,ο κοσμος για ποιο λογο και δεν αναβαθμισε καλου κακου την ram να εχει το κεφαλι του ησυχο. Ηταν αναμενομενο οτι καποια στιγμη θα ζητανε καλως ή κακως τα παιχνιδια πανω απο 8gb ram αλλα αφου εχουν πεσει τωρα οι τιμες,ακομα και στις Ddr4 προς τι η ολη κλαψα με τις ram δεν καταλαβαινω. Με 75-80ευρω παλια αγοραζες 8gb ram μολις και αρκετος κοσμος οπως λεεω ουτε 8gb ram δεν εχει που κραζει,αλλα δινει 50ρες και 60ρες για παιχνιδια απο το steam.Δηλαδη fck logic. Μου θυμιζει ατομο που ειχε παραγγειλει την collectors edition του witcher(150+ευρω)και το Pc του ηταν Amd fx 6350,8gb ram και Gpu 650 ti boost...... Το οτι ο κοσμος ξοδευει ενα καρο λεφτα στις καρτες γραφικων ξερω γω λιγοτερος ντορος γινεται ή στους επεξεργαστες(που εκει δεν κερδιζει και σχεδον τιποτα κιολας)παρα στις Ram.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αφου μετα το Dying Light αρχες του χρονου,ο κοσμος για ποιο λογο και δεν αναβαθμισε καλου κακου την ram να εχει το κεφαλι του ησυχο. Ηταν αναμενομενο οτι καποια στιγμη θα ζητανε καλως ή κακως τα παιχνιδια πανω απο 8gb ram αλλα αφου εχουν πεσει τωρα οι τιμες,ακομα και στις Ddr4 προς τι η ολη κλαψα με τις ram δεν καταλαβαινω. Για τον ίδιο λόγο που όλοι λένε κομμένο το pre-order,άλλο να αρχίζουν να χρειάζονται τα παιχνίδια τόση μνήμη και άλλο να μας βάζουν να αγοράζουμε υλικό για να καλυφθεί η ανικανότητά τους. Τους βγήκε αυτό με τους x86 στης κονσόλες για ευκολότερα port αλλά το πήραν υπερβολικά κατάκαρδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Για τον ίδιο λόγο που όλοι λένε κομμένο το pre-order,άλλο να αρχίζουν να χρειάζονται τα παιχνίδια τόση μνήμη και άλλο να μας βάζουν να αγοράζουμε υλικό για να καλυφθεί η ανικανότητά τους. Τους βγήκε αυτό με τους x86 στης κονσόλες για ευκολότερα port αλλά το πήραν υπερβολικά κατάκαρδα. Εδω και χρονια δεν λεμε οτι τα 8Gb πχ ειναι must στα gaming Pc???Ε γιατι τοτε υπαρχει ακομα κοσμος που παιζει με 4 και 6gb ram?? Δεν λεω βλακεια ειναι αυτο που κανανε με Windows 10 αλλα μην το παρακανουμε κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα