Alex21121988 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 2gb το update. Μάλιστα.. Εντυπώσεις αύριο από εμένα. Αν και πιστεύω ότι θα το έχουν φτιάξει ότι πρόβλημα του είχε μείνει. Όσοι είχαν το latest patch (πριν το σημερινό) δεν νομίζω να μην μπορούσαν να παίξουν άνετα το Game. Ειδικά με τα Win10 ούτως ή άλλως πάει πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον όσο το το δοκίμασα στο δικό μου σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κατέβηκε και σε μένα. Επιτέλους αύριο θα το ξεκινήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Batman: Arkham Knight – First Tests Show No Performance Gains, Rocksteady Suggests 12GB RAM For Win10 τραγικότατο!!!!! Όποιος φυσικά δε μπορεί να φτιάξει κάτι,λέει ας αλλάξω τα specs..για να πει,ααα εμείς προτείνουμε αυτά.. Καταλλά performance στα win10,αλλά αυτοί θέλουν 12.. (πάλι καλά που πήγα στα 16gb πριν μια βδομάδα ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρά τώρα; Παίρνουν σαν βάση το benchmark που έχει το ίδιο το παιχνίδι; Αυτό τρέχει πάρα πολύ ομαλά και χωρίς κανένα patch,το θέμα δεν είναι να βγάλει παραπάνω fps (130fps δείχνει στα 1080 πόσα θέλει δηλαδή) το θέμα είναι να τα βγάζει σταθερά ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή περιμέναμε τόσο καιρό μόνο για να μας πουν πως εμείς με τα win10 θέλουμε 12gb ram...... Μήπως και το xbox τώρα που θα πάρει Win10 θα θέλει και αυτό 12gb για να το τρέξει?? Γενικά όντως τρέχει χειρότερα από πριν. Στο low πάει νερό, στο medium πεθαίνει (14fps) αλλά μάλλον θα φταίει ότι έχω 8gb ram και όχι 12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή περιμέναμε τόσο καιρό μόνο για να μας πουν πως εμείς με τα win10 θέλουμε 12gb ram...... Μήπως και το xbox τώρα που θα πάρει Win10 θα θέλει και αυτό 12gb για να το τρέξει?? Γενικά όντως τρέχει χειρότερα από πριν. Στο low πάει νερό, στο medium πεθαίνει (14fps) αλλά μάλλον θα φταίει ότι έχω 8gb ram και όχι 12... τελικά είμαι σοφός ή όχι; για κάτι τέτοια κωλοπαίχνιδα πήγα στα 16..; Το παιχνίδι έχει run στο steam μου 2.1ώρες,να ναι καλά το idle master..γιατί δε νομίζω να το παίξω ποτέ..Θα το βάλω να το δω από περιέργεια,ούτε το μενού του δεν έχω δει πως είναι... Πότε βγαίνει το επόμενο patch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τι ωραίο να το έχεις τελειώσει στο Ps4 και να μην δίνεις δεκάρα για την έκδοση στο PC, ειδικά αυτό με τα 12GB Ram είναι εντελώς γελοιότητα. Δεν πρόκειται να πάω σε 16GB Ram μέχρι να χρειάζονται όντως παραπάνω μνήμη τα παιχνίδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ^Γίνεσαι console peasant σιγά-σιγά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 12 GB RAM? Why not 24?/ Asian Dad (βαριέμαι να φτιάξω pic ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τωρα καταλαβα γιατι πεσανε οι τιμες στις ram 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγω παντως το τελειωσα προχθες σε Windows 7 με 8gb ram και περα απο κανα δυο φορες που κρασαρε δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με την asus gtx 660 μου. Οπως ειπα και πιο πισω το παιχνιδι ειχε, και μαλλον θα συνεχισει να εχει προβλημα με την ram, εγω εβαζα τα παντα στο low και εκλεινα διεργασιες που ετρωγαν ram, οπως aero , hd sentinel κτλ. και δεν αντιμετωπισα ουτε stutering στον batmobile ουτε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Για το τραγικό θέμα με τα 12GB στα Win10 ευθύνεται ένα bug με το paging, λογικά θα το φτιάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 τελικά είμαι σοφός ή όχι; για κάτι τέτοια κωλοπαίχνιδα πήγα στα 16..; Φυσικά, φυσικά και είσαι σοφός! Ο σοφότερος όλων! Εσύ που έχεις 16GB Ram ενώ το παιχνίδι ζητάει μόνο 12, θα σου τρέχει στο ultra με πάνω από 100fps!!! Να! Δες και εδώ τις τρελές διαφορές που έχει η ram στο gaming! http://www.techspot.com/article/1043-8gb-vs-16gb-ram/page3.html http://techbuyersguru.com/does-memory-matter-4gb-versus-8gb-versus-16gb-gaming?page=1 Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά, φυσικά και είσαι σοφός! Ο σοφότερος όλων! Εσύ που έχεις 16GB Ram ενώ το παιχνίδι ζητάει μόνο 12, θα σου τρέχει στο ultra με πάνω από 100fps!!! Να! Δες και εδώ τις τρελές διαφορές που έχει η ram στο gaming! http://www.techspot.com/article/1043-8gb-vs-16gb-ram/page3.html http://techbuyersguru.com/does-memory-matter-4gb-versus-8gb-versus-16gb-gaming?page=1 Εύγε! ο χλευασμός των σοφών δε θα σου βγει σε κακό! γιατί όταν ΕΜΕΙΣ επενδύουμε,και αποκτούμε πλεονέκτημα,υπάρχουν και οι εταιρίες που τα σκέφτονται αυτά και μας ανταμίβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Να! Δες και εδώ τις τρελές διαφορές που έχει η ram στο gaming! http://www.techspot.com/article/1043-8gb-vs-16gb-ram/page3.html http://techbuyersguru.com/does-memory-matter-4gb-versus-8gb-versus-16gb-gaming?page=1 Εύγε! «To get to the bottom of this question, we ran seven more benchmarks, on a higher-end test system, this time focusing on built-in timedemo benchmarks. » Το έχεις τρέξει ποτέ το benchmark που έχει το ίδιο το παιχνίδι; Είναι εντελώς γελοίο και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα,είναι εξαιρετικά μικρό με λίγα αντικείμενα και είναι λογικό να μην έχει όφελος από παραπάνω μνήμη ή ακόμα και από παραπάνω επεξεργαστή! Και το ίδιο στέκει για όλα τα bench που βρίσκονται μέσα στα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα