pappous_soulis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κυρ βασίλ,δεν διάβαζα το θέμα με την ιστορία,αλλά ούτε κοίταζα και για το παιχνίδι περιμένω να δοκιμάσω το τανκ που ονόμασαν batmobile! Έχω φάει μέγα σπόιλερ από βιντεάκι του Angry Joe για το Suicide Squad. Γενικά είμαι προσεκτικός αλλά με τις επερχόμενες ταινίες είναι δύσκολο να μη ξεφύγει η συζήτηση προς τη κατεύθυνση του παιχνιδιού και σου έρχονται απροειδοποίητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μια απο τα ίδια, βρήκε κανένας Season Pass σε καλή τιμή? http://www.cdkeys.com/pc/games/batman-arkham-knight-premium-edition-pc-cd-key-steam Παιχνίδι + Season Pass ή στο Kinguin το Season Pass στα ~12Ε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μιας και έχω το παιχνίδι, αν είναι σε ένα κλειδί το παραπάνω, το παιχνίδι θα μπεί στο inventory ή θα χαθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μιας και έχω το παιχνίδι, αν είναι σε ένα κλειδί το παραπάνω, το παιχνίδι θα μπεί στο inventory ή θα χαθεί?Δυστυχώς, δεν γνωρίζω... Εγώ πήρα την Premium Edition.. Και περιμένω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα σε ολους μια απορια αγορασα το season pass για να μου ξελειδωσει τα skins και οτι καλο εχει πρεπει να το τελειωσω το παιχνιδι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596358664118 Τζάμπα όλα τα Arkham! + κατι άλλες μ****ες || v Πες μου με ποια λογικη το αποφασισαν αυτό? Οι περισσοτεροι εχουν όλα τα παιχνίδια της σειρας και αυτος ηταν ο λογος ποτ πηρα και αυτό το χαλι ( -ευελπιστώ να βελτιωθηκε). το SLI δεν δουλευει και παλι.. ελπιζω να είναι το μονο που δεν εφτιαξαν! => θα φτιαχτεί.. "Δουλεύουμε(εμάς ή όντως) στενά με τους κατασκευαστείς καρτών γραφικών" Για μενα άχρηστο... Τα εχω όλα + Blackgate στο Vita (ισως το τσιμπησω, ετσι για το καλο! ) Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2015 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα και αν το πάρεις και από αλλού το game? Έξω από το steam εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα και αν το πάρεις και από αλλού το game? Έξω από το steam εννοώ. Και εγω απ'εξω το εχω... Ιδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πες μου με ποια λογικη το αποφασισαν αυτό? Οι περισσοτεροι εχουν όλα τα παιχνίδια της σειρας και αυτος ηταν ο λογος ποτ πηρα και αυτό το χαλι Ναι αλλά ισχύει και για όσους το αγοράσουν μέχρι και της 16 νοεμβρίου,δηλαδή αν κάποιος δεν έχει κανένα batman (γιατί πήρε φέτος τον πρώτο του Η/Υ π.χ. ) παίρνει πολύ καλή προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλά ισχύει και για όσους το αγοράσουν μέχρι και της 16 νοεμβρίου,δηλαδή αν κάποιος δεν έχει κανένα batman (γιατί πήρε φέτος τον πρώτο του Η/Υ π.χ. ) παίρνει πολύ καλή προσφορά. Η συντριπτική πλειοψηφία, είναι fan της σειράς... Το παιχνίδι αποδίδει χειρότερα απ'οτι πριν! Αναφέρονται προβλήματα και με "μεγαλες" καρτες 970,980/Τι.. Χρειάζεται πάνω από 4GB Vram για Ultra! Ο χαρακτηρισμός εμμένει στο Steam, περι αθλίου port! Ήθελα να ρωτήσω.. το Denuvo που χρησιμοποιει σαν προστασία, ακούγεται ότι επηρεάζει την ζωή/απόδοση του σκληρου, ειτε SSD είτε ο μαγνητικός... Ισχυει? Δευτερον, κατεχω το season pass, πηρα την Premium Edition, και τωρα μου λεει ότι πρεπει να αγορασω όλα τα DLC που εχουν βγει... Τι παιζει? (Εκανα επανεκκίνηση το steam) Aκομα τουλάχιστον, δεν μου εμφανιζει τα "free" παιχνίδια Άκομα και η scene κοινοτητα γελαει με τα χαλια τους! Η Ubi αναπτύσει AC στους 5 μηνες που κάνει η RS, Iron Galaxy,WB να βελτιώσει ένα... NEO! http://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/490124466455488492/ For Windows 10 users, we’ve found that having at least 12GB of system RAM on a PC allows the game to operate without paging and provides a smoother gameplay experience. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Η συντριπτική πλειοψηφία, είναι fan της σειράς... Το παιχνίδι αποδίδει χειρότερα απ'οτι πριν! Αναφέρονται προβλήματα και με "μεγαλες" καρτες 970,980/Τι.. Ναι δεν λέω ότι δεν είναι γελοίο γενικά,απλά λέω ότι για κάποιους θα αξίζει. Σοβαρά;Πως κατάφεραν να το κάνουν ακόμα ποιο χάλια; Γενικά το παιχνίδι δεν έτρεχε άσχημα πέρα από τα φοβερά drops, αυτά τα φτιάξανε; Τώρα αν βάλανε περισσότερα εφέ και έχασε σε fps οκ αρκεί να φτιάξανε τα drops. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ναι δεν λέω ότι δεν είναι γελοίο γενικά,απλά λέω ότι για κάποιους θα αξίζει. Σοβαρά;Πως κατάφεραν να το κάνουν ακόμα ποιο χάλια; Γενικά το παιχνίδι δεν έτρεχε άσχημα πέρα από τα φοβερά drops, αυτά τα φτιάξανε; Τώρα αν βάλανε περισσότερα εφέ και έχασε σε fps οκ αρκεί να φτιάξανε τα drops. Κοιτα, ούτε εγω ειχα μεγαλο θέμα.. Κλειδωμενο στα 30 το επαιζα... ετσι όπως ήταν όλα τα Arkham... Ποιος ο λογος που εγινε φασαρια για τα fps... Και εγω το μονο πρόβλημα που ειχα ηταν τα drops ειδικα με το Batmobile! Δεν το εχω δοκιμασει μετα το patch.. περιμενω να δω τι παιζει με τα free και με τα DLC που δεν μου τα εμφανιζει μεσα στο season pass. http://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/490124466455488492/ For Windows 10 users, we’ve found that having at least 12GB of system RAM on a PC allows the game to operate without paging and provides a smoother gameplay experience. Τρελό κ΄ραξιμο με τα 12 GB RAM... Άλλαξαν φαίνεται τα system requirements.. αντι να κατσουν να φτιαξουν το game. ___ After extensive testing, a hard drive paging issue with some GPUs on Windows 7 may occur after extended gameplay sessions. If you encounter this, simply re-launching the game will resolve the issue. ^ || Ki άλλα προβλήματα... Τι έφτιαχναν τόσο ~5 μήνες τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τρελο κραξιμο πεφτει χρονια και για τα season pass ομως που καποιοι αγοραζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τρελο κραξιμο πεφτει χρονια και για τα season pass ομως που καποιοι αγοραζουν Πρώτη φορα αγόρασα Season Pass σε παιχνιδι.. Πρώτη φορα έκανα προπαραγγελία παιχνίδι τα τελευταία 3 χρόνια... Παθημα έγινε μάθημα! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (π.χ UBISOFT) TΩΡΑ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ PC GAMERS....ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Σοβαρά τώρα? Αντί να δώσουν το Season Pass να χαρούμε, μας δίνουν τα παλιά που ήδη έχουμε? Τι να πώ.. Μόνο το Blackgate δεν είχα (όχι οτι το ήθελα).. Πάντως δεν είδα κάτι στο library ακόμα. υγ : τι καλά να έδιναν MadMax..!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα