Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη το κατεβαζω τωρα στο pc μεσω steam, το patch που εχει ηδη βγει θα περαστει μονο του η πρεπει να το κατεβασω και να το προσθεσω manually?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κανει αγορα και μεσω χρεωστικης απο το Instant gaming πχ.

Πρεπει να εχω και καποιο κουπουνι για να το αγορασω???

Παιδια πρεπει να εχω καποιο κουπουνι για να το παρω τοσο φθηνα?

Επειδη το κατεβαζω τωρα στο pc μεσω steam, το patch που εχει ηδη βγει θα περαστει μονο του η πρεπει να το κατεβασω και να το προσθεσω manually?

Παιδια, κανεις?

Παιδια, κανεις?

Μονο του.. θα ενσωματωθεί στο κατεβασμα σου..

Το επενεφεραν στο steam?

___

Παιδια το δοκιμασα σμερα, πρωτη φορα μετα το τελευταιο patch και το τρεχω στα low με ~1,5Vram... Ελεος δηλαδή... Υποτίθεται ότι ηθελε 2 για med-high... Εσχος, καταληξε σαν κυκλοφορια.. από ιστορια όμως ισαξιο των προηγουμενων

Μονο του.. θα ενσωματωθεί στο κατεβασμα σου..

Το επενεφεραν στο steam?

___

Παιδια το δοκιμασα σμερα, πρωτη φορα μετα το τελευταιο patch και το τρεχω στα low με ~1,5Vram... Ελεος δηλαδή... Υποτίθεται ότι ηθελε 2 για med-high... Εσχος, καταληξε σαν κυκλοφορια.. από ιστορια όμως ισαξιο των προηγουμενων

Οχι δεν το επανεφεραν στο steam, απο κλειδαδικο το πηρα.

Σε μενα με ολα low ( asus gtx 660 top), εκτος απο κατι enhanced rain και κατι αλλες ρυθμισεις που δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο σε on η normal, καλα παιζει. Μεσα στο παιχνιδι μου κατεβαζει την αναλυση σε 1600 απο 1920 και δεν αφηνει πορους για το aero στα windows οποτε οταν κλεινω το παιχνιδι πεταει μυνημα.

Παντως ακομα και με ολα low μονο καποιοι εμπειροι μπορουν να καταλαβουν διαφορες. Σε μενα ομορφο φανηκε οποτε θα το παιξω με ευχαριστηση.

@ arikado: δε γνωριζω φιλε αλλα παρτο και χωρις κουπονι,εγω εδωσα 14 euro μαζι με το harley quinn dlc απο το gamesdeal.com.

• Like 1

Οχι δεν το επανεφεραν στο steam, απο κλειδαδικο το πηρα.

Σε μενα με ολα low ( asus gtx 660 top), εκτος απο κατι enhanced rain και κατι αλλες ρυθμισεις που δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο σε on η normal, καλα παιζει. Μεσα στο παιχνιδι μου κατεβαζει την αναλυση σε 1600 απο 1920 και δεν αφηνει πορους για το aero στα windows οποτε οταν κλεινω το παιχνιδι πεταει μυνημα.

Παντως ακομα και με ολα low μονο καποιοι εμπειροι μπορουν να καταλαβουν διαφορες. Σε μενα ομορφο φανηκε οποτε θα το παιξω με ευχαριστηση.

@ arikado: δε γνωριζω φιλε αλλα παρτο και χωρις κουπονι,εγω εδωσα 14 euro μαζι με το harley quinn dlc απο το gamesdeal.com.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το τσεκαρω. :)

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το τσεκαρω. :)

Παρτο, 2 ευρω πανω - 2 ευρω κατω δε λεει τιποτα. Οταν θα επανελθει στο steam λογικα θα εκτιναχθουν οι τιμες.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον, το τερματισα σε περιπου 35 ωρες. Εφτασα στο 90%. Πολυ καλο παιχνιδι και ωραια ιστορια. Μια δυο φορες μονο κρασαρε λογω ram το οποιο ειναι προβλημα του παιχνιδιου, και 16 gb να εχει καποιος αμα φαει κολλημα αρχιζει και τερματιζει την ram με αποτελεσμα να κρασαρει. Εγω απενεργοποιουσα το aero και εκλεινα ολες τις διεργασιες που δεν χρειαζομουν π.χ, coretemp. και δεν αντιμετωπισα ιδιαιατερα προβληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...