Millennium Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://vimeo.com/106063295 http://vimeo.com/106063371 1
cpttony Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 λιγο πιο ισια να κρατουσε ο μ*ας την καμερα σε καποια σημεια θα ηταν οτι πρεπει. Το συγκεκριμενο φιανεται να ειναι απο καμια behind closed doors παρουσιαση! Αν και χαμηλης ποιοτητας βιντεο, το παιχνιδι φαινεται εξαιρετικο. Δεν βρισκω ομως στο amazon.uk προπαραγγελια την Limited Edition, ξερει κανεις? PC δαγκωτο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Βγάζει ''old-gen-ίνα'' το trailer πάντως παρόλο που το παιχνίδι θα βγει μόνο για current-gen.Πιστεύω όμως ότι στο PC maxed out με MSAA θα 'ναι κορυφή.
Alex21121988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Tωρα αυτο με τα physx που βρωμαει pc-ιλα απο χιλιομετρα ειναι και καλα του ps4 ή του one? Ποιον πανε να δουλεψουν? Παλι τα ιδια ειχαν γινει στην e3 και μετα βγηκαν και το παραδεχτηκαν οτι ετρεχε σε pc αυτο που παρουσιασαν. To περιμενω πως και πως να το μαξαρω, να του χωσω και τα physx του, να καβαλησω το batmobile και να γυρναω μεσα στην πολη. Εφοσον εχουμε ξανα Rocksteady,θα μιλαμε για το καλυτερο Batman ever made.(και ας λειπει ο Jοker) Το hype ειναι μεγαλο και πραγματικα και εγω το ιδιο παρακαλαω (ως μεγα fan του Batman) οπως το πρωτο σχολιο του παραπανω βιντεο...Να μην ειναι gtp. Απο θεμα ιστοριας και διαρκειας πιο πολυ το φοβαμαι, καθως απο gameplay η βαση υπαρχει απο τα προηγουμενα, και λογικα δεν θα εχει και τοση μεγαλη αποκλιση ως προς το combat system που ειναι αλλωστε και η δυναμη του game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κάτι μου λέει ότι θα πάει το stuttering σύννεφο με το όχημα.. 1
Alex21121988 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κάτι μου λέει ότι θα πάει το stuttering σύννεφο με το όχημα.. Με τα physx σιγουρα ναι, ποιο game αλλωστε (τουλαχιστον στις αρχες του launch του) δεν εχει θεμα με αυτα ενεγοποιημενα και να πηγαινει νερο? Αλλα οπως ειπες και παραπανω, δεν θα ειναι και τοσο μπροστα σε σχεση με τα προηγουμενα(μπορει και να το αδικουμε βεβαια), δεν νομζιω να εχουμε θεμα. Δεν κανουν ***** εκει. Ειμαι αισιοδοξος οτι θα παρουμε ενα καλα optimized Batman.
D.Luffy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πρέπει επιτέλους να σκοτώσουν εντελώς την UE3 ή οποιαδήποτε μοντίφα της και να περάσουν τουλάχιστον σε UE4. Για να μη πω frostbite που είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει από άποψη αναλογίας απόδοσης-ποιότητας. Αναρωτιέμαι όμως εαν η ΕΑ την κάνει license ή όχι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πρέπει επιτέλους να σκοτώσουν εντελώς την UE3 ή οποιαδήποτε μοντίφα της και να περάσουν τουλάχιστον σε UE4. Για να μη πω frostbite που είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει από άποψη αναλογίας απόδοσης-ποιότητας. Αναρωτιέμαι όμως εαν η ΕΑ την κάνει license ή όχι... Aν την κάνει, με το αζημίωτο φυσικά. Αλλά δεν το βλέπω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Όχι Frostbite, έχει σάπιο MSAA.Η UE4 είναι η καλύτερη μηχανή αυτή τη στιγμή.
Despotas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Έχουμε όμως πολύ καιρό μπροστά μας αλλά η Rocksteady δεν έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Batman: Arkham Knight – New Story & Gameplay Details Revealed, Next Trailer Coming This Monday
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα