Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Well, μόλις έφαγα άκυρο για τη συλλεκτική.. Δεν θα την φέρουν καθόλου Ελλάδα. -_-

Τουλάχιστον πήρα τα χρήματά μου πίσω και τζαμπέ κλειδί. :P

Btw, παίζετε το παιχνίδι με το interim patch με 2GB VRAM GPU?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Well, μόλις έφαγα άκυρο για τη συλλεκτική.. Δεν θα την φέρουν καθόλου Ελλάδα. -_-

Τουλάχιστον πήρα τα χρήματά μου πίσω και τζαμπέ κλειδί. :P

Btw, παίζετε το παιχνίδι με το interim patch με 2GB VRAM GPU?

Προφανως και παιζεται αν εχεις φτιαξει τις καταλληλες ρυθμισεις. Ουτως ή αλλως οπως τα περισσοτερα παιχνιδια στο pc τον τελευταιο καιρο ώντας console ports απο γραφικα δεν διαφερει και καθολου απο την εκδοση των κονσολων(αντε βεβαια να το καταλλαβει αυτο ο Ελληναρας που ενω εχουμε οικονομικη κριση παει και πεταει τσαμπα τα χρηματα του επειδη εχει κολλησει στο ''Ολα Ultra'' ).

• Like 3
Δημοσ.

Μπα, δεν έχω τέτοιο κόλλημα για "όλα Ultra". ;)

Αρκεί να είναι "λογικές" οι απαιτήσεις του και το πώς τρέχει, αυτό θέλω.

Και βάζω αφτάκια, γιατί (δυστυχώς) δεν είναι όλα τα παιχνίδια MGSV και Mad Max όσον αφορά optimization.

Thx for the info! :)

Δημοσ.

Τέλη Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει πάλι για PC, με νέο update και υποστήριξη για DLC.

πηγή

τότε δηλαδή να το κάνω install;

αυτό είναι το μεγάλο patch ;

Δημοσ.

Θα το παιξουμε τοτε. Ε τι να κανουμε δεν εχουμε αλλη επιλογη. Αλλωστε βγαινουν Tranformers και call of duty τον Οκτωβριο.

Δημοσ.

Θα το παιξουμε τοτε. Ε τι να κανουμε δεν εχουμε αλλη επιλογη. Αλλωστε βγαινουν Tranformers και call of duty τον Οκτωβριο.

καλά κλαιν γιαυτά..τούτο το ριμάδι που δεν έχω παίξει λεπτό θα ήθελα να παίξω κάποτε,αλλά να είναι λειτουργικό!

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι θελαμε να το παιξουμε απο την πρωτη ημερα κυκλοφοριας Που να το φανταζομασταν τοτε οτι θα ηταν τοσο αθλιο. Περιμεναμε να ειναι το ιδιο καλο με τις pc εκδοσεις των προηγουμενων οχι ετσι. Ομως τον τιμωρησα αγρια τον Rocksteady οπως βλεπετε εδω

και δεν θα τολμησει να το ξακανακανει
Δημοσ.

τότε δηλαδή να το κάνω install;

αυτό είναι το μεγάλο patch ;

Και τώρα να το κάνεις, έχει στρώσει αισθητά με το interim patch.

Τώρα αν θα βγάλουν κι άλλο patch μέχρι τότε (που να κάνει κάτι πέρα απο "υποστήριξη για μελλοντικά DLC"), θα σε γελάσω..

Δημοσ.

Απο ποτε θεωρειται σαν μεγαλη κυκλοφορια αυτη ενως παιχνιδιου Transformers ρε Oroku.....

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι μεγαλη κυκλοφορια. Αλλα επειδη σχεδον καθε μηνα βγαινουν καινουργια παιχνδιια ειτε μεγαλα ειτε μικρα παντα υπαρχει κατι για να παιξουμε, Αλλα και παλι ειανι απαραδεκτο λο αυτο που εγινε με το Batman. Δεν ειναι κατασταση αυτη να περιμενουμε 4 μηνες για να το φτιαξουν ενω θα επρπε να δουλευει κανονικα απο την ημερα κυκλοφοριας.

Δημοσ.

Παιδια σε πιο site το βρισκετε 9-10Ε και πως το αγοραζετε paypal?

Η τιμη του συνεχως ανεβαινει τωρα που ανακοινωσαν οτι θα ξαναβγει

Στα 11 ευρω το βρισκεις απο https://www.g2a.com/batman-arkham-knight-nvidia-code-global.html

Εγω το ειχα παρει 9 ευρω απο το συγκεκριμενο σιτε πριν 15-20 μερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...