Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το patch που βγήκε ήδη το κατέβασα και το δοκίμασα αλλά είδα ελάχιστες διαφορές τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα (GT770, i7 930, 12GB RAM). 

Ειδικά όταν μπεις στο batmobile είναι unplayable.

Οπότε περιμένω το επίσημο re-release μπας και καταφέρω να παίξω αξιοπρεπώς.

Το cpu πρέπει να σε κόβει my friend.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ι5 3570 , gtx770, 8gbs ram το παιχνιδι τρεχει ικανοποιητικα. Το εχω δοκιμασει μονο μετα το τελευαιο patch οποτε δεν ξερω πως ηταν πριν. Συνηθως 50+ fps αλλα εχω παιξει καμια ωριτσα μονο. 

Δημοσ.

Το cpu πρέπει να σε κόβει my friend.

Δεν αποκλείεται αλλά όχι σε επίπεδο να είναι unplayable. Έπαιξα το Witcher3 με τα περισσότερα settings high και κάποια Ultra και ήμουν από 43 μέχρι 60 fps. Δε μπορεί το ίδιο μηχάνημα στο Batman να κάνει 3fps όταν μπαίνω στο batmobile.

Anyway... πλησιάζει η ώρα του νέου συστήματος οπότε θα δούμε.

Δημοσ.

Tότε τι άλλο; Η 770 μια χαρά τα πηγαίνει στο game σε όσα βίντεο έχω δει. Και όταν εννοώ ότι τον κόβει, ακόμα και 5 fps να του κόβει από τα mins ε δεν είναι θέμα; Μπορεί αυτόματα να το κάνει unplayable το συγκεκριμένο game. Eκτός αν ο φίλος έχει βάλει τα textures στο high όπου και του καταπίνει όλη την vram (λογικά έχει την 770 με τα 2gb) + το gameworks που ούτως ή άλλως είναι αδηφάγο από μόνο του.

Δημοσ.

Προσωπικα αγορασα απο g2a.com ενα nvidia promo code για 9 ευρω και λειτουργησε μια χαρα.
Τωρα βλεπω εχει παει 10 ευρω. 

https://www.g2a.com/batman-arkham-knight-nvidia-code-global.html

υγ. κανονικα στο steam μπαινει μεσω της nvidia, δεν εχει ουσιαστικη διαφορα με το να αγορασεις απευθειας Steam cdkey.

Δημοσ.

Tότε τι άλλο; Η 770 μια χαρά τα πηγαίνει στο game σε όσα βίντεο έχω δει. Και όταν εννοώ ότι τον κόβει, ακόμα και 5 fps να του κόβει από τα mins ε δεν είναι θέμα; Μπορεί αυτόματα να το κάνει unplayable το συγκεκριμένο game. Eκτός αν ο φίλος έχει βάλει τα textures στο high όπου και του καταπίνει όλη την vram (λογικά έχει την 770 με τα 2gb) + το gameworks που ούτως ή άλλως είναι αδηφάγο από μόνο του.

εγώ που έχω παρόμοιο επεξεργαστη στα 3.8 Ghz δεν με κοβει στο Witcher 3 και στο GTAV και ειναι δυνατον να τον κοβει ο i7 930 στο batman; απίθανο μάλλον.

ισως ειναι αυτο που ειπες, απο τα κωλοπαιχνιδα (οπως και το ανεκδιηγητο FailDogs) που ζητάνε χωρις λογο vram επειδη ειναι console port της κακιας ώρας σε αντίθεση με άλλα οπως MGSV:The Phantom Pain, Μad Max, The Witcher 3 ή GTAV.

τρομερές διαφορές

Δημοσ.

Σε μερικά games κόβει λίγο το cpu, πχ όπως το Unity, όπως και στο Batman. Εννοείται πως κανένα από τα δυο δεν είναι για να βγάζεις συμπεράσματα στο αν φταίει κάτι στο σύστημα σου. Απαράδεκτα ports και τα δυο που έχουν όμως διορθωθεί και μπορείς να τα παίξεις κανονικά τώρα. 

Για το Batman και Unity έκανα oc στην cpu, για να κερδίσω κάποια frames που μου έκοβαν αυτά τα δυο games. Δεν λέω πως μου ήταν unplayable κανένα από τα δυο, αλλά έπεφτα στα 45 και κάτω ανά περιπτώσεις και με τα OC σε cpu & gpu το εξομάλυνα όσο καλύτερα γινόταν.  Επίσης και στο Wolfenstein βλέπεις διαφορές ανά cpu. 

Δημοσ.

Αυτο που ειπες κανένα απο τα δύο δεν ειναι ενδεικτικά για ασφαλή συμπεράσματα επειδή ειναι κάκιστες μεταφορές.

Δημοσ.

Gameworks κλειστό και textures στο medium δοκίμασα. Δεν ξέρω πιθανώς να κόβει το cpu αλλά δε δέχομαι πως μπορεί να κόβει τόσο πολύ. Επαναμβάνω πως ένα μήνα πριν τελείωσα το Witcher 3 με σχεδόν όλα high και κάποια ultra και ελάχιστες φορές έπεσα κάτω από τα 40 fps.

Δημοσ.

Στα 10 νομίζω πηγαίνει καλύτερα. Όταν εννοείς κολλήματα; Κάποια framedrops με το batmobile ακόμα τα κάνει αλλά είναι πέρα για πέρα playable. Και έχουμε πανομοιότυπο σύστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...