Prospector8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρα τον ξέρει ο Fulgore, αλλα όντως είναι παράξενο που ανοίγει σοβαρή συζήτηση μαζι του xP 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως με ένα OC στην cpu (όχι τίποτα extreme, στα 4.4 τον πήγα) τσίμπησα και άλλα 3 με 4 frames όπως έγινε και με την gpu που πήρα κάτι ανάλογο. Αυτό και το Unity είναι τα μόνα games που πραγματικά βγάζουν την ζωή από την gpu/cpu μου. Eιδικά το δεύτερο με τόσο κόσμο και λεπτομέρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν λετε Unity? То εψαξα και δεν βγαζει κατι συγκεκριμενο. Κανενα λινκ υπαρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Οταν λετε Unity? То εψαξα και δεν βγαζει κατι συγκεκριμενο. Κανενα λινκ υπαρχει; Στο assassin's creed Unity αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonkpils Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 . Δεν είχα ποτέ PS/M$ οπότε όποτε πιάνω μοχλό είναι σαν να παίζω με τα πόδια Που είσαι ανθρωπέ μου να σε αγκαλιάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Που είσαι ανθρωπέ μου να σε αγκαλιάσω χα χα .. να και ένας που με καταλαβαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Που είσαι ανθρωπέ μου να σε αγκαλιάσω //offtopic Εγώ έχω απο παλιά την απορία αυτή στα FPS/Third Person Shooters. Έχεις το ίδιο game σε console και σε PC. Ας υποθέσουμε επίσης οτί είναι αξιοπρεπές port και δεν έχει σοβαρα προβλήματα σε performance/mouse acceleration και tunnel FOV. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ GAMEPAD? Και η μεγαλύτερη μου απορια είναι οτί μερικά shooters όπως το COD ίσως έχουν μεγαλύτερη competitive scene σε consoles από ότι σε PC !!! Για exclusives όπως τα halo και τα GOW το καταλαβαίνω αλλά στα COD και στα BF? Η εμπειρία μου στα console shooters είναι ως εξής: 1ον Games που έχουν εμφανές auto aim ειδικά στο SP (ίσως και στο MP σε λιγότερο βαθμό), Κλασικό παράδειγμα το RDR στα 2 πρώτα επίπεδα δυσκολίας. Βασικά είναι games που σε παίρνουν απο το χεράκι καθόλη την διάρκεια του gameplay. Απο την μία δεν είναι frustrating αλλά απο την άλλη μηδενίζουν σχεδόν το challenge. 2ον Games που δεν έχουν καθόλου auto aim. Κλασικό παράδειγμα το last of us. Από την μία αυτό το στοιχείο ενισχύει το stealth και το gadget στοιχείο σε αυτό το game από την άλλη στην αρχη ειδικά κάνει σχεδόν αδύνατο το run and gun gameplay με 2 clickers για παράδειγμα να σε κυνηγάνε. Αν αυτός είναι ο στόχος τους δηλαδή να παίξεις το παιχνίδι έξυπνα αντί να βασίζεσαι στο σημάδι σου σίγουρα το κατάφεραν (από τη στιγμή μάλιστα που αντι να επιβραβεύεσαι ουσιαστικά χάνεις προμήθειες αν ασχολήσαι με clickers κλπ). Όπως και να έχει και στις 2 περιπτώσεις δεν ευχαριστιέσαι το shooting element. Στη πρώτη είναι σα να παίζεις point n click adventure και στη δεύτερη σου μένει μια κακιά γεύση γιατί δε μπορείς να κάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά απλά πράματα (στο 1/10 του χρόνου αντίδρασης που θα τα κανές αν είχες mouse and keyboard). Στον αντίποδα έχω δει gamepad "pros" να κάνουν απίστευτα πράγματα αλλά σε τίποτα απο αυτά δε συγκρίνονται με έναν Quake Live / CS GO pro player. Τρανή απόδειξη είναι οτί καμία εταιρία δεν έχει τολμήσει να βγάλει cross shooter με consoles και pc όλα αυτά τα χρόνια (ακόμα και με autoaim το balance δε θα έβγαινε πιστεύω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζοντας το New Game Plus, παρατήρησα μια εκνευριστικότατη plot hole στο παιχνίδι, που μόνο παιδάκι δημοτικού δεν θα είχε προβλέψει (ακολουθεί spoiler): πριν την υπόγεια μάχη του Batman με τον Arkham Knight, αν ελέγξεις remotely το Batmobile και αυτό καταστραφεί από άλλα tanks, τότε είναι game over. Για ποιό λόγο; Ξέχασε ο Batman ότι ο Fox έχει spare Batmobile?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζοντας το New Game Plus, παρατήρησα μια εκνευριστικότατη plot hole στο παιχνίδι, που μόνο παιδάκι δημοτικού δεν θα είχε προβλέψει (ακολουθεί spoiler): πριν την υπόγεια μάχη του Batman με τον Arkham Knight, αν ελέγξεις remotely το Batmobile και αυτό καταστραφεί από άλλα tanks, τότε είναι game over. Για ποιό λόγο; Ξέχασε ο Batman ότι ο Fox έχει spare Batmobile?! Το οτι είναι συνθήκη game over δεν είναι αναγκαστικά και plot hole απλά στα πλαίσια του game πρέπει να νικήσεις το fight για να συνεχείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βγηκε τελικα κανενα patch που να ειναι playable το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βγηκε τελικα κανενα patch που να ειναι playable το παιχνιδι? Βγηκε τελος Αυγουστου, αρχες Σεπτεμβρη ένα... Δεν το εχω δοκιμασει (ακομα) λογω MGS V ... Ακουεται ότι εχει βλτιωθει η αποδοση του... Δεν ξερω μπορει να εχει επωθει ηδη, αλλα εγω επεσα κατω από τα γελια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 αν ειναι ευκολο κανενα πμ με το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Το patch που βγήκε ήδη το κατέβασα και το δοκίμασα αλλά είδα ελάχιστες διαφορές τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα (GT770, i7 930, 12GB RAM). Ειδικά όταν μπεις στο batmobile είναι unplayable. Οπότε περιμένω το επίσημο re-release μπας και καταφέρω να παίξω αξιοπρεπώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 καλά αυτο το game να πούμε, για τα σκουπίδια είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς το game καθεαυτό είναι φοβερό. Και καταφέρανε να το κάνουν παράδειγμα προς αποφυγή με το κάκιστο port που βγάλανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα