Alex21121988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι όντως xD. Πάντως δεν είπε κανείς οτί δεν μπορείς να παίξεις ανετότατα με τις 760/770 κτλ. Μια χαρά παίζεις απλά όχι με όλα τα settings τερματισμένα στα πιο καινούρια games. Ναι δεν έχουν καμιά σοβαρή διαφορά τα very high με τα ultra κτλ, αλλά όπως είπα και παραπάνω έτσι για το γαμώτο θέλουμε οι περισσότεροι να τα τερματίζουμε τα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Nαι όντως xD. Πάντως δεν είπε κανείς οτί δεν μπορείς να παίξεις ανετότατα με τις 760/770 κτλ. Μια χαρά παίζεις απλά όχι με όλα τα settings τερματισμένα στα πιο καινούρια games. μα αυτό ειπα κι εγώ, πως για το Πηγή: το παιζω μια χαρά με πολλές ρυθμίσεις max ακατεβατα 60fps και δεν θα κλάψω αν τα reflections, χορτάρι ή shadows τα έχω high αντι για very high. Aυτό ειναι καθαρά ψυχολογικό αμα το ξεπεράσεις δεν σε ενδιαφέρουν κάτι τέτοια, άλλωστε το pc gaming έχει να προσφέρει πολύ πιο ουσιώδη απο το "παιζω το game με τα ΠΑΝΤΑ maxed" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ειρωνικά το είπε Το διαβαζω αρκετα τωρα τελευταια γιατι και το εγραψα το παραπανω ακομα και αν δεν το εννοουσε(το ειχε αναφερει πιο παλια ομως για max settings απο οταν ειχε πρωτοβγει το παιχνιδι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 μα αυτό ειπα κι εγώ, πως για το Πηγή: το παιζω μια χαρά με πολλές ρυθμίσεις max ακατεβατα 60fps και δεν θα κλάψω αν τα reflections, χορτάρι ή shadows τα έχω high αντι για very high. Aυτό ειναι καθαρά ψυχολογικό αμα το ξεπεράσεις δεν σε ενδιαφέρουν κάτι τέτοια, άλλωστε το pc gaming έχει να προσφέρει πολύ πιο ουσιώδη απο το "παιζω το game με τα ΠΑΝΤΑ maxed" Eκει ομως μας εχουν καταληξει. να κοιταμε ποιος τα εχει μεγαλυτερα (τα settings, εννοω ). Εδω πριν μπε στην ζωη μας η νεα γενια, εβλεπες αραια και που συγκρισεις σε παιχνιδια αναμεσα σε κονσολες και στο PC. Σημερα, βλεπεις συγκρισεις παντου... Εχουμε το Digital Foundry, και αλλους χιλιους δυο να σου δειχνουν συγκρισεις. Ετσι στο υποσυνειδητο του PC gamer (τουλαχιστον στην πλειοψηφια, συμπεριλαμβανοντας και εμενα - υπαρχουν και οι υποστηρικτες του PCMASTERRACE-), οτι η καρτα που εβαλε πριν απο 1 ή/και 1,5 χρονο ειναι πρεπει να παει για αντικατασταση, ενω στην ουσια αν το παιχνιδι σε ευχαριστει δεν εχει σημασια αν ειναι στα Ultra ή High ή Medium ή Low. Το Arkham δεν το εχω δοκιμασει ακομα μετα το νεο patch (εχει βγει?), για να πω τι παιζει σε αποδοση. Ολο τον καιρο επαιζα με adaptive V-Sync για να μην πεφτουν κατακορυφα τα fps. Τωρα δεν ξερω ακομα... Βασικά όσοι το έχετε αγοράσει πρέπει να σας δώσουν όλα τα DLC free μετά από τόσο beta testing. Eγω φαντασου οτι αγορασα (φθηνα ευτυχως) την Premium... κανενα τζαμπα παιχνιδακι δεν θα με χαλαγε.. στιλ Unity! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Eγω φαντασου οτι αγορασα (φθηνα ευτυχως) την Premium... κανενα τζαμπα παιχνιδακι δεν θα με χαλαγε.. στιλ Unity! Aν εννοείς όπως έκανε η Ubisoft μετά τις πολλαπλές γκάφες με το Unity και το άχτι που δημιούργησε το WD το καταλαβαίνω. Aν δώσουν κανένα game θα είναι κάτι από αυτούς, όχι από άλλο publisher xD πχ θα δώσουν Mad Max ή SoM. Δεν ελπίζω τίποτα εννοείται. Άλλωστε εγώ από κουπόνι το πήρα το Batman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για όσους περιμένουν πάντως το παιχνίδι να μην έχει προβλήματα για να παίξουν, αυτή τη στιγμή με το μεγάλο patch που έγινε, είναι μια χαρά. Λίγα καρέ μόνο ρίχνει όταν γίνεται της τρελής και είσαι στο Bat-μοτάνκ σου και σπινάρεις και καις λάστιχα. Κατά τα άλλα, 60 μόνιμα έχω καθ' όλη τη διάρκεια σχεδόν. Btw, το παιχνίδι προσωπικά για εμένα είναι φανταστικό. Επιτέλους νέες κινήσεις, ωραίο σύστημα μάχης και Batmobil. To Batwing να πω τη αλήθεια θα ήθελα αλλά δεν πειράζει. Έχω βρει και μερικά αρνητικά ωστόσο. Όταν είσαι σε μάχη με πολλούς και κάνεις τα takedown στα προηγούμενα ήταν απλά να πατήσεις ένα κουμπί (e, r, t..) σε αυτό είναι alt+1,2,3.. που εκεί μέσα στο χαμό, δεν είναι και ότι ποιο εύκολο. Θα σπάσεις κανένα δάχτυλο :Ρ Επίσης, με χάλασε λιγάκι που αν και έχει πολύ ωραίο σενάριο, δεν είναι μεγάλο. Τι θέλω να πω. Το Σκιάχτρο σε όλη τη διάρκεια του βλέπεις πολύ λίγο, όπως και τον Knight. Θα ήθελα περισσότερη αλληλεπίδραση μεταξύ εμού και αυτών. Επίσης, το plot twist εκεί που παίζεις τον Gordon και πηγαίνεις και βλέπεις τους 'Joker', απλά τα έσπασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζεις με mouse/keyboard ρε θηρίο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonkpils Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζεις με mouse/keyboard ρε θηρίο; Every ''True'' pc gamer does. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το παιχνίδι έχει aim για να πετάς πράγματα / πυροβολείς, πάντα. Gamepad χρησιμοποιώ για Dark Souls, Naruto, Dynasty Warriors, κλπ που είναι πιο..."γιαπωνέζικα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Eγώ μόνο τα first person shoot em up παίζω με mouse/keyboard. Είμαι πιο πολύ του gamepad και έχω τρελή αδυναμία στο controller της ms (360) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω τα Batman Αrkham aslym και City τα επαιξα με πληκτρολογιο και ποντικι το ιδιο και το Οrigins. Εχουν καλο χειρισμο . Τα Ιπαωνικα οπως Street fighter Datk souls κτλ αυτα ναι μονο με 360 controller γιατι ο χειρισμος τους ειδικα στα fighting ειναι αδυνατον να παιχτουν με πληκτρολογιο και ποντικι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι επειδή δεν είμαι του μοχλού. Δεν είχα ποτέ PS/M$ οπότε όποτε πιάνω μοχλό είναι σαν να παίζω με τα πόδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά το patch το παιχνίδι κρασάρει randomly όταν το ανοίγω. Ψάχνω να βρω αν γίνεται rollback, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Oh well... Όποτε μπαίνω στο game πάντως, τα FPS είναι εμφανώς βελτιωμένα, αν και για να είμαι ειλικρινής παρατήρησα ελαφρώς χειρότερα textures. Το παρατήρησε κανένας άλλος; In other news, έχω φτάσει στο 97% και μαζεύω Riddler trophies πριν αρχίσω το New Game Plus. Μερικά trophies είναι για πολύ γερά νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά το patch το παιχνίδι κρασάρει randomly όταν το ανοίγω. Ψάχνω να βρω αν γίνεται rollback, αλλά δεν βρίσκω κάτι. Oh well... Όποτε μπαίνω στο game πάντως, τα FPS είναι εμφανώς βελτιωμένα, αν και για να είμαι ειλικρινής παρατήρησα ελαφρώς χειρότερα textures. Το παρατήρησε κανένας άλλος; In other news, έχω φτάσει στο 97% και μαζεύω Riddler trophies πριν αρχίσω το New Game Plus. Μερικά trophies είναι για πολύ γερά νεύρα. Σου crash-αρει πιθανόν γιατί είχες πειράξει το BmSystemSettings.ini. Σβήσε το και το game θα σου δημιουργήσει καινούριο όταν το ανοίξεις. Σβήσε επίσης το GFXSettings.BatmanArkhamKnight που βρίσκεται στα Documents. Χειρότερα textures δεν παρατήρησα αλλά έχω την εντύπωση ότι έριξαν το LOD. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nektarios_rs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Οσο για το πρωτο που γραφεις,τι παει να πει εχεις την απαιτηση να παιζεις τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια στα Ultra???Υπογραφει η Nvidia/amd/game developers κανενα συμβολαιο μαζι σου που να το λεει αυτο?? Δηλαδη αν εσυ που δινεις 400ευρω εχεις αυτη την απαιτηση,ο αλλος που δινει 800 και 1000 τι απαιτηση να εχει??Να τα παιζει ολα στα Ultra για 5-6χρονια???? Συνεχεια γραφεις την μια πατατα μετα την αλλη. Να σου θυμισω οτι πιο παλια εκραζες game developers επειδη δεν σου ετρεχε καλα η εκδοση απο τον ''θειο''?? Για να συνεχίζεις να ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο χρήστη, μάλλον δεν έχεις προλάβει τις επικές στιγμές με τη 560ti και το μόνιτορ 1280x1024... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα