Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά δεν αξίζει να αναλωσουμε περισσότερο χώρο από το νήμα.

Ο καθενας ας νομιζει οτι θελει. Αλλα πραγματα παντως ειδαμε σε GTA,W3,Batman και εν μερη και MGS V.

Οσο για το νημα,αν δεν φτιαχτει το παιχνιδι οπως βλεπεις ενδιαφερον δεν προκειται να υπαρξει για το game,μη σου πω οτι πιο πολυ ισχυει το παραπανω

Τόσο καιρό αναμονή για το παιχνίδι, μου έχει φύγει και το ενδιαφέρον να ασχοληθώ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι πως τo GTA V, το Witcher 3, το Unity και το Arkham είναι πολύ απαιτητικά σε gpu/cpu. Δεν είναι ότι οι 970/980 τα καταπίνουν και τα έχουν για την πλάκα. Και πόσο μάλλον στα 2Κ. Πέφτει λίγο ζόρι. Θέλουν decent system για να τρέξουν καλά και με υψηλές ρυθμίσεις στα options. Μην ξεχνάμε ότι είναι και open όλα τα παραπάνω και το σταθερό framerate δεν είναι και εύκολη περίπτωση.

Εγώ στα 10 τα τρέχω όλα τα παραπάνω, θέματα δεν έχω άλλα

1.Το Witcher το παίζω lock-αρισμενο στα 30 για να μην ρίξω κανένα setting

2.Το GTA V για να έχω σταθερότητα στα settings που έχω επιλέξει, το έχω lock-αρει στα 40.

3. Το Unity για να μην έχω 48αρια min frames, και να μην χρειαστεί να ρίξω settings,έπρεπε να τραβηξω oc στην gpu.

4.Στο Arkham που είναι και το θέμα μας, και πριν το patch ήμουν κομπλέ, μπορούσα να παίξω, με την διαφορά ότι τώρα είναι πιο σταθερό το framerate και ιδιαίτερα με το batmobile. Όλα αυτά σε 1080p υπόψιν.. Αν πάω παραπάνω σε ανάλυση στα ίδια games με τα ίδια settings θα γελάσει κόσμος..

Το συμπέρασμα είναι ότι ναι, η GTX 770 aka 680 είναι μεσαίας τάξης gpu όπως θα είναι σε 3 χρόνια και οι 9x series.Μοιραίο δεν είναι να μας βγάζουν οι developers outdated;

Δεν λέω πως δεν ήταν/είναι καλές gpu αλλά σιγά σιγά μπαίνουν στην στήλη με τα minimum requirements. Τώρα βέβαια θα μου πει κάποιος ότι στις κονσόλες με μια ταπεινή 7850 έχουνε τα ίδια αποτελέσματα (οπτικά) με το PC (σε αρκετές περιπτώσεις πλέον) αλλά εκεί είναι θέμα των devs και πάλι όπου κάνει μπαμ ότι ασχολούνται πολύ παραπάνω για να το κάνουν να τρέξει χωρίς πρόβλημα..

• Like 3

Η αλήθεια είναι πως τo GTA V, το Witcher 3, το Unity και το Arkham είναι πολύ απαιτητικά σε gpu/cpu.

το GTAV με i7 920 και GTX 770 2gb vram το τρέχω ακατέβατα 60fps παντού, με παρα πολλες ρυθμισεις max και very high textures σε 1080p.

το Witcher 3 συνηθως με 60 έως 45 fps με very high/high σε 1080p

το Mad Max ακατεβατα 60 fps maxed σε 1080p ενώ και το Phantom Pain απ'οτι βλέπω τρέχει ακατέβατο 60 fps.

οι κονσολες με εξαιρεση το MGSV (και οχι πάντα σταθερο 60αρι) ολα τα αλλα τα τρέχουν με 30fps ή λιγοτερα (πχ Witcher 3). Aυτο σημαίνει πως μια κάρτα σαν την GTX 770 απλώς κάνει λιώμα την gpu του ps4 καθώς για να πας απο τα 30 στα 60 fps σταθερά απαιτείται τουλάχιστον 40-50% περισσοτερη ισχύς, οποτε ειναι τουλάχιστον παράλογο να μπει ως minimum απαιτηση (lol).

τα Unity και Arkham Knight ειναι ΓΤΠ optimised μην φέρνεται ως ενδεικτικά τέτοια games.

Άλλοι λένε πως οι GTX 980+ ζορινται lol, που ζοριζονται ρε σεις σε 4k με τα ανουσια φίλτρα; πλάκα μας κάνετε

• Like 2

Καλησπέρα guys,

βασικά πρώτη φορά σήμερα το εγκατέστησα από Steam και έκανα το performance test που έχει στα options.

Σε 1080p, 980, όλα στο μέγιστο μαζί με τα Nvidia σκατάκια, average είχα 60 fps (vsync).

Μπορώ να πω ότι με αυτά που είχα διαβάσει τόσο καιρό, φαίνεται εντάξει (minimum 40 fps για ένα spli second)!

το GTAV με i7 920 και GTX 770 2gb vram το τρέχω ακατέβατα 60fps παντού, με παρα πολλες ρυθμισεις max και very high textures σε 1080p.

το Witcher 3 συνηθως με 60 έως 45 fps με very high/high σε 1080p

το Mad Max ακατεβατα 60 fps maxed σε 1080p ενώ και το Phantom Pain απ'οτι βλέπω τρέχει ακατέβατο 60 fps.

οι κονσολες με εξαιρεση το MGSV (και οχι πάντα σταθερο 60αρι) ολα τα αλλα τα τρέχουν με 30fps ή λιγοτερα (πχ Witcher 3). Aυτο σημαίνει πως μια κάρτα σαν την GTX 770 απλώς κάνει λιώμα την gpu του ps4 καθώς για να πας απο τα 30 στα 60 fps σταθερά απαιτείται τουλάχιστον 40-50% περισσοτερη ισχύς, οποτε ειναι τουλάχιστον παράλογο να μπει ως minimum απαιτηση (lol).

τα Unity και Arkham Knight ειναι ΓΤΠ optimised μην φέρνεται ως ενδεικτικά τέτοια games.

Άλλοι λένε πως οι GTX 980+ ζορινται σε 1080p lol, που ζοριζονται ρε σεις σε 4k με τα ανουσια φίλτρα; πλάκα μας κάνετε

Fixed :)

Εγω βασικα εχω πει το εξης λογικο,που σε καποιους φενεται παραλογο. 

Αφου οπτικες διαφορες μεταξυ High και Ultra αντικειμενικα στα περισσοτερα παιχνιδια(και ειδικα σε 1080p)δεν υπαρχουν για ποιο λογο ολοι εχετε μανια να παιξετε το παιχνιδι στα Ultra εχοντας στην ουσια μονο μειωμενα fps???

Το ειδα και με το Witcher 3 αυτο οτι οι διαφορες μεταξυ High και Ultra ηταν αστεις για να μην πω σχεδον ανυπαρκτες,παρολα αυτα μου εκοβαν το 60ρι stable frame λογω αναλυσης τα Ultra.

• Like 1

^ Είναι όπως με το SoM με ή χωρίς το hd tex pack το ίδιο πράγμα ήταν.  Πες το κόλλημα, πες το όπως θέλεις, όταν έχεις την latest gpu (όχι απαραίτητα titan x και ti)  θέλεις να μπορείς να τερματίζεις τα options σε ένα game. Δεν είναι κάτι άλλο δηλαδή. Στα πιο πολλά games οι διαφορές μεταξύ high/very high/ultra τις πιο πολλές φορές είναι πραγματικά αστείες. Παρόλα αυτά εγώ θέλω να καρφώνω ultra έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης. 

Η αλήθεια είναι πως τo GTA V, το Witcher 3, το Unity και το Arkham είναι πολύ απαιτητικά σε gpu/cpu.

Το Witcher 3 το επαιξα 1080 p ολα ultra. Δεν ειδα ποσα  fps παινει αλλα ετρεχε οκ χωρις καθολου κοληματα ακομα και σε μεγαλες μαχες

Το Batman δεν το εχω παιξει καθως περιμενω την επανεκδοση του που θα λειτουργει σωστα .

Το GTA V οσο αντεξα να το παιξω λογω του bug που κανει crash σε καρτες με factory overclock και boost clock σαν τη δικη μου με ολα ultra 1440p dsr δεν παρατηρησα προβλημα στην κιονηση ουτε κολληματα αν και πακλι δεν εκατσα να μετρησω fps ειδα πως το παιχνιδι ετρεχε κανονικα αλλα για λιγο μεχρι να κρασαρει  στο  desktop οπου πια το παρατησα. Ακομα περιμενω αν θα βγαλουν patch να φτιαξουν το bug.

^ Είναι όπως με το SoM με ή χωρίς το hd tex pack το ίδιο πράγμα ήταν.  Πες το κόλλημα, πες το όπως θέλεις, όταν έχεις την latest gpu (όχι απαραίτητα titan x και ti)  θέλεις να μπορείς να τερματίζεις τα options σε ένα game. Δεν είναι κάτι άλλο δηλαδή. Στα πιο πολλά games οι διαφορές μεταξύ high/very high/ultra τις πιο πολλές φορές είναι πραγματικά αστείες. Παρόλα αυτά εγώ θέλω να καρφώνω ultra έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης. 

Το ιδιο και εγω. Οταν εχουμε δωσει 400 ευρω για καρτ α εχουμε απαιτησεις και θελουμε να τα βαζουμε ολα ultra τουλαχιστιον για τα επομενα 2 χρονια.

Το προβλημα στο GTA V ειναι με συγκεκριμενες καρττες με Factory oc. Εχω μιλησει σε youtube και steam με αλλους που εχουν την 970 g1 gaming και σε ολους κρασαρει. Δεν ειναι το πρωτο ουτε το τελευταιο παιχνιδι που συμβαιενει αυτο σε τετοιες καρτες αλλα μεχρι τωρα 10 μηνες που την εχω εμενα προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει σε καποιο αλλο. Αν δεν βγει patch δεν παιζεται το παιχνιδι ετσι.

Το ιδιο και εγω. Οταν εχουμε δωσει 400 ευρω για καρτ α εχουμε απαιτησεις και θελουμε να τα βαζουμε ολα ultra τουλαχιστιον για τα επομενα 2 χρονια.

Το προβλημα στο GTA V ειναι με συγκεκριμενες καρττες με Factory oc. Εχω μιλησει σε youtube και steam με αλλους που εχουν την 970 g1 gaming και σε ολους κρασαρει. Δεν ειναι το πρωτο ουτε το τελευταιο παιχνιδι που συμβαιενει αυτο σε τετοιες καρτες αλλα μεχρι τωρα 10 μηνες που την εχω εμενα προσωπικα δεν μου εχει ξανατυχει σε καποιο αλλο. Αν δεν βγει patch δεν παιζεται το παιχνιδι ετσι.

Εχω την εν λογω καρτα και το παιχνιδι αυθεντικο(αγορασμενο retail απο το You)και 4ωρες που εχω παιξει ως τωρα(το ειχα αφησει λιγο λογω bloodborne)το παιχνιδι δεν μου κρασαρε ποτε και ετρεχε νερο.

Οσο για το πρωτο που γραφεις,τι παει να πει εχεις την απαιτηση να παιζεις τουλαχιστον για τα επομενα 2 χρονια στα Ultra???Υπογραφει η Nvidia/amd/game developers κανενα συμβολαιο μαζι σου που να το λεει αυτο??

Δηλαδη αν εσυ που δινεις 400ευρω εχεις αυτη την απαιτηση,ο αλλος που δινει 800 και 1000 τι απαιτηση να εχει??Να τα παιζει ολα στα Ultra για 5-6χρονια????

Συνεχεια γραφεις την μια πατατα μετα την αλλη. Να σου θυμισω οτι πιο παλια εκραζες game developers επειδη δεν σου ετρεχε καλα η εκδοση απο τον ''θειο''??

Αφού και εσύ έκανες υπομονή μέχρι τώρα περίμενε και την κανονική κυκλοφορία του game όπου πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το game.

ε ναι,θα περιμένω μωρέ..νταξ

Aρα, να μην εχω ελπιδες... ότι θα το τερματισω (70% story, 45% γενικα- προ patch-) με max settings με την φτωχη τωρα ποια 760 2 GB...

Αντε παλι τα ιδια με τα Max settings......

Ρε ξεκολλατε ορισμενοι που σας πιανουν τα ψυχολογικα με τα max settings...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...