Elven_King Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως να το αγοράσω τώρα απο κλειδάδικο (στα 13€) που είναι ακόμα χαμηλή η τιμή του; Φοβάμαι μην όταν λυθούν όλα τα θέματα και ξαναβγεί steam, ανέβει πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλοι λενε οτι τρεχει καλυτερα αλλοι οτιι τρεχει χειροτερα και αλλοι οτι δεν ξεκιναει καν το παιχνιδι στο forum του steam. Αντε να βγαλεις ακρη τι απο ολα ισχυει! Μποει για ultra σε αναλυσεις μεγαλυτερες των 1080p να εχει προβλημα με τη ram. Μεχρι ultra 1080p τα 8 gb ειναι υπεραρκετα. Βαλε τα 10 δεν υπαρχει λογος να παραμεινεις στα 7. Και για 1080p διάβασα θέματα με τη RAM αλλά και τη VRAM. Τα 10 έχω σκοπό να τα περάσω με clean install και δεν έχω ΄ρεοξη τώρα να ξαναεγκαθιστώ τα 80+ mods του skyrim. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ακόμη για αναβάθμιση στα 10 έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο το patch βάση του επίσημου forum. Επίσης ανακοίνωσαν και τι σκοπεύουν να βελτιώσουν στο ερχόμενο update. χμμμ,να περιμένω κιάλλο δηλαδή; Τώρα που το θυμήθηκαν,υπάρχει το mgs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Έδωσαν παραπάνω options, 10 frames για την δική μου περίπτωση. Όλα στα ultra+gameworks 1080p. Στα Windows 10 το δοκίμασα. Μια χαρά πηγαίνει, avg 56+fps και μέχρι 53 είδα το λιγότερο. Έφτιαξαν το hitching επίσης. Παρατήρησα λίγο pop in και υποψιάζομαι ότι πείραξαν LOD για να κερδίσουν από εκεί κάτι σε perfomance. Επιτέλους πήραν πόδι το chromatic aberration και film grain αφού μας έδωσαν πλέον την επιλογή να τα πετάξουμε στα in game options. Έτσι έπρεπε να έβγαινε εξαρχής και να το έχουν τελειοποιήσει μέχρι τώρα. Ψιλά γράμματα όμως.. Αnw όταν θα βγει και πάλι στην αγορά θα είναι έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 χμμμ,να περιμένω κιάλλο δηλαδή; Τώρα που το θυμήθηκαν,υπάρχει το mgs.. Προσωπικά αν δεν δούλευα αυτήν την περίοδο, θα το έπιανα τώρα. Αν έχεις MGS, μην το σκέφτεσαι και πολύ.. Άσ' το να στρώσει κι άλλο αν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 χμμμ,να περιμένω κιάλλο δηλαδή; Τώρα που το θυμήθηκαν,υπάρχει το mgs.. Αφού και εσύ έκανες υπομονή μέχρι τώρα περίμενε και την κανονική κυκλοφορία του game όπου πιστεύω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κάποιους φαίνεται να δούλεψε το patch. σε άλλους πάλι όχι! http://www.mweb.co.za/games/view/tabid/4210/Article/21637/Arkham-Knight-PC-patch-released-Works-for-some-crashes-for-others.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το g2a.com αγορασα nvidia promo code με 9 ευρω τελικη τιμη (χωρις g2a shield). Δουλευει κανονικοτατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω πως το παιχνίδι τρέχει πολύ καλύτερα μετά το patch. Είμαι βέβαια κάτω από minimum specs GPU αλλά είναι αρκετά playable τώρα (όλα στα low). Θα ασχοληθώ περισσότερο όταν πάρω νέα GPU.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Και για 1080p διάβασα θέματα με τη RAM αλλά και τη VRAM. Τα 10 έχω σκοπό να τα περάσω με clean install και δεν έχω ΄ρεοξη τώρα να ξαναεγκαθιστώ τα 80+ mods του skyrim. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ακόμη για αναβάθμιση στα 10 έτσι και αλλιώς. Εχει θεματα αλλα οχι τοσο πολυ σε gaming pc γιατι εκει η ram ειναι πανω 8 gb και η v ram 4+ gb. Σε απλα pc με 2 gb v ram και 4 η 6 gb ram εικει ναι εχει πιο σοβαρα θεματα αλλα οχι ομως σε pc σαν τα δικα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sephir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Στη δική μου περίπτωση πάντως, μετά την εγκατάσταση του patch και αφότου πάτησα Play στο Steam, για κάποιο λόγο του πήρε περισσότερο από ένα λεπτό για να ξεκινήσει. Πίστεψα ότι απλά δεν θα τρέξει καθόλου μέχρι που έσκασε μύτη η πρώτη splash screen και όλα πήραν το δρόμο τους In-game πάντως, για κανένα μισάωρο που έπαιξα, οι διαφορές μεταξύ της πρότερης έκδοσης και της "μπαλωμένης" είναι χαοτικές. Ως επί το πλείστον 60 fps, χωρίς σοβαρά slow downs (970GTX, 8GB, i5-4670, Windows 10) και με Gameworks ενεργοποιημένα. Κρίμα που προς το παρόν δεν έχω τόσο χρόνο ν' ασχοληθώ μαζί του, κάποια στιγμή όμως σίγουρα θα το τσεκάρω (plus ότι θα έχουν διορθωθεί ακόμα περισσότερα πραγματάκια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει θεματα αλλα οχι τοσο πολυ σε gaming pc γιατι εκει η ram ειναι πανω 8 gb και η v ram 4+ gb. Σε απλα pc με 2 gb v ram και 4 η 6 gb ram εικει ναι εχει πιο σοβαρα θεματα αλλα οχι ομως σε pc σαν τα δικα μας. Δηλαδη η Gtx 770 των 2gb δεν ειναι σοβαρη καρτα γραφικων ή οι 780 και 780ti με λιγοτερα απο 4gb Vram???Στο εχουμε πει ολοι εμεις που συνεχιζεις και μας βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι να σταματησεις να παραπληροφορεις τον κοσμο και εσυ εκει συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια. Επιπλεον αναφερεις οτι τα 8gb ram ειναι για ακριβοτερα συστηματα και καλα. Εχεις δει απο περιεργεια τι τιμες εχουν αυτη την περιοδο τα 8Gb ram??? Μολις 46ευρω.... Ε δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο απαγορευτικο το ποσο για να αναβαθμισει καποιος σε 8 και πανω οπως λες,παρολο που παραπανω απο 8gb ram στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι αχρηστα. Και για 1080p διάβασα θέματα με τη RAM αλλά και τη VRAM. Τα 10 έχω σκοπό να τα περάσω με clean install και δεν έχω ΄ρεοξη τώρα να ξαναεγκαθιστώ τα 80+ mods του skyrim. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος ακόμη για αναβάθμιση στα 10 έτσι και αλλιώς. Τι καθεσαι και αιτιολογεις στο γνωστο troll του forum ηθελα να ηξερα Ναι να βαλει απο τωρα τα 10ρια να μην χασει τα πανεμορφα BSOD και επεισης τα οποια θεματα εχουν με τους Drivers των καρτων γραφικων... Αυτα αραγε δεν τα εχει διαβασει ο συμφορουμιτης και μιλαει με τοση σιγουρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδη η Gtx 770 των 2gb δεν ειναι σοβαρη καρτα γραφικων ή οι 780 και 780ti με λιγοτερα απο 4gb Vram???Στο εχουμε πει ολοι εμεις που συνεχιζεις και μας βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι να σταματησεις να παραπληροφορεις τον κοσμο και εσυ εκει συνεχιζεις τα ιδια και τα ιδια. Επιπλεον αναφερεις οτι τα 8gb ram ειναι για ακριβοτερα συστηματα και καλα. Εχεις δει απο περιεργεια τι τιμες εχουν αυτη την περιοδο τα 8Gb ram??? Μολις 46ευρω.... Ε δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο απαγορευτικο το ποσο για να αναβαθμισει καποιος σε 8 και πανω οπως λες,παρολο που παραπανω απο 8gb ram στα περισσοτερα παιχνιδια ειναι αχρηστα. Τι καθεσαι και αιτιολογεις στο γνωστο troll του forum ηθελα να ηξερα Ναι να βαλει απο τωρα τα 10ρια να μην χασει τα πανεμορφα BSOD και επεισης τα οποια θεματα εχουν με τους Drivers των καρτων γραφικων... Αυτα αραγε δεν τα εχει διαβασει ο συμφορουμιτης και μιλαει με τοση σιγουρια? Ρε συ, η 770 του εχτές είναι η 680 του προχτές. Οι σημερινές καρτες όπως 980+ είναι υπερδιπλάσιες σε ισχύη/απόδοση και ΠΑΛΙ ζορίζονται. Αν πρέπει να τους δώσω ταμπελάκι, μεσαίες - στην καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε συ, η 770 του εχτές είναι η 680 του προχτές. Οι σημερινές καρτες όπως 980+ είναι υπερδιπλάσιες σε ισχύη/απόδοση και ΠΑΛΙ ζορίζονται. Αν πρέπει να τους δώσω ταμπελάκι, μεσαίες - στην καλύτερη. Συγνωμη αλλα προφανως και σε 1080p αναφερομαι. Επισης τι να την κανω ρε Seithan την 980 και πανω??? Παλι θα αρχισουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια για τα Ultra και τις πραγματικες οπτικα διαφορες που εχουν σε σχεση με τις κονσολες σε αυτη την αναλυση??? Δηλαδη και η 7970 που ειναι αρκετα παλια καρτα,γιατι σηκωνει ολα τα παιχνιδια σε High settings 1080p με ικανοποιητικα fps??? Τι παει να πει οτι 980+ ζοριζονται?? Εγω δηλαδη σε 1440p με την 970 γιατι δεν μου ζοριζεται η καρτα και τα τρεχει ολα τα παιχνιδια?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Συγνωμη αλλα προφανως και σε 1080p αναφερομαι. Επισης τι να την κανω ρε Seithan την 980 και πανω??? Παλι θα αρχισουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια για τα Ultra και τις πραγματικες οπτικα διαφορες που εχουν σε σχεση με τις κονσολες σε αυτη την αναλυση??? Δηλαδη και η 7970 που ειναι αρκετα παλια καρτα,γιατι σηκωνει ολα τα παιχνιδια σε High settings 1080p με ικανοποιητικα fps??? Τι παει να πει οτι 980+ ζοριζονται?? Εγω δηλαδη σε 1440p με την 970 γιατι δεν μου ζοριζεται η καρτα και τα τρεχει ολα τα παιχνιδια?? Δεν είναι έτσι τα πράγματα, αλλά δεν αξίζει να αναλωσουμε περισσότερο χώρο από το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα