naruto14 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τόσο καιρό αναμονή για το παιχνίδι, μου έχει φύγει και το ενδιαφέρον να ασχοληθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 χωρίς gameworks το παίζεις; Τόσο χάλια πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κατάλαβα καλά έβγαλαν μια beta έκδοση του patch η οποία σβήστηκε με ένα άλλο update μετά από κάποιες ώρες. Αυτό το μενού με τα παραπάνω options δεν το πέτυχα μέχρι και χτες που άνοιξα το game και έπειτα σχολίασα εδώ. Κάποιοι γράφουνε ότι πήγαινε καλά. http://kotaku.com/arkham-knight-pc-patch-briefly-appears-and-early-repor-1728346453?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow Οι άνθρωποι της WB και της Rocksteady είναι για πολλές μπουνιές. Και ο λόγος που ασχολούμαι ακόμα είναι ότι γουστάρω άπειρα το game τους(κυρίως τον Bats) αλλά δεν θέλω να το παίξω στην κονσόλα στα 30 και χωρίς τα Nvidia game(gimmick)works.. Ευτυχώς με την δουλειά και με αυτά δεν έχω πολύ χρόνο οπότε δεν έχω παίξει πάνω από 2 ωρες. Όταν το δώσουν όπως πρέπει θα το ξεκινήσω ευλαβικά από την αρχή, όπως έκανα και με το unity όταν πήρε τα patches που χρειαζόταν, ασχέτως αν δεν ήρθε πότε το tessellation patch που τολμούσαν και μας έδειχναν trailers κτλ... Για να μην νομίζουν ότι ξεχνάμε.. Έχουν ξεπεράσει πλέον τους εαυτούς τους. Θα δανειστώ κάτι που είπε ένας φίλος στο topic του Syndicate. Πάει δεν πάει καλά ένα game από τους "επικίνδυνους" θα πέφτει steam refund(και negative feedback προσθέτω) έτσι για να σφίξουν κάποιοι κώλοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 κάπου πέτυχα το beta patch και οδηγίες για το πως γινεται setup. αλλά νομίζω δεν επιτρέπεται να λινκάρω εδώ, αν θέλει κανείς (είναι και .exe 663MB δεν ξέρω αν είναι legit). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 χωρίς gameworks το παίζεις; Τόσο χάλια πάει; Δεν είναι δικιά μου εικόνα. Το τερμάτισα στο Ps4 εγώ και τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οι άνθρωποι της WB και της Rocksteady είναι για πολλές μπουνιές. Και ο λόγος που ασχολούμαι ακόμα είναι ότι γουστάρω άπειρα το game τους(κυρίως τον Bats) αλλά δεν θέλω να το παίξω στην κονσόλα στα 30 και χωρίς τα Nvidia game(gimmick)works.. Ευτυχώς με την δουλειά και με αυτά δεν έχω πολύ χρόνο οπότε δεν έχω παίξει πάνω από 2 ωρες. Όταν το δώσουν όπως πρέπει θα το ξεκινήσω ευλαβικά από την αρχή, όπως έκανα και με το unity όταν πήρε τα patches που χρειαζόταν, ασχέτως αν δεν ήρθε πότε το tessellation patch που τολμούσαν και μας έδειχναν trailers κτλ... Για να μην νομίζουν ότι ξεχνάμε.. Έχουν ξεπεράσει πλέον τους εαυτούς τους.Ενώ η nVidia με το ψεύτικο trailer των 60 καρέ πάει πιο πίσω.. Ας μην πιάσω τα gameNOTworks της.. Που όλο θέματα δημιουργούνε. @Psycho Και πολύ καλά έκανες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ενώ η nVidia με το ψεύτικο trailer των 60 καρέ πάει πιο πίσω.. Ας μην πιάσω τα gameNOTworks της.. Που όλο θέματα δημιουργούνε. @Psycho Και πολύ καλά έκανες.. Kαι η nvidia είναι συνένοχη και για τα δυο άθλια ports και τα ψεύτικα trailers. Δεν την βγάζω από έξω εννοείται.. Απλά δεν γίνεται να μην ήξερε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά και την απόσυρση του beta patch νομίζω πιο πάτος δε γίνεται. Αγαπημένη σειρά τα Arkham αλλά πραγματικά το ξεφτίλισαν. Βέβαια στο τέλος θα πουν πάρτε τσάμπα season pass ή κανα game δωρεάν με τον όρο να μη κάνουμε μήνυση (όπως η καλή μας Ubi πέρσι). Αν και αμφιβάλλω πως θα δώσουν κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά και την απόσυρση του beta patch νομίζω πιο πάτος δε γίνεται. Αγαπημένη σειρά τα Arkham αλλά πραγματικά το ξεφτίλισαν. Βέβαια στο τέλος θα πουν πάρτε τσάμπα season pass ή κανα game δωρεάν με τον όρο να μη κάνουμε μήνυση (όπως η καλή μας Ubi πέρσι). Αν και αμφιβάλλω πως θα δώσουν κάτι.. Αυτό ακριβώς. Τσάμπα ελπίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκε το patch επιτέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρες!!! Το τερμάτισα χτές το βράδυ, εξαιρετικό το Arkham το καλύτερο της σειράς κατ έμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 επανακυκλοφόρησε το παιχνίδι; ή μόνο το patch; http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/145594019968443309 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο το patch βάση του επίσημου forum. Επίσης ανακοίνωσαν και τι σκοπεύουν να βελτιώσουν στο ερχόμενο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Batman: Arkham Knight – Interim Performance Patch Now Available, Future Patch Notes Revealed Continued improvements and bug fixing for a Windows 7 specific memory issue that occurs on configurations with 8GB of system RAM and some NVIDIA GPUs during extended game play. Δηλαδή εγώ με 8GB RAM, GTX 970 και Windows 7 θα έχω ακόμη θέματα; Μου αρέσει που το φτιάξανε. Αν είναι να μην μπορούμε να παίξουμε με 8GB RAM και να συνεχίζει να έχει προβλήματα με τις AMD GPUs, να βράσω τη βελτίωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλοι λενε οτι τρεχει καλυτερα αλλοι οτιι τρεχει χειροτερα και αλλοι οτι δεν ξεκιναει καν το παιχνιδι στο forum του steam. Αντε να βγαλεις ακρη τι απο ολα ισχυει! Batman: Arkham Knight – Interim Performance Patch Now Available, Future Patch Notes Revealed Δηλαδή εγώ με 8GB RAM, GTX 970 και Windows 7 θα έχω ακόμη θέματα; Μου αρέσει που το φτιάξανε. Αν είναι να μην μπορούμε να παίξουμε με 8GB RAM και να συνεχίζει να έχει προβλήματα με τις AMD GPUs, να βράσω τη βελτίωση... Μποει για ultra σε αναλυσεις μεγαλυτερες των 1080p να εχει προβλημα με τη ram. Μεχρι ultra 1080p τα 8 gb ειναι υπεραρκετα. Βαλε τα 10 δεν υπαρχει λογος να παραμεινεις στα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα