Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Here are the key features of Batman: Arkham Knight’s first interim patch:

• Reduced frame rate hitches
  • Optimized system memory and VRAM usage
  • Improved performance on all GPUs (requires the latest drivers)
    o   Min Spec AMD GPU is once again the Radeon HD 7870 2GB
  • More Robust In-Game Settings, including:
    o   Added the ability to change settings for Max FPS to 30/60/90
    o   Added toggles for Motion Blur, Chromatic Aberration, and Film Grain
    o   Added a “High” Texture Resolution value
    o   Added Texture Filtering option
    o   Added an Adaptive V-Sync option (NVIDIA only)
    o   Added VRAM Usage Meter
    o   Added Mouse Sensitivity Slider & Mouse Smoothing Option
  • Fixed low resolution texture bugs
  • Fixed hitches when running on mechanical hard drives (HDD)
  • Like 2
Δημοσ.

Kαλή κίνηση αν και είναι άδικο για το ίδιο το game που τα κάνανε έτσι.. Δεν το έχω παίξει ακόμα σοβαρά (και λόγω έλλειψης χρόνου) περιμένοντας το μεγάλο patch, να δούμε και τι θα κάνει κτλ.

Για την ώρα το έχω μόνο για testing και έχω βρει τρόπο να το τρέχω στα 60fps χωρίς crashes που είχα πριν.

Πειράζοντας το .ini τα εξής μου λύθηκε το θέμα με τα crashes. Πέρα του MaxFPS που βάζουμε στα 60.000000 (ή στα 120) βάζουμε αυτά.

MotionBlur=False

MotionBlurPause=False

MotionBlurSkinning=1

Στα 1080p, όλα τερματισμένα με vsync οff in game και on στο nvidia cp + GameWorks, είμαι above 50fps average. Βοηθάει και ο ssd πολύ αλλά και τα Win10 σε όλο αυτό. 'Εχει στιγμιαία ''spikes'', όπως σωστά αναφέρθηκε και πιο πάνω, γιατί το game δεν είναι ακόμα έτοιμο να παίξει uncapped πάνω από τα 30.

Επίσης όσο έχω παρατηρήσει την λειτουργία του δίσκου όπου το game του αλλάζει τα φώτα μέχρι να φορτώσει όλο τον χάρτη. Ακόμα και τον ssd βλέπω να μου τον ταλαιπωρεί όσο κανένα άλλο game. Έχουν κάνει **** και σε αυτό πέρα και του memory leak που έχει επίσης.

Μένει μόνο να δούμε αν θα το φτιάξουν να παίξει όπως του αξίζει.. Στην εβδομάδα που μας έρχεται άλλωστε θα έρθει πιθανόν το patch.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας φτάσει σχεδόν μέχρι τη μέση (στο 43% είμαι μαζί με αρκετό progression στα side-quests) μπορώ να πω πλέον με σιγουριά, ότι το Arkham Knight gameplay-wise, σεναριακά και οπτικά είναι ένα από τα καλύτερα action παιχνίδια που έχω παίξει και σίγουρα είναι το καλύτερο της Arkham σειράς (συμπεριλαμβανομένου και του Shadow of Mordor).

Πιθανότατα είμαι από τους τυχερούς, αλλά δεν συνάντησα ως τώρα ιδιαίτερα «σπασίματα» με εξαιρέσεις:

- Κάποιες φορές όταν ο Batman μπαίνει στο Batmobile γονατίζει στα 3-4 FPS, αλλά αυτό κρατάει 2 δευτερόλεπτα ξέρω 'γω.

- Μία μόνο φορά κράσαρε επανειλλημένα ακριβώς μετά το loading, αλλά έσιαξε μετά από reboot.

Να αναφέρω και πάλι ότι παίζω με cap τα 60 frames, όλα τα Gameworks στο on και ανάλυση 1080p. Επίσης, στο pc μου (i5-4670, 8 GB RAM και GTX970) έχω Windows 8.1, ενώ το παιχνίδι τρέχει στον HDD μου, όχι στον SSD μου.

Το παιχνίδι για μένα είναι μεγαλειώδες και είναι κρίμα που θάφτηκε με τις πίπες της Rocksteady. Θα φανεί αιρετικό, αλλά το gameplay, το σενάριο και η ατμόσφαιρα του Arkham Knight μπορεί και προσεγγίζει το πρώτο Max Payne σε επικότητα, κατά την άποψή μου.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 5
Δημοσ.

Εγώ βλέπω μετά λύπης μου ότι φτάνουμε στο τέλος του μήνα και το patch ακόμα να το πάρουμε. Άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί στην Rocksteady. 

Κατά τα άλλα για την απόδοση του τα έχουμε πει, σε αυτούς με decent συστήματα δεν μπορείς να το πεις σε καμία περίπτωση unplayable είτε στα 30 είτε στα 60 με κάποια στιγμιαία framedrops.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κατά τα άλλα για την απόδοση του τα έχουμε πει, σε αυτούς με decent συστήματα δεν μπορείς να το πεις σε καμία περίπτωση unplayable είτε στα 30 είτε στα 60 με κάποια στιγμιαία framedrops.

^^ Το bold βασικά.

Έχω παίξει άπειρα  pc games στη ζωή μου και μέσα στα άπειρα έχω παίξει και πολλά κακά pc games . Games με ground-breaking bugs, games με τόσο κακό χειρισμό που καταντούσαν unplayable, games με τόσο κακό optimization που σου έβγαζαν το χριστό στο tweaking για να παίξουν σωστά. Δεν έχω από που να αρχίσω και που να τελειώσω.

To Arkham Knight, λοιπόν, δεν είναι ένα από αυτά.

Ειλικρινά -ασχετά με το ότι εγώ στάθηκα τυχερός και μου τρέχει μια χαρά με πάνω από 45 FPS- θεωρώ ότι το game έχει αδικηθεί, τόσο από τους users, όσο και από τον τύπο. Δεν είναι σε καμία περίπτωση game του 1.8 στο metacritic (εντελώς ενδεικτικά, το Daikatana έχει 4.2 στο metacritic, το οποίο έβριθε από bugs και ήταν εντελώς unplayable όταν είχε κυκλοφορήσει, για να μην ξεχνάμε τι σημαίνει κακό game), ενώ διάφορα σχόλια του τύπου «total disaster» επ' ουδενί δεν στέκουν και -μάλλον- υποκρύπτουν άλλα νοήματα.

Στην τελική, αν το game δεν σου τρέχει καλά, το γυρνάς στα 1080@30, κλείνεις τα Gameworks και παίζεις το καλύτερο beat 'em up που έχει βγει μέχρι σήμερα, έστω και με κομμένα γραφικά. Αν θες να κάνεις και την κριτική σου, κόβεις 1-2 πόντους στα 10 για το κακό optimization, και πάλι έχεις ένα παιχνίδι του 8/10 ή του 9/10. Το 64/100 των critics και το 1.8/10 των users είναι απλά γελοία νούμερα.

• Like 4
Δημοσ.

Το patch δεν λέει να βγει από ότι φαίνεται. Έχει πέσει το κράξιμο από χτες στο steam community και καλά τους κάνουν.

Μέχρι και εκεί ψέματα είπαν, ότι και να κάνουν με το patch,  και τώρα να το βγάλουν δεν αρκεί. Τι την ήθελαν την ανακοίνωση για τον Αύγουστο; Ας έλεγαν καλύτερα ''to the near future''... Να δώσουν free content ή game δωρεάν... Έχουν μπει ήδη στην μαύρη λίστα από εμένα μαζί με τις γνωστές και μη εξαιρετέες Ubisoft, Activision και ΕΑ...

Μετά λύπης μου, μόνο πειρατεία στους ''κύριους'' από εδώ και στο εξής. Και πολύ τους είναι που θα κατεβάσω και παρανόμως όποιο μελλοντικό τίτλο τους.. Μόνο αηδία, κανένας σεβασμός στον καταναλωτή και σε αυτούς που τους τα σκάνε τόσα χρόνια.. 

• Like 1
Δημοσ.

To εμαθαν το μαθημα τους ... Αυτο φαινεται απο ττην τελεια pc εκδοση του Mad Max συ συγκριση με το Batman. Ενα μεγαλο μπραβο στον Gabe που μας εδωσε την δυνατοτητα να σντισταθουμε και να τους δειξουμε οτι δνε θια ανεχτουμε προχειροδουλειες!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...