mkp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Οπός λέι και ο xtrmsnpr κάντε λίγη υπομονή, τον Νοέμβριο θα είναι 100% έτοιμο. τώρα άπλα παίζετε το pre-alpha version 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Λοιπόν έπαιξα το game και το έφτασα 92%. Χρησιμοποίησα το tool που έχουν βγάλει με αρκετά υψηλές ρυθμίσεις. Ντάξει είμαι και μεγάλος φαν της σειράς και ίσως να μην είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται αλλά για μένα ήταν εξαιρετικό. Το απόλαυσα πάρα πολύ και τα side missions μου άρεσαν πολύ. Όπως και τα puzzles του riddler. Οι μόνες αποστολές που βρήκα λίγο βαρετές ήταν αυτές με τους πυροσβέστες. Η χρήση του batmobile αν και ήταν αρκετά μεγάλη δεν με ενόχλησε τόσο όσο νόμιζα και γενικά νομίζω ότι το ενσωμάτωσαν καλά στο game. Με τον ερχομό της polished (ας ελπίσουμε) έκδοσης θα αγοραστεί κανονικά για το steam εννοείται μαζί με τα DLC και πάμε για δεύτερο playthrough. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Εγώ έχω φτάσει στο 40%, και πραγματικά το απολάμβάνω!!! By the way το παιχνίδι τουλάχιστον σε εμένα δεν κολλάει όπως δυστυχώς αντιμετωπίζουν πολλοί απο τους συμφορουμίτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ακόμη περιμένουμε νέα για το Update του Αυγούστου στο μεταξύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Λοιπόν έπαιξα το game και το έφτασα 92%. Χρησιμοποίησα το tool που έχουν βγάλει με αρκετά υψηλές ρυθμίσεις. Ντάξει είμαι και μεγάλος φαν της σειράς και ίσως να μην είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται αλλά για μένα ήταν εξαιρετικό. Το απόλαυσα πάρα πολύ και τα side missions μου άρεσαν πολύ. Όπως και τα puzzles του riddler. Οι μόνες αποστολές που βρήκα λίγο βαρετές ήταν αυτές με τους πυροσβέστες. Η χρήση του batmobile αν και ήταν αρκετά μεγάλη δεν με ενόχλησε τόσο όσο νόμιζα και γενικά νομίζω ότι το ενσωμάτωσαν καλά στο game. Με τον ερχομό της polished (ας ελπίσουμε) έκδοσης θα αγοραστεί κανονικά για το steam εννοείται μαζί με τα DLC και πάμε για δεύτερο playthrough. Ποιο είναι το tool; Εγώ έχω φτάσει στο 40%, και πραγματικά το απολάμβάνω!!! By the way το παιχνίδι τουλάχιστον σε εμένα δεν κολλάει όπως δυστυχώς αντιμετωπίζουν πολλοί απο τους συμφορουμίτες. Τι specs έχεις; Εγώ τρώω φρικτά framedrops αλλά Ok, ψιλοπαίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Και γω μία απο τα ίδια σε όλα τα settings(ακόμα και high + gameworks) είμαι ok. Αλλά πολύ συχνά τρώω τρελά κολλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Ποιο είναι το tool; http://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/523890046870624615/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Μητσο παιζω με phenom 1055t στα 3.5 με μια R9 280 και 8gb ram. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Όσο καλό είναι το κανόνικό game, τόσο πρόχειρα είναι τα DLCs. Harley και Red Hood βγαίνουν στα 40 λεπτά και τα 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Τελικά όντας πορωμένος με την σειρά Arkham το τσίμπησα χτες στο kinguin για 18 ευρώπουλα και το κατέβασα (btw το Steam την πίνει τελευταία, από 3,5 mb/s ζήτημα να κατέβαζε με 2mb/s το Arkham Knight, έκανε κανά 7ωρο να κατέβει, με πέθανε). Το ξεκίνησα με τις default ρυθμίσεις (με μόνη διαφορά ότι έπαιζα σε 1080p bordeless windowed) για να δω πως τρέχει. Σε i5-4460, 8 GB RAM και GTX970, έφτασα μέχρι την πρώτη μάχη με το batmobile, δεν είχα χρόνο να παίξω παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποιο σημείο παρατήρησα να είναι unplayable το παιχνίδι. Είχε ψιλο-spikes, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα unplayable. Με μία πρώτη γεύση φαίνεται μάλλον καλύτερο από όλα τα προηγούμενα, αλλά θέλω να το προχωρήσω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Σήμερα θα δοκιμάσω το tool και θα δοκιμάσω να ανοίξω και Gameworks να δω πως ανταποκρίνεται το pc μου και ενημερώνω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Βάσει του συστήματος σου αν το αφήσεις ως έχει και δεν πειράξεις το cap του game μέσω .ini ή του tool, θα παίξεις ανετοτατα στα 30fps με όλα τερματισμένα + gameworks. Για 1080p πάντα αναφέρομαι. Αν έχεις ssd επίσης καλό θα ήταν να το βάλεις εκεί, θα βοηθήσει αρκετά στο συγκεκριμένο game. Εγώ το έχω εγκατεστημένο στα win10 στον ssd και πηγαίνει πολύ καλά. Αν βγάλω το cap έχω random crashes και το framerate δεν είναι σταθερό και κάθε drop είναι εμφανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για την ιστορία, γύρισα τα FPS σε 60 και το παιχνίδι τρέχει άψογα σε 1080p με Gameworks on σε όλα. Κανένα ενοχλητικό κόλλημα ως ώρας. Gameplay-wise είναι με διαφορά το καλύτερο Batman. Είναι καλύτερο και από το Shadow of Mordor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ιεροσυλία! Είπαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Για την ιστορία, γύρισα τα FPS σε 60 και το παιχνίδι τρέχει άψογα σε 1080p με Gameworks on σε όλα. Κανένα ενοχλητικό κόλλημα ως ώρας. Gameplay-wise είναι με διαφορά το καλύτερο Batman. Είναι καλύτερο και από το Shadow of Mordor. πρέπει να σαι η εξαίρεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Batman: Arkham Knight – First Interim Patch Detailed & Coming In The Next Few Weeks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα