Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπόν έπαιξα το game και το έφτασα 92%. Χρησιμοποίησα το tool που έχουν βγάλει με αρκετά υψηλές ρυθμίσεις. Ντάξει είμαι και μεγάλος φαν της σειράς και ίσως να μην είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται αλλά για μένα ήταν εξαιρετικό. Το απόλαυσα πάρα πολύ και τα side missions μου άρεσαν πολύ. Όπως και τα puzzles του riddler. Οι μόνες αποστολές που βρήκα λίγο βαρετές ήταν αυτές με τους πυροσβέστες. Η χρήση του batmobile αν και ήταν αρκετά μεγάλη δεν με ενόχλησε τόσο όσο νόμιζα και γενικά νομίζω ότι το ενσωμάτωσαν καλά στο game. Με τον ερχομό της polished (ας ελπίσουμε) έκδοσης θα αγοραστεί κανονικά για το steam εννοείται μαζί με τα DLC και πάμε για δεύτερο playthrough.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω φτάσει στο 40%, και πραγματικά το απολάμβάνω!!!

By the way το παιχνίδι τουλάχιστον σε εμένα δεν κολλάει όπως δυστυχώς αντιμετωπίζουν πολλοί απο τους συμφορουμίτες.

Λοιπόν έπαιξα το game και το έφτασα 92%. Χρησιμοποίησα το tool που έχουν βγάλει με αρκετά υψηλές ρυθμίσεις. Ντάξει είμαι και μεγάλος φαν της σειράς και ίσως να μην είμαι όσο αντικειμενικός γίνεται αλλά για μένα ήταν εξαιρετικό. Το απόλαυσα πάρα πολύ και τα side missions μου άρεσαν πολύ. Όπως και τα puzzles του riddler. Οι μόνες αποστολές που βρήκα λίγο βαρετές ήταν αυτές με τους πυροσβέστες. Η χρήση του batmobile αν και ήταν αρκετά μεγάλη δεν με ενόχλησε τόσο όσο νόμιζα και γενικά νομίζω ότι το ενσωμάτωσαν καλά στο game. Με τον ερχομό της polished (ας ελπίσουμε) έκδοσης θα αγοραστεί κανονικά για το steam εννοείται μαζί με τα DLC και πάμε για δεύτερο playthrough.

Ποιο είναι το tool;

Εγώ έχω φτάσει στο 40%, και πραγματικά το απολάμβάνω!!!

By the way το παιχνίδι τουλάχιστον σε εμένα δεν κολλάει όπως δυστυχώς αντιμετωπίζουν πολλοί απο τους συμφορουμίτες.

Τι specs έχεις; Εγώ τρώω φρικτά framedrops αλλά Ok, ψιλοπαίζεται...

• Moderators

Τελικά όντας πορωμένος με την σειρά Arkham το τσίμπησα χτες στο kinguin για 18 ευρώπουλα και το κατέβασα (btw το Steam την πίνει τελευταία, από 3,5 mb/s ζήτημα να κατέβαζε με 2mb/s το Arkham Knight, έκανε κανά 7ωρο να κατέβει, με πέθανε).

Το ξεκίνησα με τις default ρυθμίσεις (με μόνη διαφορά ότι έπαιζα σε 1080p bordeless windowed) για να δω πως τρέχει. Σε i5-4460, 8 GB RAM και GTX970, έφτασα μέχρι την πρώτη μάχη με το batmobile, δεν είχα χρόνο να παίξω παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ότι σε κάποιο σημείο παρατήρησα να είναι unplayable το παιχνίδι. Είχε ψιλο-spikes, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα το χαρακτήριζα unplayable.

Με μία πρώτη γεύση φαίνεται μάλλον καλύτερο από όλα τα προηγούμενα, αλλά θέλω να το προχωρήσω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Σήμερα θα δοκιμάσω το tool και θα δοκιμάσω να ανοίξω και Gameworks να δω πως ανταποκρίνεται το pc μου και ενημερώνω ξανά.

Βάσει του συστήματος σου αν το αφήσεις ως έχει και δεν πειράξεις το cap του game μέσω .ini ή του tool, θα παίξεις ανετοτατα στα 30fps με όλα τερματισμένα + gameworks.

Για 1080p πάντα αναφέρομαι. Αν έχεις ssd επίσης καλό θα ήταν να το βάλεις εκεί, θα βοηθήσει αρκετά στο συγκεκριμένο game.

Εγώ το έχω εγκατεστημένο στα win10 στον ssd και πηγαίνει πολύ καλά.

Αν βγάλω το cap έχω random crashes και το framerate δεν είναι σταθερό και κάθε drop είναι εμφανές.

• Moderators

Για την ιστορία, γύρισα τα FPS σε 60 και το παιχνίδι τρέχει άψογα σε 1080p με Gameworks on σε όλα. Κανένα ενοχλητικό κόλλημα ως ώρας.

Gameplay-wise είναι με διαφορά το καλύτερο Batman. Είναι καλύτερο και από το Shadow of Mordor.

• Like 1

Για την ιστορία, γύρισα τα FPS σε 60 και το παιχνίδι τρέχει άψογα σε 1080p με Gameworks on σε όλα. Κανένα ενοχλητικό κόλλημα ως ώρας.

Gameplay-wise είναι με διαφορά το καλύτερο Batman. Είναι καλύτερο και από το Shadow of Mordor.

πρέπει να σαι η εξαίρεση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...