Fulgore Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ουτως ή αλλως αργοτερα δεν θα υπαρχει και καθολου ενδιαφερον για το παιχνιδι. Τωρα ηταν που επεσε και η διαφημιση για αυτο(μεχρι και σε στασεις λεωφορειων εχω δει),και τα κανανε θαλασσα. Μετα σε Steam sales και αν θα κοιταζει ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Κάνεις λάθος δυστυχώς γιατί πολύ κόσμος απλά δεν τον νοιάζει και γενικά δεν ψάχνετε για νέα γύρω στο gaming οποτε μια χαρά θα το αγοράσουν απλά ευτυχώς υπάρχουν και τα steam reviews που και πάλι για πολλούς περνάνε αδιάφορα. Δες το απλά, στο μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα και πόσοι ασχολούμαστε με το game, και άμα είδες πιο πριν κάποιος ρωτούσε από που να το πάρει...you see my point?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Site: Newegg is now bunding MGSV:Phantom Pain with Nvidia GPUs (replaces Arkham Knight) : pcgaming κλαιω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Κάνεις λάθος δυστυχώς γιατί πολύ κόσμος απλά δεν τον νοιάζει και γενικά δεν ψάχνετε για νέα γύρω στο gaming οποτε μια χαρά θα το αγοράσουν απλά ευτυχώς υπάρχουν και τα steam reviews που και πάλι για πολλούς περνάνε αδιάφορα. Δες το απλά, στο μεγαλύτερο forum στην Ελλάδα και πόσοι ασχολούμαστε με το game, και άμα είδες πιο πριν κάποιος ρωτούσε από που να το πάρει...you see my point?! Δεν ειναι θεμα να ψαχνεσαι ή οχι.Αν το πανε για τελη του χρονου οπως λεγεται παραπανω,τοτε θα εχουν βγει και αλλα παιχνιδια τοτε οπως Fallout,MGS V,Hitman κλπ Ασε που οπως εγραψα και πιο πριν η μεγαλη διαφημιση για το παιχνιδι επεσε τωρα,μετα τι να διαφημισουν οτι το παιχνιδι τρεχει κανονικα??? Οσο για την Ελλαδα εχω βαρεθει και εγω και τοσοι αλλοι να κραζουμε με την καταντια στον τομεα του gaming(οχι οτι σε αλλους τομεις ειμαστε καλυτεροι αλλα τεσπα),οταν βλεπεις πχ το καλυτερο παιχνιδι για ps4 το Bloodborne και ειναι κατω απο το GTA V για Ps3 και Minecraft http://www.gameslife.gr/top-10-greek-videogames-sales-for-march-52967 μιλαμε για παιχνιδια πανω απο 1.5χρονο που εχουν βγει(καλα για το Pro δεν το σχολιαζω)ε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας(και σε αυτο τον τομεα),γιατι τον επομενο μηνα πχ το Bloodborne ειναι 9ο σε πωλησεις..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) H Νvidia βοηθαει την Warner Bros! http://bignoobs.com/nvidia-helping-warner-bros-fix-broken-pc-version-of-arkham-knight/ Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2015 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δε λέει αυτό το άρθρο. Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει PC patch, προφανώς για όσους το έχουν ήδη, αλλά το παιχνίδι δε θα είναι 100% έτοιμο παρά μόνο το φθινόπωρο και πάλι μόνο σύμφωνα με φήμες. Φαρμακερές ατάκες εν τω μεταξύ. "the company is “repairing a ton of things that are not always related to us,” by assisting on things in the video game unassociated to its own tech as a goodwill gesture" Warner Bros. made a couple of errors getting the game out,” he said. “It had not been completely performance enhanced for PC. Στη διάλεκτο του PR αυτό λέγεται σκίσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εχει τερματισει κανενας το παιχνιδι ή είμαι ο μονος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 100% όχι. Το στόρυ και τα side-missions (εκτός του Riddler) έχω κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν το κάνω install μέχρι να το φτιάξουν. Δε θα κάθομαι να παιδευομαι άδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ^Αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 100% όχι. Το στόρυ και τα side-missions (εκτός του Riddler) έχω κάνει. Και εγω, δεν μ'εμπνεει ο Riddler... Το άλλο όλα καλα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Στα 30 παίζεται. Αν το έχεις εγκατεστημένο σε ssd πάει σαφώς και αποδεδειγμένα καλύτερα. Γενικά να μην έχει bugs/micro perfomance issues, όποτε και να το βγάλουν, δεν νομίζω ότι είναι εφικτό βάσει του engine που είναι φτιαγμένο το game. Και όλα τα προηγούμενα Batman, ακόμα και τα GOTY τους είχαν θέματα, απλά δεν ήταν τόσο σοβαρά όσο αυτά του Arkham Knight. Διάβαζα χτες σε ένα ξένο φόρουμ ότι ο άλλος έχει θέματα με τις δυο titan x και βαρά μονούς αριθμούς fps όταν γίνεται η ''βουτιά'' από τον Bats και έρχεται το Batmobile την πρώτη φορά. Το sli δεν δουλεύει για κανένα λόγο από ότι φαίνεται, οπότε ευθύνη έχει και η nvidia σε όλο αυτό.. Κυριακή κοντή γιορτή και ο Αύγουστος έρχεται. Να δούμε το μεγάλο patch τι θα δώσει ελπίζοντας φυσικά ότι δεν θα πάρει κιόλας.. Όταν έχεις κάνει σχολή Ubi πλέον όλα τα περιμένεις και πόσο μάλλον όταν έχει μπει στην black list και η WB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) να αφησω κανα νουμερακι απο το bench του παιχνιδιου !!! 1080p >> win 10 pro >>15.7.1 drivers 8320/4.5>>290x 1050/1350 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2015 από ultraex2003 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Στο steam λενε οτι με τα windows 10 οσοι εχουμε dx12 καρτες εχει+20 fps παραπανω απο οτι σε windows 7 και 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Όλοι μιλάνε για 10-15% καλύτερο perfomance. Με τρώει τώρα να τα βάλω να δοκιμάσω. Anw δεν ξέρω τι έκαναν και πως, μπράβο τους πάντως. Διαβάστε και αυτό το κουφό. http://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/523890046870994552/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα