Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιπου μια ωρα θελει να ολοκληρωθει το Batgirl DLC...(περιεργο?!)...ενω το Harley Quinn DLC ηθελε περιπου στο 2ωρο...

http://www.gamepur.com/news/19591-batman-arkham-knight-batgirl-dlc-only-requires-hour-beat-according-early.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλα κι άλλα ευχάριστα νέα..

Batman: Arkham Knight PC Won’t Be Fixed Until Fall 2015 According To EB Games

Αν ισχύει, μην περιμένετε διορθωμένη έκδοση πριν απο τον Σεπτέμβριο.

Βγήκε στην αγορά, αλλά λίγες μέρες μετά, τραβήχτηκε.

Δεν το γνώριζα. Με αυτά που είχα διαβάσει νόμισα πως δεν είχε προλάβει να βγει στην αγορά.

Σ' ευχαριστώ.

post-250036-0-09530500-1437042645_thumb.jpg

Πόσο *αλάκες είναι... Και αν μιλάγαμε για ένα μέτριο γενικά game(πχ WD) θα έλεγα δεν πάει στο διάολο, δεν χάσαμε και τίποτα.. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πρόκειται για ωραίο game κατά την γνώμη μου, που περιμέναμε όλοι μαζί και εγώ να παίξουμε και να το απολαύσουμε.

Έλεγα να περιμένω το patch αλλά τελικά θα το αρχίσω κλειδωμένο στα 30 να τελειώνουμε. Προβλήματα σαν αυτά που έχουν αναφερθεί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω συναντήσει στο game στα 1080p και όλα τα options τερματισμένα. Όσο είναι capped σοβαρά θέματα που να το κάνουν unplayable δεν έχει, τουλάχιστον σε μένα και στην ανάλυση που το τρέχω. Stuttering μόνο όταν έρχεται για πρώτη φορά που ανοίγεις το game και καλείς το batmobile έχει, και είναι μόνο για ένα sec, από εκεί και πέρα δεν γίνεται κάτι που σε ενοχλεί στο gameplay σου. Υπόψιν για το pc η WB είχε πει ότι όσοι έχουμε ssd θα ήταν καλό να το βάζαμε εκεί. Δυστυχώς δεν έχω χώρο στον ssd(παράξενο ε) μου οπότε είναι στον δεινόσαυρο hdd μου. 

Είναι ένα ακόμα κομμάτι μαύρης ιστορίας για το pc gaming αυτό το game και η WB μαζί με την EA/activision και φυσικά την Ubisoft δεν θα ξαναπάρουν από εμένα ούτε ευρώ/δραχμή ποτέ ξανά.. Όλα τους τα games Jack Sparrow από εδώ και μπρος...

• Like 1

Το τελειωσα και ειδα το 100% ending στο youtube(meh ηταν..) δεν την παλευα να μαζεψω τα riddler trophies. ενταξει καλο ηταν, δεν περιμενα ο scarecrow να με κερδισει σαν main villain ποτε δεν τον ειχα σε εκτίμηση παντα τον θεωρουσα b-tier villain αλλα σε αυτο ηταν αρκετα καλοφτιαγμενος και intimidating, σου εδινε την εντυπωση οτι εισαι helpless αρκετες φορες, επισης πεταγε και ωραιες ατακες και το voice over του ηταν παρα πολυ καλο.

Μου αρεσε το batmobile αλλα δεν μου αρεσε η συνεχομενη μαχη με drones, ειδικα σε μερικα σημεια το ξεφτίλισαν επρεπε να ηταν μικροτερο κομματι του gameplay και πιο fast paced, το οποιο gameplay σαν batman μπορω να πω οτι ηταν αρκετα καλοφτιαγμενο αλλα οκ πατουσε στην κλασσικη συνταγη.

Highlight ηταν φυσικα ο

joker που εμφανιζοταν συνεχεια, πραγματικα απο τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου οπως και στο τελος

Θα εβαζα ενα 7/10 εγω για ολα αυτα που με ενοχλησαν, σιγουρα must play για τους φανς παντως.

• Like 2

Batman: Arkham Knight – PC Update Arrives This August, Will Improve Overall Performance & Framerate Hitches

• Support for frame rates above 30FPS in the graphics settings menu
  • Fix for low resolution texture bug
  • Improve overall performance and framerate hitches
  • Add more options to the graphics settings menu
  • Improvements to hard drive streaming and hitches
  • Address full screen rendering bug on gaming laptops
  • Improvements to system memory and VRAM usage
  • NVIDIA SLI bug fixes
  • Enabling AMD Crossfire
  • NVIDIA and AMD updated drivers
  • Like 1

2-3 μήνες για να βγει το game σωστά...με ένα delay στο pc δεν θα γινόταν αυτό, καλά δηλαδή σοβαρά θα ήθελα να ήμουν μπροστά την στιγμή που τους έστειλαν την pc έκδοση να την ελένξουν πριν το release...

59246336.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...