Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δικαιώνομαι!!

λέω και γω,δε μπορεί να μαι ο μόνος που να το λέει τανκ και ότι δεν κολάει μετά από λίγο..

κρίμα που το έκανα redeem στο steam,αλλιώς θα το είχα ζητήσει refund από το μαγαζί..

(παραμένει μη-εγκατεστημένο)

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ WB

http://community.wbgames.com/t5/Support-for-PC/July-10-Update-on-PC-Version-of-Arkham-Knight/m-p/605229#U605229

Z9aFGb7.jpg

Και θα περιμενουμε ακομα...!

Εχω μια ερωτηση, που θελω να μου την απαντησει οποιος εχει τερματισει το παιχνιδι

Πεθανε στα αληθεια η Barbara Gordon/Batgirl? Ή ο θανατος της ηταν μερος της επιδρασης των αεριων του Scarecrow?

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση, που θελω να μου την απαντησει οποιος εχει τερματισει το παιχνιδι

Πεθανε στα αληθεια η Barbara Gordon/Batgirl? Ή ο θανατος της ηταν μερος της επιδρασης των αεριων του Scarecrow?

Εxtended ending DLC με 5$ Confirmed :P

• Like 1
Δημοσ.

Εxtended ending DLC με 5$ Confirmed :P

Εννοειται, μονο στο Arkham δεν περιμενα αυτην την νεα ταση.... Δεν πληρωνω, δεν πληρωνω!

Δημοσ.

Είχε κανείς νέα που να περιμένει την συλελκτική για PC..?

Μετα τα τελευταια που γινανε με το παιχνιδι ακομα και αν υπηρχαν 2-3 μαλλον για ακυρο θα ριξανε(εκτως απο σενα :P). 

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι κοντα στο τελος, μεχρι στιγμης η ιστορια ειναι φοβερη και τα side missions επισης, οι μαχες με το batmobile κουραζουν λιγο επρεπε να ηταν μικροτερες. Σαν παιχνιδι ομως το βαζω διπλα στο city ανετα και ακομα δεν εχω δει κανενα ending. o scarecrow δεν περιμενα να ειναι τοσο μεγαλη απειλη να πω την αληθεια ομως τον εφτιαξαν παρα πολυ καλα. 

Ο Arkham Knight ημουν σιγουρος απο την αρχη ποιος ηταν.. :P

Δημοσ.

Batman: Arkham Knight August DLC Revealed

01_Bat-Family_Skin_Pack_final-600x337.jp

1989_Batmobile_with_Batman_Skin-600x337.

Today Warner and DC revealed in a press release some new Batman: Arkham Knight Season Pass content coming in August. It includes the following: 1989 Movie Batmobile Pack: Battle through the streets of Gotham City with this pack that includes the Batman skin and Batmobile from the 1989 Batman film, as well as two tracks inspired by the film’s sequel. The Bat-family Skins Pack: Included in this pack are six character skins based on the alternate timelines – - 1990s Catwoman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey & Black Batman, 1970s Batman and the Original Arkham Nightwing.

The Batman: Arkham Knight Season Pass includes an exclusive Flashpoint Batman Skin and delivers regular new content for six months featuring new story missions, more Super-Villains invading Gotham City, new legendary Batmobiles, advanced challenge maps, alternative character skins, and new drivable race tracks. - See more at: http://canadianonlinegamers.com/2015/07/batman-arkham-knight-august-dlc-revealed/#sthash.fpfQvGfc.dpuf

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:

• Αντι να κατσουν κι να φτιαξουν την PC εκδοση, ετοιμαζουν DLC (οχι οτι τα ειχαν ετοιμα πριν βγει το παιχνιδι)
  • Ετσι, θα το παμε απο εδω και περα? Μονο skins/στολες? Εγω θελω "playable" DLC

Καλα που πληρωσα το DLC μαζι με το παιχνιδι στα 34Ε και δεν κλαιω το DLC

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω δουλειάς και επειδή είχα να τερματίσω το GTA V δεν παρακολουθούσα τα νέα του παιχνιδιού, έμαθα από φίλο ότι το παιχνίδι δεν βγήκε στην αγορά λόγω προβλήμάτων.

Όσοι διαβάζω το έχετε τερματίσει ή παίζετε αυτή τη στιγμή, από πού το προμηθευτήκατε;

Δημοσ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ:

• Αντι να κατσουν κι να φτιαξουν την PC εκδοση, ετοιμαζουν DLC (οχι οτι τα ειχαν ετοιμα πριν βγει το παιχνιδι)
  • Ετσι, θα το παμε απο εδω και περα? Μονο skins/στολες? Εγω θελω "playable" DLC

Καλα που πληρωσα το DLC μαζι με το παιχνιδι στα 34Ε και δεν κλαιω το DLC

Λογικά το είχαν ξεκινήσει πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Καλύτερα τα dlc να είναι έτσι και να μην λείπει ουσιαστικό content του παιχνιδιού, γιατί πολλές φόρες που βγαίνουν playable dlc το υλικό ή είναι κομμένο απ το κύριος παιχνίδι ή είναι πολύ μικρής διάρκειας για να δικαιολογεί κυκλοφορία μόνο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...