Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω το φοβομουν οτι δυστηχως θα απειχε οταν ειδα User reviews στην εκδοση για Ps4 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/batman-arkham-knight

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/batman-arkham-city

Και στο Arkham City υπαρχαν κλασσικα ατομα που βαλανε 0/10 αλλα σε γενικες γραμμες αρεσε σε ολο τον κοσμο,οπως φυσικα και το Arkham Asylum.

Το Knight ετσι οπως το βλεπω πιο πολυ για ενοικιαση δειχνει παρα για αγορα των 60ευρω στα ματια μου(φυσικα με τον ενα ή τον αλλο τροπο θελω να το παιξω για να δω και ο ιδιος αν τελικα μου αρεσε ή οχι).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λόγω ιστορίας, διάρκειας ή κάτι άλλο; H ιστορία όσο έχω παίξει φαίνεται πολύ δυνατή. Επίσης έχει και 3 endings από ότι διάβασα που για να τα δεις πρέπει να έχεις κάνει το 95% και πάνω. (?) Κάτι τέτοιο διάβασα στα πεταχτά, μην φάω κανένα spoiler στην μούρη. Ήδη έφαγα κατά λάθος ένα με τον Arkham Knight και το ποιος είναι...

Το batmobile είναι κάτι σαν τα ship battles στο black flag(και γενικά τα ships) κάποια στιγμή γίνεται πολύ κουραστικό όλo αυτό, δεν είναι ότι δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει και στις δυο περιπτώσεις. 

Το city όντως ήταν masterpiece, αλλά αυτό με έχει συναρπάσει περισσότερο.

• Like 3

Εγω το φοβομουν οτι δυστηχως θα απειχε οταν ειδα User reviews στην εκδοση για Ps4 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/batman-arkham-knight

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/batman-arkham-city

Και στο Arkham City υπαρχαν κλασσικα ατομα που βαλανε 0/10 αλλα σε γενικες γραμμες αρεσε σε ολο τον κοσμο,οπως φυσικα και το Arkham Asylum.

Το Knight ετσι οπως το βλεπω πιο πολυ για ενοικιαση δειχνει παρα για αγορα των 60ευρω στα ματια μου(φυσικα με τον ενα ή τον αλλο τροπο θελω να το παιξω για να δω και ο ιδιος αν τελικα μου αρεσε ή οχι).

Το παιχνιδι τα σπαει!!!( οπιος ειναι  φαν του συγκεκριμενου συμπαντος του batman,δεν πρεπει να το χασει)το user reviews του metacritic ειναι για τα μπαζα,Μπαινει μεσα το καθε τρολ και πεταει κουλουρια μονο και μονο για να του ριξει τον μεσο ορο.

Y.Γ Το καλυτερο της σειρας για εμενα ηταν το arkham asylum( λογο της φανταστικης  ατμοσφαιρας που ειχε)

Λόγω ιστορίας, διάρκειας ή κάτι άλλο; H ιστορία όσο έχω παίξει φαίνεται πολύ δυνατή. Επίσης έχει και 3 endings από ότι διάβασα που για να τα δεις πρέπει να έχεις κάνει το 95% και πάνω. (?) Κάτι τέτοιο διάβασα στα πεταχτά, μην φάω κανένα spoiler στην μούρη. Ήδη έφαγα κατά λάθος ένα με τον Arkham Knight και το ποιος είναι...

Το batmobile είναι κάτι σαν τα ship battles στο black flag(και γενικά τα ships) κάποια στιγμή γίνεται πολύ κουραστικό όλo αυτό, δεν είναι ότι δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει και στις δυο περιπτώσεις. 

Το city όντως ήταν masterpiece, αλλά αυτό με έχει συναρπάσει περισσότερο.

Είμαι στο 98%... Το Knight είναι σαφώς το καλύτερο της τριλογίας, μακράν το καλύτερο "superhero" videogame και ένας από τους καλύτερους action/adventure τίτλους γενικώς. 

Από πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα τι να πρωτοαναφέρω... άλμα σε όλους τους τομείς των γραφικών, batmobile, βελτιωμένο fighting, πιο ενδιαφέρουσες secondary missions, ουσιαστική συμμετοχή και όχι cameo από διάφορους χαρακτήρες, βελτίωση των investigation μηχανισμών, πολύ πιο πλήρες και σκοτεινό σενάριο, το GCPD, και όλη η τελευταία σεκάνς του main mission που ήταν αριστουργηματική. Πραγματική αμαρτία το ότι κυκλοφόρησε σε τέτοια χάλια για το PC. Μοναδικό ψεγάδι που βρήκα είναι ένα και μοναδικό boss battle που θα έπρεπε να το είχαν κάνει αλλιώς.

Βασικά δυο πράματα μιας και εγώ το τελειωσα. Το ποσο θα αρέσει σε κάποιον το παιχνίδι βασίζεται σε δυο πράματα

Στο ποσο αρέσει το batmobile και στο ποσο σου αρέσει ο Joker σαν χαρακτήρας

Εμενα μου άρεσαν και τα δυο και γι' αυτο το απόλαυσα περισσότερο από το City με διαφορα. Μπορώ να πω ότι ακόμα και εμενα που μου αρέσει το batmobile όμως ότι σε κάποιες φάσεις ήταν απλά too much, δεν βρήκανε καλο balance σίγουρα στο παιχνίδι και άμα δεν σου αρέσει κιόλας το batmobile σίγουρα θα έχεις θέμα με το παιχνίδι imo.

Batman Arkham Knight: Batgirl Season Pass Trailer

https://youtu.be/NFvOAZgwp3Q

Κυριολεκτικα, η PC εκδοση ειναι απον, σαν να μην κυκλοφορησε ποτε!

Ευελπιστω να μην ειναι κανενα 2ωρο σαν το Harley Quinn Revenge

• Moderators

Batman Arkham Knight: Batgirl Season Pass Trailer

Κυριολεκτικα, η PC εκδοση ειναι απούσα, σαν να μην κυκλοφορησε ποτε!

Ευελπιστω να μην ειναι κανενα 2ωρο σαν το Harley Quinn Revenge

Fixed. :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...