manosj Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια. αν παρω το παιχνιδι απο g2a αυτη τη στιγμη π το χει σε πολυ καλη τιμη θα μπορω να το ενεργοποιησω και να το παιξω ή εχει μπλοκαριε το steam ενεργοποιησεις?
Despotas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Χωρίς να είμαι σίγουρος, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να έχουν μπλοκάρει τις ενεργοποιήσεις.
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω πως τα κουπόνια και οι ενεργοποιήσεις μπλοκαρίστηκαν αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουρία, μην σε πάρω και στον λαιμό μου.
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Είχα ενεργοποιήσει πάντως το παιχνίδι από nvidia κωδικό αφού αποσύρθηκε η κυκλοφορία του κανονικά. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω (26 του μηνός το κανα).
kazantzidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια. αν παρω το παιχνιδι απο g2a αυτη τη στιγμη π το χει σε πολυ καλη τιμη θα μπορω να το ενεργοποιησω και να το παιξω ή εχει μπλοκαριε το steam ενεργοποιησεις? προσπαθησε το και εαν το ενεργοποιησεις πες μου να το αγορασω και εγω
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Και εμενα το κουπονι που μου εδωσαν προσφατα με την αγορα της καρτας εκανε κανονικα ενεργοποιηση μετα τις δηλωσεις.
MSSB Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 WB MONTREAL ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΕΟ OPEN-WORLD GAME http://www.gamesradar.com/batman-arkham-origins-wb-montreal-open-world-action/ Στο φορουμ του Arkham μιλανε για ενα Superman παιχνιδι. Ο Κevin Conroy δουλευει και αυτος σε project με την WB https://twitter.com/RealKevinConroy/status/613809257293557760 _____ Σκεψεις μου.... Suicide Squad (κυκλοφορια με την ταινια) Βatman V Superman (κυκλοφορια με την ταινια, 2016) Aνεξαρτητο Superman παιχνιδι (Green) Arrow ή/& Flash (βασισμενο στην σειρα? ή στα comics.... Νομιζω θα ασχοληθει με αυτο η Rocksteady...μετα το Arkhamverse) Ti λετε? Arrow θα ήθελα να δω. Είναι στα 'λογικά' πλαίσια που κινείτε και το Batman. Δεν θα είναι κάτι κάφρικο στυλ Superman με υπερδυνάμεις και άλλες μπούρδες. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δικό σας Έχει παλιώσει πολύ αυτό, πια. 2
firepc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αυτα παθαινεις οταν παιζεις Batman και φορας μπλουζα Superman 2
Fulgore Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια. αν παρω το παιχνιδι απο g2a αυτη τη στιγμη π το χει σε πολυ καλη τιμη θα μπορω να το ενεργοποιησω και να το παιξω ή εχει μπλοκαριε το steam ενεργοποιησεις? Δεν νομιζω ομως οτι μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι απο G2a και γενικα απο DIgital καταστημα ειτε μεσω καρτας ειτε μεσω Paypal καθως εχουν κλεισει . Οσο για τον AJ 120δολλαρια επειδη αγορασε ολη την σαβουρα με τα Dlc μετα του φταιει η εταιρια... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έχει παλιώσει πολύ αυτό, πια. ήμουν απον με άλλα ζητήματα,συγχωράτε με τότε 1
cpttony Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν σε αφηνει να το ενεργοποιήσεις, νομιζω! Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από cpttony
kazantzidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν νομιζω ομως οτι μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι απο G2a και γενικα απο DIgital καταστημα ειτε μεσω καρτας ειτε μεσω Paypal καθως εχουν κλεισει . Οσο για τον AJ 120δολλαρια επειδη αγορασε ολη την σαβουρα με τα Dlc μετα του φταιει η εταιρια... Ναι γιατι ολοι οι Ελληνες μενουν Ελλαδα. Δεν υπαρχουν Ελληνες στο εξωτερικο που θελουν να το αγορασουν...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μόλις το τέλειωσα στο Ps4..Το βρήκα αρκετά κουραστικό, είχαν δίκιο τελικά όσοι έλεγαν ότι το batmobile καταντάει αηδία. Οι μάχες με τους thugs ήταν αρκετά πιο δύσκολες από τα προηγούμενα που απλά σπάμαρες το counter και βάραγες(Αυτό δεν είναι κακό βέβαια) και οι μάχες με τον Arkham Knight κουραστικές και ανούσιες. Κοινώς, το βρήκα χειρότερο από τα προηγούμενα αν και περίμενα αυτό να 'ναι το καλύτερο μιας και έχει batmobile αλλά το τραβήξαν απ' τα μαλλιά. 7/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα