Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. αν παρω το παιχνιδι απο g2a αυτη τη στιγμη  π το χει σε πολυ καλη τιμη θα μπορω να το ενεργοποιησω και να το παιξω ή εχει μπλοκαριε το steam ενεργοποιησεις?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως τα κουπόνια και οι ενεργοποιήσεις μπλοκαρίστηκαν αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουρία, μην σε πάρω και στον λαιμό μου.

Δημοσ.

Είχα ενεργοποιήσει πάντως το παιχνίδι από nvidia κωδικό αφού αποσύρθηκε η κυκλοφορία του κανονικά. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν ξέρω (26 του μηνός το κανα).

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. αν παρω το παιχνιδι απο g2a αυτη τη στιγμη  π το χει σε πολυ καλη τιμη θα μπορω να το ενεργοποιησω και να το παιξω ή εχει μπλοκαριε το steam ενεργοποιησεις?

προσπαθησε το και εαν το ενεργοποιησεις πες μου να το αγορασω και εγω ;)  :P  :P

Δημοσ.

Και εμενα το κουπονι που μου εδωσαν προσφατα με την αγορα της καρτας εκανε κανονικα ενεργοποιηση μετα τις δηλωσεις.

Δημοσ.

WB MONTREAL ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΕΟ OPEN-WORLD GAME

http://www.gamesradar.com/batman-arkham-origins-wb-montreal-open-world-action/

Στο φορουμ του Arkham μιλανε για ενα Superman παιχνιδι.

Ο Κevin Conroy δουλευει και αυτος σε project με την WB

https://twitter.com/RealKevinConroy/status/613809257293557760

_____

Σκεψεις μου....

• Suicide Squad (κυκλοφορια με την ταινια)
  • Βatman V Superman (κυκλοφορια με την ταινια, 2016)
  • Aνεξαρτητο Superman παιχνιδι
  • (Green) Arrow  ή/& Flash (βασισμενο στην σειρα? ή στα comics.... Νομιζω θα ασχοληθει με αυτο η Rocksteady...μετα το Arkhamverse)

Ti λετε?

Arrow θα ήθελα να δω. Είναι στα 'λογικά' πλαίσια που κινείτε και το Batman. Δεν θα είναι κάτι κάφρικο στυλ Superman με υπερδυνάμεις και άλλες μπούρδες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω ομως οτι μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι απο G2a και γενικα απο DIgital καταστημα ειτε μεσω καρτας ειτε μεσω Paypal καθως εχουν κλεισει .

Οσο για τον AJ 120δολλαρια επειδη αγορασε ολη την σαβουρα με τα Dlc μετα του φταιει η εταιρια...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω ομως οτι μπορεις να αγορασεις το παιχνιδι απο G2a και γενικα απο DIgital καταστημα ειτε μεσω καρτας ειτε μεσω Paypal καθως εχουν κλεισει .

Οσο για τον AJ 120δολλαρια επειδη αγορασε ολη την σαβουρα με τα Dlc μετα του φταιει η εταιρια...

Ναι γιατι ολοι οι Ελληνες μενουν Ελλαδα. Δεν υπαρχουν Ελληνες στο εξωτερικο που θελουν να το αγορασουν... 

Δημοσ.

Μόλις το τέλειωσα στο Ps4..Το βρήκα αρκετά κουραστικό, είχαν δίκιο τελικά όσοι έλεγαν ότι το batmobile καταντάει αηδία. Οι μάχες με τους thugs ήταν αρκετά πιο δύσκολες από τα προηγούμενα που απλά σπάμαρες το counter και βάραγες(Αυτό δεν είναι κακό βέβαια) και οι μάχες με τον Arkham Knight κουραστικές και ανούσιες. Κοινώς, το βρήκα χειρότερο από τα προηγούμενα αν και περίμενα αυτό να 'ναι το καλύτερο μιας και έχει batmobile αλλά το τραβήξαν απ' τα μαλλιά.

7/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...