Tobajara Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ισχύει, το κακό είναι ότι δεν βλέπουμε PC exclusives πλέον.. Δε βλέπεις exclusives γενικά, όλα είναι multiplatform ακόμα και στις κονσόλες όπου έχουν ανακαλύψει πρόσφατα το timed exclusive. Εξαιρούνται ελάχιστα παιχνίδια που δεν έχουν μεταφερθεί είτε λόγω αδιαφορίας (Red Dead Redemption) είτε λόγω παράδοσης (Halo, Metal Gear). Να θυμίσω επίσης την εποχή που δεν υπήρχαν ports. Εγώ βλέπω την καινοτομία τόσο στο εμπορικό μοντέλο όσο και στο gameplay να προέρχεται όλο και περισσότερο από το PC και τις κονσόλες να ακολουθούν από μακριά (πέρασαν και δεν ακούμπησαν από MMO έχοντας μερικά φτηνά αντίγραφα περιορισμένης ευθύνης), τώρα μόλις αρχίσανε και αντιγράφουν MOBA μηχανισμούς. Στο ενδιάμεσο έχουν αποκτήσει όλα τα προβλήματα του PC με patches, τεχνικά θέματα κλπ αλλά με υψηλότερες τιμές και πληρωμή για υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τα setting που έχει για την 970 είναι ακριβώς αυτά που χρησιμοποιώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τα setting που έχει για την 970 είναι ακριβώς αυτά που χρησιμοποιώ Ποιο ειναι το συμπερασμα απο το παραπανω. Αγοραστε 970 για σταθερα 30fps :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Η μόνη διαφορά που κάνει το 1440P είναι να καθαρίζει λίγο το βάθος της πόλης όταν κοιτάς από ψηλά, κατά τα άλλα το ίδιο παιχνίδι και στο PC και στην κονσόλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Στο ποσο τις εκατο τελειωνει το main story? Ειμαι στο 18%.... Μονο εμενα, και μετα το patch πεφτουν δραματικα τα fps? Batman 27-30, Batmobile 8-27,30 καποιες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Η εξέλιξη των Arkham games, όλα στην Unreal 3 Asylum City Origins Knight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Όπως έχουμε πει και παραπάνω (και εγώ) έχουν πάει την UE3 εκεί που δεν φανταζόταν κανείς ότι μπορεί να πάει. Θα ξαναπώ όμως ότι πολλά πράγματα δεν φτιάχνονται λόγω του engine και αυτά είναι οι μέτριες-άθλιες υφές σε πολλά σημεία στο περιβάλλον του game. Το σώζει ο φωτισμός, η βροχή, ότι είναι νύχτα και γενικά όλη η ατμόσφαιρα. Next gen μόνο το μοντέλο του Batman(batsuit) & batmobile εγώ βλέπω. Anw, το προχώρησα λίγο και εγώ στο Story, το πάω όσο πιο αργά γίνεται μπας και μας δώσουν και το patch που θα διορθώνει τα κακώς κείμενα. Τώρα κάτι κουφό που δεν μπορώ να εξηγήσω όσο αφορά το vsync και triple buffering. Είναι γνωστό ότι το triple buffering μέσω του control panel της nvidia δεν λειτουργεί σε dx games, παρά μόνο σε OpenGL άσχετα αν δεν το αναφέρει η nvidia στo description από κάτω για προφανείς λόγους. Εγώ έχω ενεργοποιημένο το vsync μέσω cp και off στο game. Το κουφό είναι ότι όταν βάζω και το tripple buffering σε συνδυασμό με το vsync, στα μάτια μου πραγματικά το game φυσάει. Όταν βγάζω το TB έχω τις γνωστές συνέπειες του vsync. Δεν πρόκειται για placebo effect στα μάτια μου, το τέσταρα στην ίδια περιοχή ακριβώς με ανοιχτό το fraps στα ίδια settings εννοείται. Για πείτε γνώμες γιατί είναι πραγματικά πολύ περίεργο, άσχετα αν είναι προς όφελος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Άμα θες το καλύτερο δυνατό 30 fps lock κατέβασε το nvidia inspector http://www.guru3d.com/files-tags/download-nvidia-inspector.html Και βάλε προφίλ στο Arkham Knight 1/2 refresh rate vsync και adaptive. Εγώ το έχω έτσι: Από άποψη σταθερού frame refresh δεν υπάρχει πιο σταθερή λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Πως κρατανε, ρε π***η μου στην 750 σταθερα στα 30, και εμενα μου (760) πεφτουν ότι και ρυθμισεις να βαλω? Τι κανω λαθος Ας δει το spoiler οπιος είναι λιγο πριν την Ivy.... Στ'αληθεια πεθανε η Oracle/barbara Gordon? Ή είναι παλι τα κολπακια της τοξινης, όπως τοτε στο Asylum με τον Gordon? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2015 από cpttony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Άμα θες το καλύτερο δυνατό 30 fps lock κατέβασε το nvidia inspector http://www.guru3d.com/files-tags/download-nvidia-inspector.html Και βάλε προφίλ στο Arkham Knight 1/2 refresh rate vsync και adaptive. Εγώ το έχω έτσι: Από άποψη σταθερού frame refresh δεν υπάρχει πιο σταθερή λύση. To adaptive σου λύνει το θέμα του tearing? Γιατί εγώ μόνο με vsync on δεν βλέπω tearing στο game. Εκτός αν το έχεις borderless όπου δεν χρειάζεται vsync. Το inspector εννοείται πως το έχω λόγω του sli που είχα παλαιότερα, και λόγω του power saver που μου είναι πολύ χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Με adaptive vsync βλέπεις tearing μονο σε περιπτώσεις που πέφτει το framerate κάτω από 30 fps, που με την 970 δεν πρέπει να γίνεται ποτε ακόμα και σε 1440p, και το καλο με το adaptive είναι ότι έχει λιγότερο input lag σε αυτές τις περιπτώσεις που σημαίνει καλύτερο response. Άμα όντως έχεις πρόβλημα με tearing τότε το βάζεις standard. Το triple buffering δεν το ακουμπάς, δεν δουλεύει καλά με 1/2 refresh rate vsync και δημιουργεί input lag που δεν θες. Πως κρατανε, ρε π***η μου στην 760 σταθερα στα 30, και εμενα μου πεφτουν ότι και ρυθμισεις να βαλω? Τι κανω λαθος Δες αυτό που πόσταρα πιο πάνω. Στο DF τρέχουν half refresh rate adaptive vsync και όχι το in-game vsync. Fyi και το Xbone και το Ps4 τρέχουν το ίδιο vsync (1/2 refresh rate + adaptive) στο Arkham Knight. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Με το adaptive έχω tearing, το πιάνει κατευθείαν το μάτι μου και ας μην είναι τόσο έντονο. Επίσης το να πειράζουμε το sli compatibility bits στο profile εφόσον παίζουμε σε single gpu που ακριβώς μας οφελεί; To tripple buffering στο μεταξύ που λες υποτίθεται δεν κάνει ακριβώς το αντίθετο σε συνδυασμό με το vsync; Μειώνει το input lag που δημιουργεί το vsync. Όπως είπα και πάνω το TB μέσω του cp της nvidia δεν πρέπει να δουλεύει σε dx games όπως το Arkham Knight. Για αυτό το θεωρώ κουφό ότι όταν το ενεργοποιώ το game πηγαίνει καλύτερα στα μάτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Είναι και περίεργη περίπτωση το Arkham Knight, εγώ δεν βλέπω tearing γιατί δεν έχω framedrops στο 99% των περιπτώσεων. Tearing με adaptive πρέπει να βλέπεις μονο όταν είσαι sub-30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μα πέφτει κάτω από 30 απλά είναι στιγμιαίο. Γενικά όμως έχει λίγο tearing με τo adaptive. Επιπλέον εγώ θέλω να έχω το native refresh rate της οθόνης μου, δεν θέλω το 1/2, και ας μην τα πιάνω τα τόσα frames. Μετράνε τα 144hz και από το response που βλέπεις στο μόνιτορ σου. Ναι είναι και περίεργη περίπτωση το Batman οπότε αναμένουμε για κανένα patch/drivers στο κοντινό μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Τελικά άκυρο αυτό που είπα για το TB και το 1/2, δεν υπάρχει πρόβλημα απλά εγώ είχα πιθανότατα κάποιο bug το οποιο δεν υπάρχει πια μιας και δοκίμασα. Και το standard με 1/2 vsync + TB το ίδιο καλο είναι από άποψη frame pacing. Αλλα πιστεύω ότι η PC έκδοση δεν είναι για πάνω από 30 frames μιας και δημιουργεί προβλήματα με το πως κάνουν load τα textures. Η Rocksteady πάντως στην ιστορία δώσανε πόνο, είμαι σχεδόν στο τέλος από ότι καταλαβαίνω και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος. Ίσως και το καλύτερο Batman για εμενα μιας και μου αρέσει πολύ το Batmobile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα