Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να την βγαλουν κατι ξερουν.

Ναι και η WB όταν είπε το οκ να βγει έτσι η PC έκδοση του Batman κάτι ήξερε. Δεν μπορεί...

Μπράβο πάντως. Μερικοί ακόμα τέτοιοι καταναλωτές και οι εταιρίες δεν θα μπαίνουν καν στον κόπο να διορθώνουν ελλατωματικά προιόντα. Θα λένε "αγοράστε το εσείς γιατί εμείς κάτι ξέρουμε που το βγάζουμε".

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα ρε συ Luffy τώρα. Το PC gaming είναι στα όρια να πεθάνει. Έχουν μείνει μόνο οι indie μικρές εταιρίες στο παιχνίδι και εσένα ο Oroku σε πείραξε.

Δημοσ.

Έλα ρε συ Luffy τώρα. Το PC gaming είναι στα όρια να πεθάνει. Έχουν μείνει μόνο οι indie μικρές εταιρίες στο παιχνίδι και εσένα ο Oroku σε πείραξε.

Πως ειναι στα ορια να πεθανει οταν ολες οι εταιριες βγαζουν τα παιχνιδια τους στο pc εκτος απο τις nitendo και sony? Οταν φετος φτασαμε σε σημειο να εχουμε παιχνιδια που βγαινου στη μια απο τις δυο κονσολες αλλα βγαινουν και στο pc(street fighter 5 shemnue 3 killer insticst )? Το οτι μια εταιρια εβγαλε ενα κακκο port  δεν σημαινει οτι ερχεται το τελος του pc gaming  ,

Ναι και η WB όταν είπε το οκ να βγει έτσι η PC έκδοση του Batman κάτι ήξερε. Δεν μπορεί...

Μπράβο πάντως. Μερικοί ακόμα τέτοιοι καταναλωτές και οι εταιρίες δεν θα μπαίνουν καν στον κόπο να διορθώνουν ελλατωματικά προιόντα. Θα λένε "αγοράστε το εσείς γιατί εμείς κγάτι ξέρουμε που το βγάζουμε".

Η Samsung ειναι πιο αξιοπιστη εταιρια απο την wb. Δεν θαμαμαι ποτε να εχω δει να βγαλει καποιο προιον τοσο ελλατωματικο που να αναγκαστει να το αποσυρει. Οτι εχω παρει απο samsung δουλευει τελεια και για αυτο δεν εχω κανενα λογω να ανησυχω οτι αν παρω αυτην οθονη μπορει να εχει προβλημα.

Δημοσ.

Δεν θα σου απαντούσα Oroku παλικάρι μου, αλλά θέλω να καταλάβεις τι εννοώ.

Το ότι πεθαίνει ένας τομέας του gaming, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν βγαίνουν παιχνίδια. Μπορεί να σημαίνει ότι τα παιχνίδια που βγαίνουν είναι πρόχειρα. Όταν έχεις κάρτες high-end και σύστημα 4-5.000€ και σου σερβίρουν παιχνίδια που τρέχουν σε 400€ σύστημα το ίδιο και καλύτερα ορισμένες φορές, πάει να πει ότι απλά σε κλάνουν και δεν τους καίγεται καρφί για το αν εσύ δίνει τα λεφτά σου ή όχι. Επίσης η πειρατεία (τώρα αυτό είναι μεγάλο θέμα) η οποία είναι φαύλος κύκλος, έχει παίξει το ρόλο της.

Όλα αυτά σήμερα είναι μεγάλο πλήγμα για τη κοινότητα των PC gamers.

Δημοσ.

Από που ήρθες από το 2004? 

• Like 2
Δημοσ.

Όταν έχεις κάρτες high-end και σύστημα 4-5.000€ και σου σερβίρουν παιχνίδια που τρέχουν σε 400€ σύστημα το ίδιο και καλύτερα ορισμένες φορές, πάει να πει ότι απλά σε κλάνουν και δεν τους καίγεται καρφί για το αν εσύ δίνει τα λεφτά σου ή όχι. 

Συνειδητοποιείς βέβαια ότι για να υποστηρίξεις πως το PC gaming "πεθαίνει" χρησιμοποιείς ως επιχείρημα την περίπτωση ΕΝΟΣ παιχνιδιού (Arkham Knight) στο οποίο τα δεδομένα έχουν ως εξής:

1) Κυκλοφόρησε σε πράγματι ελεεινή κατάσταση

2) Εντός 4 ημερών από την κυκλοφορία και μετά από μεγάλη νίκη της PC gaming community κυκλοφόρησε Patch το οποίο φέρνει το PC version σε επίπεδα ελαφρώς ΑΝΩΤΕΡΑ από την έκδοση των κονσολών.

3) Αναμένονται επόμενα patch για επιδόσεις ξεκάθαρα ανώτερες από την έκδοση των κονσολών.

Δημοσ.

Όλοι το πήρατε στραβά guys.

Δεν είπα πέθανε. Είπα πεθαίνει. Γιατί από τα άρτια παιχνίδια που είχαμε, τώρα έχουμε προβληματικά, τα οποία περνάνε μήνες μέχρι να φτιάξουν και σε όποιο επίπεδο φτιάξουν. Το BAK ήταν απλά πρόφαση για να το γράψω.

Δεν ξέρω όποιος θυμάται, τις χρυσές εποχές που το PC gaming αποτελούσε από μόνο του κατηγορία; Που οι devs έκανα ουρά για να φτιάξουν πανέμορφα παιχνίδια και συναγωνίζονταν ποιος θα κάνει το καλύτερο; Που οι εταιρίες προσπαθούσαν να βγάλουν καλύτερο hardware για να αντέξουν τα νέα παιχνίδια (και όχι το αντίθετο που τώρα βγάζουν νέα παιχνίδια για να δικαιολογήσουν το πανάκριβο hardware);

Σαν επιχείρημα δεν έχω ένα παιχνίδι και ούτε έχω επιχειρήματα να το υποστηρίξω. Είναι απλά η γνώμη μου με τα όσα βλέπω και τα όσα πιστεύω θα ακολουθήσουν.

Αν εσείς πιστεύετε ότι έχουμε ίδια παιχνίδια με τις κονσόλες ή ότι τα παιχνίδια που πληρώνετε δικαιολογούν το 4.000€ μηχάνημα έναντι των 400€, δικαίωμα σας.

Οι εταιρίες κερδίζουν εκθετικά, οι καταναλωτές χάνουν εκθετικά. Αντίστροφα πάει πλέων.

Αυτά. Είμαι off-topic και δεν μου αρέσει να γράφω άσχετα πράγματα σε νήματα, οπότε εγώ σταματάω εδώ όσων αφορά αυτά που έγραψα.

Δημοσ.

Από που ήρθες από το 2004? 

Τι λες ρε ; Το 2004 ανήκει στις χρυσές εποχές του PC Gaming, Doom 3, Far Cry και HL2..Και αυτά δεν ήταν ports..Ίσα ίσα που ανέβασαν και τον πήχη..Μακάρι να βλέπαμε τέτοια και τώρα..

Δημοσ.

Δεν είπα πέθανε. Είπα πεθαίνει. Γιατί από τα άρτια παιχνίδια που είχαμε, τώρα έχουμε προβληματικά, τα οποία περνάνε μήνες μέχρι να φτιάξουν και σε όποιο επίπεδο φτιάξουν. Το BAK ήταν απλά πρόφαση για να το γράψω.

Σαν επιχείρημα δεν έχω ένα παιχνίδι και ούτε έχω επιχειρήματα να το υποστηρίξω. Είναι απλά η γνώμη μου με τα όσα βλέπω και τα όσα πιστεύω θα ακολουθήσουν.

Αν εσείς πιστεύετε ότι έχουμε ίδια παιχνίδια με τις κονσόλες ή ότι τα παιχνίδια που πληρώνετε δικαιολογούν το 4.000€ μηχάνημα έναντι των 400€, δικαίωμα σας.

Οι εταιρίες κερδίζουν εκθετικά, οι καταναλωτές χάνουν εκθετικά. Αντίστροφα πάει πλέων.

Αυτά. Είμαι off-topic και δεν μου αρέσει να γράφω άσχετα πράγματα σε νήματα, οπότε εγώ σταματάω εδώ όσων αφορά αυτά που έγραψα.

Σου θυμίζω επιγραμματικά, κάποια προβληματικά games του παρελθόντος που στο launch day είχαν τρελά θέματα τα οποία όμως ήταν επικούρες:

• Neverwinter Nights 2
  • Arcanum
  • Temple of Elemental Evil
  • Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2.
Δημοσ.

Δεν ξέρω όποιος θυμάται, τις χρυσές εποχές που το PC gaming αποτελούσε από μόνο του κατηγορία; Που οι devs έκανα ουρά για να φτιάξουν πανέμορφα παιχνίδια και συναγωνίζονταν ποιος θα κάνει το καλύτερο; Που οι εταιρίες προσπαθούσαν να βγάλουν καλύτερο hardware για να αντέξουν τα νέα παιχνίδια (και όχι το αντίθετο που τώρα βγάζουν νέα παιχνίδια για να δικαιολογήσουν το πανάκριβο hardware);

Το high-end PC είναι πεταμένα λεφτά πλέον, δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό..Οι εταιρείες ξέρουν τι κάνουν και λένε συνέχεια για το 4Κ, μόνο αυτό δικαιολογεί την αγορά μιας ακριβής GPU πλέον. Εγώ το Batman το παίζω στο Ps4 και βλέπω το ίδιο παιχνίδι με αυτό που βλέπουν οι PC-αδες απλά δεν έχει PhysX και κοστίζει όλο το μηχάνημα 4 κατοστάρικα..Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι στο Ps4 έχει DTS το παιχνίδι, ενώ στο PC..

Δημοσ.

Ahh the PC is dying argument..  Ποσα χρονια το ακουγα, το ακουω και θα το ακουω ακομη;

Εχω την τυχη ή την ατυχια οπως θελετε παρτε το, να ειμαι ενας απο αυτους που ασχολουνται με το PC gaming οχι μονο απο καταβολης 3D καρτων, αλλα απο μια απλη CGA καρτα.. Kαι αυτο που βλεπω με βαση τα δικα μου βιωματα ειναι οτι οχι απλα δεν παει πουθενα το PC gaming αλλα αυξανει την αγοραστικη του αξια εκθετικα χρονο με τον χρονο.

• Like 2
Δημοσ.

Star Citizen, EVE Valkyrie, Pillars of Eternity, Unreal Tournament, Bard's Tale,XCOM 2 απο τους τιτλους που προσωπικα θεωρω AAA.

Να μην βαλω ενα σεβαστο αριθμο απο adventure/RTS/TBS/RPG/MOBA/MMOs που απασχολουν την κοινοτητα.. Και ειναι πολλοι.

Δεν τα λες και λιγα.. Αλλωστε εχω ξαναπει οτι για καθε κακο πορτ που βγαινει, υπαρχει και ενα καλο πορτ που ειναι αρκετα ομορφο.

Προσωπικα δεν προσπαθω να πεισω κανενα αν αξιζει το PC Gaming, ουτε αν αξιζει να επενδυσει στα PC ή να παει σε κονσολες. Δεν με ενδιαφερει. Αυτα που θελω να δω εγω τα βλεπω για αυτο και επενδυω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...