Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν το έχω αγοράσει στo PC και ούτε πρόκειται μέχρι να το φτιάξουν, αν και τώρα που το παίζω στο Ps4 δεν νομίζω να ασχοληθώ καν με την PC έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν το έχω αγοράσει στo PC και ούτε πρόκειται μέχρι να το φτιάξουν, αν και τώρα που το παίζω στο Ps4 δεν νομίζω να ασχοληθώ καν με την PC έκδοση. Ε και καλά θα κάνεις. Και τελειοποιημένο να βγει οι διαφορές στα γραφικά θα είναι ασήμαντες. Μόνο το fps cap θα αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ισχύει, από τις εικόνες που πόσταρε ο Spartan και από αυτά που είδα στο Ps4, δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 υπαρχουν τεραστιες διαφορες αλλα πρεπει να το παιξεις σε 1440p η 4κ DSR για να τις δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τεράστιες διαφορές για να υπάρξουν πρέπει το PC να έχει άλλης κατηγορίας φωτισμούς/υφές κλπ, κάτι που δεν ισχύει. Η ανάλυση από μόνη της σε λίγους τίτλους κάνει καλή διαφορά, στο Arkham Knight δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ακόμα και να το φτιάξουν δεν αξίζει να το αγοράσεις, μαύρη λίστα και τέλος, άμα το επόμενο game τους είναι ok τα ξαναλέμε. Εγώ έδωσα 2 ευρώ για 2 μέρες και im more than happy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 υπαρχουν τεραστιες διαφορες αλλα πρεπει να το παιξεις σε 1440p η 4κ DSR για να τις δεις Η αναλυση απλα αναδεικνυει κατι που ηδη υπαρχει εκει και περιμενει να αναδειχθει οπως σου ειπε ο Psycho. Το παιχνιδι στον γραφικο τομεα δεν δρεπει κ τιποτα δαφνες, και οπως ειπα ειναι μαλιστα απο τα λιγα συγχρονα που παιζοντας τα, δεν μου εκανε καμια απολυτως διαφορα σε 4k απο οτι σε 1440p.. Οχι οτι δεν ειναι ομορφο παιχνιδι το ξαναλεω αλλα δεν θα κατσω κ να πολυασχοληθω σε αυτον τον τομεα εδω γιατι δεν χρηζει ιδιαιτερης αναφορας για εμενα. Δεν μου αρεσει και η αρτιστικη δουλεια πολυ, ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα στα batman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τα παράπονα για τα γραφικά τα έχω δει μονο στο insomnia Άλλες pic downsampled από 4K από gaf http://abload.de/img/batmanak2015-06-2818-74kns.png http://abload.de/img/batmanak2015-06-2818-dhjry.png http://abload.de/img/batmanak2015-06-2818-cosw8.png Ακόμα και το νερό είναι από τα καλύτερα που έχω δει in-game http://giant.gfycat.com/SecretGloriousIchthyostega.gif http://gifyu.com/images/AK3-2.gif Προσωπικα και σε προηγουμενα Batman δεν εχω παραπονεθει ποτε για τα γραφικα(αν το εχω κανει ας μου το πει καποιος )γιατι ουτως ή αλλως μου αρεσε παντα σαν συνολο,ειτε στο Asylum ειτε στο City. Ουτε απο διαρκεια εχω παραπονο.Στο City Goty edition ενα ωραιοτατο 35που εκανα παιζοντας το παιχνιδι+Dlc+Missions το καταευχαριστηθικα και ειμαι σιγουρος οτι και στο Knight απο τωρα θα ειμαι ικανοποιημενος γενικα απο το παιχνιδι,αρκει να ειναι playable οπως πρεπει στα 60fps(μιας και δεν εχω κονσολα οπως ο Psycho να το παιξω εκει και να μην με πειραζουν τα 30ρια). Πιο πολυ εχω περιεργεια να δω το Batmobile γιατι σε αρκετο κοσμο(και reviews)δεν τους αρεσει ενω σε αλλους τους αρεσει σαν προσθηκη. Η αναλυση απλα αναδεικνυει κατι που ηδη υπαρχει εκει και περιμενει να αναδειχθει οπως σου ειπε ο Psycho. Το παιχνιδι στον γραφικο τομεα δεν δρεπει κ τιποτα δαφνες, και οπως ειπα ειναι μαλιστα απο τα λιγα συγχρονα που παιζοντας τα, δεν μου εκανε καμια απολυτως διαφορα σε 4k απο οτι σε 1440p.. Οχι οτι δεν ειναι ομορφο παιχνιδι το ξαναλεω αλλα δεν θα κατσω κ να πολυασχοληθω σε αυτον τον τομεα εδω γιατι δεν χρηζει ιδιαιτερης αναφορας για εμενα. Δεν μου αρεσει και η αρτιστικη δουλεια πολυ, ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα στα batman. Απλα το παιχνιδι απεκτησε Hype(χωρις λογο) στα γραφικα κυριως λογω του ολου ντορου με το W3. Και το City που ειναι παιχνιδι του 2011 εγω το θεωρω ακομα και τωρα πολυ ομορφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Η κατάσταση ξέρουμε πολύ καλά πως είναι στο PC πλέον. Ps4 visuals με απλά μεγαλύτερη ανάλυση(Που σε μερικά παιχνίδια κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά βέβαια), uncapped frame-rate(Κι' αυτό θεωρείται feature πλέον) και αν είσαι τυχερός ελαφρώς υψηλότερης ανάλυσης υφές. Δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Τα περί ''τεράστιες διαφορές'' τα λέμε για να δικαιολογήσουμε τα φράγκα που σκάσαμε για βαρβάτες GPU. Το Arkham City με είχε εντυπωσιάσει πολύ οπτικά, το Knight όχι και δεν ξέρω γιατί ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το μεγαλο θλιβερο της υποθεσης που δεν βλεπω να εχει αναφερθει ειναι οτι με την τωρινη κατασταση στην χωρα και την απαγορευση(ή καλυτερα μη δυνατοτητα)αγορων μεσω καρτας ή paysafe,παει το καλο και φθηνο digital sales. Επισης για καποιο περιεργο λογο το παιχνιδι δεν εμφανιζεται στο Skroutz για Retail αγορα παρα μονο στο Bestprice http://www.bestprice.gr/item/2154598622/batman-arkham-knight.html?qid=333f4SAhZj1_c19d3&seq=2 Το αλλο θλιβερο ειναι οτι στις αγγελιες πουλανε το παιχνιδι απο το γνωστο Promo της Nvidia digital σε τιμη 25-30ευρω(δηλαδη οσο και η Retail εκδοση ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εξαρταται με τι εννοουμε τεραστιες διαφορες.. (AO,SS,AA/AF,tessellation,light/shadows (που σε πολλα κονσολοπαιχνιδα τρωνε πετσοκομα και prebaked φετα) δεν ειναι και λιγο (οπου και οταν υπαρχουν βεβαια).. Σαφως και θα δουμε κονσολοπαιχνιδα που θα ανεβασουν αρκετα τον πηχυ, ειδαμε αλλωστε μερικα στην Ε3.. Το με τι framerate θα τα τρεξουν ειναι αλλη υποθεση αλλα ειδαμε.. Και οκ ενα παιχνιδι που ειναι multiplatform δεν μπορει να ειναι και τελειως διαφορετικο παιχνιδι στο PC.. Παρολαυτα AC:U,FC4,Witcher 3,Watch Dogs,GTA:V,SoM και παιχνιδια αθλητικα οπως Fifa15 και NBA2K15 ειναι πανεμορφα σε μια υψηλοτερη αναλυση. Εχω φιλο που μονο καρτα ελευθερας δεν του εχω βγαλει για να παιζει W3 εδω, και Fifa 15 που εχει αρρωστησει να παρει μια 4k TV γιατι μου λεει οτι ειναι αλλο παιχνιδι στον γραφικο τομεα οταν παιζουμε σπιτι μου.. Το αλλο θλιβερο ειναι οτι στις αγγελιες πουλανε το παιχνιδι απο το γνωστο Promo της Nvidia digital σε τιμη 25-30ευρω(δηλαδη οσο και η Retail εκδοση ). Αυτο και αν ειναι τραγικο.. Εγω δεν υπηρχε περιπτωση να το επερνα αν δεν ειχα το κουπονι, καθαρα κ σταρατα, αλλα οπως ειπα εγω δεν μετραω γιατι δεν ειμαι και ιδιαιτερος φαν της σειρας.. Ειδικα τωρα που ειχα ακουσει τοσα προβληματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το μεγαλο θλιβερο της υποθεσης που δεν βλεπω να εχει αναφερθει ειναι οτι με την τωρινη κατασταση στην χωρα και την απαγορευση(ή καλυτερα μη δυνατοτητα)αγορων μεσω καρτας ή paysafe,παει το καλο και φθηνο digital sales. Επισης για καποιο περιεργο λογο το παιχνιδι δεν εμφανιζεται στο Skroutz για Retail αγορα παρα μονο στο Bestprice http://www.bestprice.gr/item/2154598622/batman-arkham-knight.html?qid=333f4SAhZj1_c19d3&seq=2 Το αλλο θλιβερο ειναι οτι στις αγγελιες πουλανε το παιχνιδι απο το γνωστο Promo της Nvidia digital σε τιμη 25-30ευρω(δηλαδη οσο και η Retail εκδοση ). Εγω περασα απο πλαισιο την Πεμπτη και μου ειπαν οτι το παιχνιδι εξανταληθηκε για pc και περιμενουν πλεον την νεα εκδοση οποτε βγει . Εξαρταται με τι εννοουμε τεραστιες διαφορες.. (AO,SS,AA/AF,tessellation,light/shadows (που σε πολλα κονσολοπαιχνιδα τρωνε πετσοκομα και prebaked φετα) δεν ειναι και λιγο (οπου και οταν υπαρχουν βεβαια).. Σαφως και θα δουμε κονσολοπαιχνιδα που θα ανεβασουν αρκετα τον πηχυ, ειδαμε αλλωστε μερικα στην Ε3.. Το με τι framerate θα τα τρεξουν ειναι αλλη υποθεση αλλα ειδαμε.. Και οκ ενα παιχνιδι που ειναι multiplatform δεν μπορει να ειναι και τελειως διαφορετικο παιχνιδι στο PC.. Παρολαυτα AC:U,FC4,Witcher 3,Watch Dogs,GTA:V,SoM και παιχνιδια αθλητικα οπως Fifa15 και NBA2K15 ειναι πανεμορφα σε μια υψηλοτερη αναλυση. Εχω φιλο που μονο καρτα ελευθερας δεν του εχω βγαλει για να παιζει W3 εδω, και Fifa 15 που εχει αρρωστησει να παρει μια 4k TV γιατι μου λεει οτι ειναι αλλο παιχνιδι στον γραφικο τομεα οταν παιζουμε σπιτι μου.. Αυτο και αν ειναι τραγικο.. Εγω δεν υπηρχε περιπτωση να το επερνα αν δεν ειχα το κουπονι, καθαρα κ σταρατα, αλλα οπως ειπα εγω δεν μετραω γιατι δεν ειμαι και ιδιαιτερος φαν της σειρας.. Ειδικα τωρα που ειχα ακουσει τοσα προβληματα.. Και εγω σκεφτομαι τωρα που η samsung αρχισε να βγαζει 23'' 4λ tv να παρω μια αν κερδισω την 980 ti στον διαγωνισμο της evga. Στα παιχνιδια που αναφερεις οπως και σε αλλα η 4κ αναλυση τα κανει να φαινονται σαν αληθινα και εκει οντως αξιζει η αγορα ενος pc που θα μπορει να παιζει σε 4κ. Εχουμε και αλλες παιχνιδαρες που ερχονται το φθινοπωρο οπως Hitman Jus cause fallout, το 2016 Doom deus ex.... παιχνιδαρες που για να τις απολαυσουμε στο μεγιστο. θα χρειαστουμε 4κ monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ποιο 4Κ ; 720P CGI βλέπεις και σε κάνει σκόνη στη κυριολεξία..Η ανάλυση ναι μεν κάνει διαφορά, αλλά δεν είναι το παν..Προτιμώ 1080P και φωτισμούς/σκιές/υφές άντε γεια παρά κονσολογραφικά και 32Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μιας και το ανέφερε ο Mr. Oroku, οι retail εκδόσεις, θα είναι άλλες από τις παλιές παρτίδες; Με τα 'ανανεωμενα' (μη χέσω) γραφικά ή όπως ήταν και απλά όταν τα περνάς στο Steam σου, ρίχνει το update της αρκούδας; Ααα και btw, οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω pre-paid όπως και η φόρτωση της, γίνεται κανονικά. Πλήρωσα με τη δικιά μου πριν λίγες ώρες ένα παιχνίδι από G2A. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το retail είναι Steam code οπότε αναμένουμε το τερατώδες update όταν το διορθώσουν επιτέλους. Ας βάλουν μπρος το Batcomputer μπας και κάνει πιο γρήγορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα