Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μην παρεξηγηθώ, μου αρέσει πολύ το game και το story του όπως και η ατμόσφαιρα του, με κάποιες μικροβελτιώσεις σε textures/ ΑΑ και κάποιες μεγάλες βελτιώσεις στο perfomance θα είμαι απόλυτα happy.

Θα μπορούσε καλύτερα οπτικά; Φυσικά και ναι, αλλά μην ήμαστε και αχάριστοι, πρόκειται και για open world game.

Αν ειχε το μεγεθος και την διαρκεια του Witcher 3 θα ελεγα οκ μαζι σου στο παραπανω(αλλα εδω μιλαμε για παιχνιδι με Story 12ωρων περιπου). Αλλα ας μην ξεχναμε νομιζω οτι ειμαστε στα μισα του 2015,ποτε ακριβως θα δουμε το κατι παραπανω σε γραφικα????

Δημοσ.

Καλα μετα το Kite demo της UE4 το ποταμι δεν γυριζει πισω..  Ειναι επισης το πρωτο συγχρονο παιχνιδι που επαιξα σε 4k το Arkham Knight και δεν μου εκανε εντυπωση. Εντυπωσιακα ειναι μονο καποια real time cutscenes που εχω δει. Κατα τα αλλα ειναι απλα ενα ωραιο παιχνιδι που δεν προκαλει τον wow factor σε εμενα προσωπικα, μιλωντας παντα σε επιπεδο γραφικων.

Δημοσ.

Το περι Wow factor στα γραφικα το λεω γιατι αρκετος κοσμος και στο Insomnia αλλα και σε ξενα forums ελεγε οτι το περιμενε το Batman για τα γραφικα του σε σχεση και καλα με το ''Downgrade''του W3.

Δημοσ.

αλλα εδω μιλαμε για παιχνιδι με Story 12ωρων περιπου

Είμαι στις 11 ώρες και όλα τα missions τα έχω περίπου στο 35% του progress, 12 ώρες βγαίνει μόνο με speedrun και αν δεν ασχοληθείς με τίποτα άλλο εκτός του scarecrow mission.

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε πρόβλημα όμως κάποιοι, σοβαρά τώρα θα συγκρίνετε οποιο game βγει με το Witcher 3 σε μήκος ιστορίας; Δηλαδή όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι 100+ ώρες story; Τι λογική είναι αυτή; Εγώ στις 23 ώρες που παίζω έφτασα γύρω στο 50% και είμαι άκρως ευχαριστημένος από το πως κινείται η ιστορία.

Πρέπει να βρείτε να γκρινιάξετε για κάτι σε κάθε παιχνίδι, είτε θα είναι τα textures, είτε το ότι δεν κρατάει 100 ώρες, είτε ότι δεν έχει sex scenes, είτε το ότι έχει sex scenes και πάει λέγοντας. Άμα φτάνεις σε τέτοιο σημείο που το μονο πράμα είναι να γκρινιάζεις τότε μάλλον έχεις λάθος hobby. Το ότι το port είναι άθλιο αξίζει γκρίνια και δικαιολογείται, το ότι δεν κρατάει 100 ώρες το main story δεν είναι απλά nitpicking, αλλα borderline ηλίθιο. Και στην τελική το ότι δεν είναι συνολικά όσο καλο όσο το Witcher 3 δεν το κάνει κακό, το 99.9% των games δεν είναι όσο καλά όσο το Witcher 3. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και αυτό δεν το λέω μονο για εσένα Fulgore μιας και είναι ένα μοτίβο που βλέπω να αναφέρεται πολλές φορες και σε διαφορα games στο insomnia.

Όσο για το Arkham Knight η Gotham είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι είχε κάνει η rocksteady πριν (5 φορες νομίζω μεγαλύτερο από το City αν δεν κάνω λάθος), συν το ότι πια δεν υπάρχουν loading σε κανένα μέρος.

• Like 3
Δημοσ.

Ενταξει μην παμε και στο αλλο ακρο, αποψεις λεει ο καθενας για οτι τον ενδιαφερει. 

Επειδη αρεσει σε καποιους πολυ σε ολους τους τομεις πρεπει να αρεσει σε ολους δηλαδη; Αντιθετες αποψεις δεν μπορουν να υπαρχουν στον τομεα των γραφικων, της ιστοριας, του gameplay ακομη και αν η κοινως αποδεκτη γνωμη λεει το αντιθετο;

Ο αλλος μπορει να θελει το Batman με τεραστια ιστορια, εμενα ουτως ή αλλως ψιλοαδιαφορο αλλα αρκετα ευχαριστο ομολογω (μου ηταν παντα δεν περιμενα κ παρα πολλα να ειμαι ειλικρινης αλλα οκ), αλλος τρελαινεται με τον τιτλο και του αρεσουν πολυ τα παντα, ετσι παει. 

Σε αλλο παιχνιδι που εμενα μπορει να μου αρεσει πολυ, εσυ μπορει να μην τρελλαινεσαι, τι θα γυρισω να σε πω γκρινιαρη για αυτο; Δεν παει ετσι..

Δημοσ.

Για αυτό λέω ότι δεν μιλάω για αυτό που γίνεται συγκεκριμένα εδώ αλλα σε κάθε θέμα. Τα ίδια άτομα συνεχίζουν και ψάχνουν να βρούν αρνητικά σε παιχνίδια που είτε δεν έχουν παίξει, είτε δεν έχουν βγει ακόμα. Ακόμα θυμάμαι το θέμα του Witcher 3 που ξοδέψαμε γύρω στις 20-30 σελίδες να το θάβουμε 1 εβδομάδα πριν βγει... Και όχι είναι console port, και όχι έφαγε downgrade, και τι θα κάνουμε εμείς που ξοδέψαμε 3 χιλιάρικα σε κάρτες γραφικών και πάει λέγοντας. Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή, κλαίει η μάνα μου στο μνήμα... Σε καθε thread.

• Like 5
Δημοσ.

Αν ειχε το μεγεθος και την διαρκεια του Witcher 3 θα ελεγα οκ μαζι σου στο παραπανω(αλλα εδω μιλαμε για παιχνιδι με Story 12ωρων περιπου). Αλλα ας μην ξεχναμε νομιζω οτι ειμαστε στα μισα του 2015,ποτε ακριβως θα δουμε το κατι παραπανω σε γραφικα????

Το παιχνιδι ειναι αρκετα πιο μεγαλο(αν ασχοληθεις με τα side missions,και τα υπολοιπα chalienges του παιχνιδου)

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι αρκετα πιο μεγαλο(αν ασχοληθεις με τα side missions,και τα υπολοιπα chalienges του παιχνιδου)

Πρεπει να κανεις ολα τα side mission και οχι μονο το story mode για να δεις το αληθινο τελος του παιχνιδιου ετσι λενε. Και για 100% θελεις 40+ ωρες.

Δημοσ.

Όχι μην θέλει 100 ώρες, εμενα μου πήρε πάνω από 15 και δεν τρέχω ποτε σε τέτοιου είδους games χωρίς να κάνω πολλά sides. Απόλυτος ικανοποιητικό, το πρόβλημα είναι σε campaigns τεσσάρων ωρών και ολόιδιον side.

http://howlongtobeat.com/game.php?id=18005

Δημοσ.

Έχετε πρόβλημα όμως κάποιοι, σοβαρά τώρα θα συγκρίνετε οποιο game βγει με το Witcher 3 σε μήκος ιστορίας; Δηλαδή όλα τα παιχνίδια πρέπει να είναι 100+ ώρες story; Τι λογική είναι αυτή; Εγώ στις 23 ώρες που παίζω έφτασα γύρω στο 50% και είμαι άκρως ευχαριστημένος από το πως κινείται η ιστορία.

Πρέπει να βρείτε να γκρινιάξετε για κάτι σε κάθε παιχνίδι, είτε θα είναι τα textures, είτε το ότι δεν κρατάει 100 ώρες, είτε ότι δεν έχει sex scenes, είτε το ότι έχει sex scenes και πάει λέγοντας. Άμα φτάνεις σε τέτοιο σημείο που το μονο πράμα είναι να γκρινιάζεις τότε μάλλον έχεις λάθος hobby. Το ότι το port είναι άθλιο αξίζει γκρίνια και δικαιολογείται, το ότι δεν κρατάει 100 ώρες το main story δεν είναι απλά nitpicking, αλλα borderline ηλίθιο. Και στην τελική το ότι δεν είναι συνολικά όσο καλο όσο το Witcher 3 δεν το κάνει κακό, το 99.9% των games δεν είναι όσο καλά όσο το Witcher 3. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και αυτό δεν το λέω μονο για εσένα Fulgore μιας και είναι ένα μοτίβο που βλέπω να αναφέρεται πολλές φορες και σε διαφορα games στο insomnia.

Όσο για το Arkham Knight η Gotham είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι είχε κάνει η rocksteady πριν (5 φορες νομίζω μεγαλύτερο από το City αν δεν κάνω λάθος), συν το ότι πια δεν υπάρχουν loading σε κανένα μέρος.

Εγω σχολιασα την διαρκεια προφανως απαντωντας στο παραπανω σχολιο περι Open world καλη ωρα οπως το W3. Προφανως και δεν περιμενα παιχνιδι Batman να φτασει τις ωρες του W3(βλεπε αλλωστε και το προηγουμενο Arkham City),αρα μαλλον τα μπερδεψες λιγο και κακως κραζεις μιας και προφανως το σχολιο παει σε μενα. Επισης το τα ιδια και τα ιδια ατομα που αναφερεις δεν φταινε τα ατομα σε αυτο οπως κακως ξεχνας αλλα το οτι δεν ειναι και πολλοι αυτοι που γενικα σχολιαζουν/γραφουν στον τομεα των παιχνιδιων σε σχεση με τις αλλες ενοτητες του Insomnia γιαυτο φενεται ετσι εντονα. 

Θελεις μηπως να σου θυμισω και τι γινοτανε πριν βγει το Ps4 και το XboxOne που και εκει υπηρχαν κοντρες???Μια απο τα ιδια και με το Wii U που επεφτε κραξιμο και μετα οταν βγηκαν exlcusives ξαφνικα η απολυτη ηρεμια??

Για αυτό λέω ότι δεν μιλάω για αυτό που γίνεται συγκεκριμένα εδώ αλλα σε κάθε θέμα. Τα ίδια άτομα συνεχίζουν και ψάχνουν να βρούν αρνητικά σε παιχνίδια που είτε δεν έχουν παίξει, είτε δεν έχουν βγει ακόμα. Ακόμα θυμάμαι το θέμα του Witcher 3 που ξοδέψαμε γύρω στις 20-30 σελίδες να το θάβουμε 1 εβδομάδα πριν βγει... Και όχι είναι console port, και όχι έφαγε downgrade, και τι θα κάνουμε εμείς που ξοδέψαμε 3 χιλιάρικα σε κάρτες γραφικών και πάει λέγοντας. Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή, κλαίει η μάνα μου στο μνήμα... Σε καθε thread.

Και διαφωνω ετσι οπως το γραφεις γιατι αυτο παρατηρειται και σε αλλα topics,ειτε αυτα ειναι κινητα,ειτε επεξεργαστες,ειτε καρτες γραφικων κλπ  Για να μην αναφερω τι γινεται σε αλλα μεγαλυτερα και πιο δημοφιλη site τυπου Gamespot και Ign σε τοσο γνωστα παιχνιδια οταν εχουν θεματακια στο release..

Τελος οπως εχει αναφερθει και πιο παλια αν σε ενοχλουν σχολια απο ατομα οπως πχ εγω υπαρχει και το Ignore button.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραιο ποστ, αρκετα μεγαλο αλλα οχι σαν το witcher 3.

Δημοσ.

Καλά όχι ότι δεν ισχύουν τα περί downgrade και console port, απλά ήταν παιχνιδάρα και έγιναν γαργάρα τα υπόλοιπα..Αυτό συμβαίνει μία στο εκατομμύριο όμως. Όσο για το Arkham Knight, το έπαιξα λίγο σήμερα στο Ps4 και είχε κάποια κολληματάκια/frame drops αλλά γενικά έπαιζε κομπλέ, όμως λόγω βιασύνης δεν είχα κατεβάσει το day 1 patch(3.5GB) και ίσως γι' αυτό να είχε θεματάκια. Αύριο θα δω πως θα πάει και με το patch πλέον. Στο PC ακόμα αναμένουμε..

Δημοσ.

Καλά όχι ότι δεν ισχύουν τα περί downgrade και console port, απλά ήταν παιχνιδάρα και έγιναν γαργάρα τα υπόλοιπα..Αυτό συμβαίνει μία στο εκατομμύριο όμως. Όσο για το Arkham Knight, το έπαιξα λίγο σήμερα στο Ps4 και είχε κάποια κολληματάκια/frame drops αλλά γενικά έπαιζε κομπλέ, όμως λόγω βιασύνης δεν είχα κατεβάσει το day 1 patch(3.5GB) και ίσως γι' αυτό να είχε θεματάκια. Αύριο θα δω πως θα πάει και με το patch πλέον. Στο PC ακόμα αναμένουμε..

Στο PC με την 970 εσένα δεν σου τρέχει καλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...