Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ κονσολογραφικά βλέπω πάντως..Ίσως να φταίει που είναι εικόνες, όταν το παίξω θα σου πω πως μου φάνηκε.

Είναι ένας συνδυασμός καλών-μέτριων-άθλιων υφών απλά στο γενικό σύνολο είναι εντυπωσιακό αυτό που βγαίνει. Το λες δεν το λες next gen. Αναλόγως.  Bέβαια αν δώσουν στον λαό τίποτα ultra tex pack, αν το πιάσουν modders και είναι εφικτό, μπορεί να πάει αλλού.. Αλλά το θέμα είναι και να παίζεται μετά από όλα αυτά.. 

Συμφωνώ με τον Spartan ότι για UE3 είναι πολύ μπροστά, κρίμα που δεν θα δούμε από ότι φαίνεται ένα Arkham game σε UE4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ σκέφτομαι να το αγορασω στις τιμες που το βλεπω τωρα στα κλειδαδικα μου φενεται φοβερη ευκαιρια τωρα πως θα τρεχει με την r9 280x και με i5 4690k ειναι αλλο θεμα

Είναι ένας συνδυασμός καλών-μέτριων-άθλιων υφών απλά στο γενικό σύνολο είναι εντυπωσιακό αυτό που βγαίνει.

Σα να λέμε το έχουν πλακώσει στα φίλτρα για να κρύψουν ατέλειες και να εντυπωσιάσουν?

Οι φωτογραφίες του Spartan είναι όντως πολύ εντυπωσιακές.

Το τερμάτισα επιτέλους και ας επαιζα σε γραφικα PS2

Το τέλος ήταν καλό αλλά σίγουρα όχι τόσο καλό για τελευταίο παιχνίδι σειράς. Σου δείχνει μόνο ότι ο Gordon έγινε δήμαρχος και ότι ο Dick παντρεύεται (λογικά την Barbara). Τι έγιναν ο Tim Drake και ο Jason? Επίσης τι σκατά έγινε στο τέλος; Ο Azrael έγινε ο Batman (μιας και η στολή μοιάζει με αυτή που φόραγε ο Jean-Paul) και χρησιμοποιεί το Toxin? O Bruce παρέμεινε Βatman και χρησιμοποιεί το Toxin από το αίμα του; Extended ending DLC 5$ confirmed φάση;

Mixed feelings προς θετικα θα ελεγα.. Δεν προλαβα τα προβληματα γιατι μολις σημερα το εβαλα αρα αισθανομαι τυχερος;; Ομορφουλι, αλλα οκ.. UE3 με οτι αυτο συνεπαγεται.. Παρα το οτι τρεχει σχετικα ικανοποιητικα μετα το patch φανταζομαι, εχει καποια stutters αισθητα (U3).. 

Δεν ειναι next gen σε γραφικα σε αυτο το παιχνιδι και πως θα μπορουσε αλλωστε..Για κονσολα ειναι και παλι απλα οκ με αυτα που ειδα E3 ακομη και για κονσολες σε λιγο μετριο θα ειναι, ποσο μαλλον για pc. Το βλεπει το Unity και γελαει..

Βλεπω ομως οτι εχει πολυ εθιστικο gameplay για να μην αναλωνομαστε μονο σε γραφικα , και μου αρεσει το "δοκιμασμενο" πλεον combat system αρκετα. Αυτο ειναι που μετραει. 

• Moderators

Το τερμάτισα επιτέλους και ας επαιζα σε γραφικα PS2

Το τέλος ήταν καλό αλλά σίγουρα όχι τόσο καλό για τελευταίο παιχνίδι σειράς. Σου δείχνει μόνο ότι ο Gordon έγινε δήμαρχος και ότι ο Dick παντρεύεται (λογικά την Barbara). Τι έγιναν ο Tim Drake και ο Jason? Επίσης τι σκατά έγινε στο τέλος; Ο Azrael έγινε ο Batman (μιας και η στολή μοιάζει με αυτή που φόραγε ο Jean-Paul) και χρησιμοποιεί το Toxin? O Bruce παρέμεινε Βatman και χρησιμοποιεί το Toxin από το αίμα του; Extended ending DLC 5$ confirmed φάση;

Περιμένω να μάθουμε περισσότερα (ή hints) από DLC / expansion.

5$; Λίγα λες. :P

Τα παράπονα για τα γραφικά τα έχω δει μονο στο insomnia :D

Άλλες pic downsampled από 4K από gaf

batmanak2015-06-2816-apsvs.png

batmanak2015-06-2818-7csgf.png

http://abload.de/img/batmanak2015-06-2818-74kns.png

http://abload.de/img/batmanak2015-06-2818-dhjry.png

http://abload.de/img/batmanak2015-06-2818-cosw8.png

Ακόμα και το νερό είναι από τα καλύτερα που έχω δει in-game

http://giant.gfycat.com/SecretGloriousIchthyostega.gif

http://gifyu.com/images/AK3-2.gif

• Like 2

Τα παράπονα για τα γραφικά τα έχω δει μονο στο insomnia :D

Ε αφού μας ξέρεις  xD. Τα textures γενικά αποπνέουν Arkham city-origins με πολύ καλύτερους φωτισμούς και εφέ. Όπως έγραψα παραπάνω, είναι ανακατεμένα αρκετά τα πράγματα. Σε ορισμένα σημεία του game βλέπεις πανέμορφα πράγματα (όπως και το νερό που ανέφερες) σε άλλα όχι και τόσο (mehh), σε άλλα βλέπεις textures του 2005 και πίσω.. Λογικό από την μια, πόσο πια να πάει η UE3; Την έχουν τερματίσει πιστεύω.

Τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι λεπτομερέστατα(όπως και το batmobile) με ωραίες υφές κτλ, το περιβάλλον όχι και τόσο. 

Eπίσης να προσθέσω μια μεγάλη αλήθεια για το game και το πόσο πραγματικά καλά γραφικά έχει. Εγώ θα έλεγα ότι έχει φοβερή ατμόσφαιρα και βοηθάνε δυο βασικοί παράγοντες. 

1. Βροχή.

2. Φωτισμοί.

Σε όποιο game βλέπεις βροχή και ειδικά το βράδυ, ακόμα και να είναι κάτι του 5-6 πάει αυτόματα στο 7 και 8. 

Ένα καλό παράδειγμα είναι το WD, όπου στην βροχή έδειχνε ωραίο. Το Ground Zeroes επίσης που όταν παίξεις το ίδιο stage μέρα χωρίς βροχή είναι meeehh εντελώς.

Στο PC υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα με το να κάνουν load τα textures οποτε ίσως έπεσες σε κάτι τέτοιο, γενικά δεν έχω πρόβλημα με τα textures εγώ αν εξαιρέσεις το streaming πρόβλημα λόγο UE3. Συνολικά είναι αρκετά σκαλιά πιο πάνω από ότι είχανε κάνει στο Asylum/City/Origins, το LOD ειδικά είναι εντυπωσιακό.

Tα textures δεν είναι καλά στο σύνολο τους, δεν είναι θέμα pop up ή loading, είναι απλά last gen όπως και το engine. Κρύβει και πολλά το game αλλά αν πας δίπλα σε ένα τοίχο καταλαβαίνεις ακριβώς τι θέλω να πω. Από μακριά όλα καλά δείχνουν.Όντως έχει πολύ καλό LOD.

Πρέπει κάποια στιγμή να το σκοτώσουν και να το θάψουν μια και καλή, όχι άλλο UE3, λυπηθείτε μας. 

Όχι άλλο UE3, αλλά το επίπεδο του Samaritan δεν το 'χουμε δει ακόμη..Και μην μου πείτε ότι το Arkham Knight είναι σε τέτοιο επίπεδο, από τις εικόνες που βλέπω απέχει.

Και μην παρεξηγηθώ, μου αρέσει πολύ το game και το story του όπως και η ατμόσφαιρα του, με κάποιες μικροβελτιώσεις σε textures/ ΑΑ και κάποιες μεγάλες βελτιώσεις στο perfomance θα είμαι απόλυτα happy.

Θα μπορούσε καλύτερα οπτικά; Φυσικά και ναι, αλλά μην ήμαστε και αχάριστοι, πρόκειται και για open world game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...