Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ξυνεις πληγές τώρα, δεν μπορώ να το βρω πουθενά το deadpool 

Yep, όταν τέλειωσε η συμφωνία με Marvel, απέσυρε όλα (εκτός του Amazing Spider-Man 2; ) τα παιχνίδια η Activision από τα digital shops.

Tώρα, μόνο κουτί ή θείο.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kάτι άλλο τώρα.  Μέσα στο .ini έχει να πειράξεις και anisotropic filtering. Το ονομάζει MaxAnisotropy, οπότε λογικά αυτό είναι.  Από το default που ήταν 4 το πήγα στο 16. Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά και δεν ξέρω κατά πόσο σωστά ή όχι το χρησιμοποιεί το game.

Στο control panel της gpu πείραξα το Texture filtering στο High quality, το tex.trilinear optimization στο On, και το Negative LOD bias στο Clamp όπως πρότειναν κάποιοι σε ξένα φόρουμ. Επίσης το AF στο 16x. 

Αν κάποιος δει οπτική διαφορά με αυτά ας το πει. Εγώ δεν παρατήρησα διαφορά, αντιθέτως με το GTA V όπου το AF απουσίαζε πλήρως, με αυτά τα settings διορθωνόταν και η διαφορά έκανε μπαμ.

Γενικά πρότασή μου είναι να μην πειράξεις καθόλου τα .ini αυτή τη στιγμή. Ακόμα και το fps lock αν βγει τα σκίζει όλα (framedrops, textures, κτλ). Μετά το χθεσινό patch αν παίξεις με τα .ini ως έχουν παίζεις ακριβώς την έκδοση του PS4 (με AO, rain textures κλπ). Ή συμβιβάζεσαι με αυτό ή περιμένεις και επόμενα patch.

Δημοσ.

Γενικά πρότασή μου είναι να μην πειράξεις καθόλου τα .ini αυτή τη στιγμή. Ακόμα και το fps lock αν βγει τα σκίζει όλα (framedrops, textures, κτλ). Μετά το χθεσινό patch αν παίξεις με τα .ini ως έχουν παίζεις ακριβώς την έκδοση του PS4 (με AO, rain textures κλπ). Ή συμβιβάζεσαι με αυτό ή περιμένεις και επόμενα patch.

Δεν έχεις άδικο σχετικά με το .ini. Τα μόνα που πείραξα είναι το maxanisotropy και το motion blur που δεν το αντέχω. Το ανέφεραν και στο patch ότι αν το πειράξεις δεν θα έχει θέμα το game όπως πριν. (κρασαρε) θα το βάλουν στα in game options σε future patch.

Το fps lock αν βγει όντως σκίζει τα πάντα και κάνει το game τελείως unstable.

Τα υπόλοιπα όμως που ανέφερα είναι από το control panel της GPU.

Δημοσ.

PC Mod που σου δίνει την επιλογή να παίξεις ως Red Hood, Harley Quinn, Nightwing, Robin, Azrael, Bruce Wayne, Catwoman, Commissioner Gordon, Joker & GCPD Officer Owens (Free Roam only).

• Like 2
Δημοσ.

Α είναι κι ο Joker στο παιχνίδι.

Thanks for the spoilers.

O Joker έχει πεθάνει. Aυτό μας το έδειξαν επίσημα και στην e3 για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Δεν πρόκειται για spoiler.

Δημοσ.

Α είναι κι ο Joker στο παιχνίδι.

Thanks for the spoilers.

Από τη συγκεκριμένη λίστα χαρακτήρων, αλλού εντοπίζεται το μεγάλο spoiler.

• Like 1
Δημοσ.

Από τη συγκεκριμένη λίστα χαρακτήρων, αλλού εντοπίζεται το μεγάλο spoiler.

Όντως. :ph34r: Eπίσης αν δεις το cast των voice actors καταλαβαίνεις πολλά. Μεγάλε Troy Baker..

Δημοσ.

PC Mod που σου δίνει την επιλογή να παίξεις ως Red Hood, Harley Quinn, Nightwing, Robin, Azrael, Bruce Wayne, Catwoman, Commissioner Gordon, Joker & GCPD Officer Owens (Free Roam only).

Ο Gordon οτι να ναι σαν προσθηκη(δεν ταιριαζει να κανει ακροβατικα να το πω ετσι)οσο για τον Joker τι τον βαλανε αφου δεν εχει κινησεις????

Δημοσ.

Πάω στοίχημα ότι η EPIC βλέπει το Arkham Knight και απλά δεν πιστεύει ότι τρέχει στην UE3. Πιθανότατα το τελευταίο AAA παιχνίδι που τρέχει με UE3 και άμα μου έλεγες πριν 2-3 χρονια ότι θα βλέπαμε κάτι τέτοιο real time όχι απλά δεν θα το πίστευα... Μπράβο ξανά στην Rocksteady, ελπίζω να φτιάξουν την PC έκδοση έτσι ώστε να το ευχαριστηθεί περισσότερος κόσμος. Θέλω να δω τι θα κάνουν με την UE4...

19246193776_267a089510_o.png

σε url μερικές ακομα 

https://c1.staticflickr.com/1/506/18651948463_a60100db66_o.png

https://c2.staticflickr.com/4/3759/19266389102_555a55a71d_o.png

https://c1.staticflickr.com/1/468/19266342482_4777907804_o.png

Δημοσ.

Το κατεβασα λογω κουπονιου κ το κανω install μεσω steam τωρα.. Να ασχοληθω ή μπα ακομη γιατι δεν ειχα παρακολουθησει τα threads τελευταια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...