{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 το "καλύτερο batman" (χωρίς να έχω δει το τελευταίο) ήταν το shadow of mordor Εγώ που το τελειωσα πάλι shadow of mordor επιλέγω, το combat system με swords απλά δεν υπάρχει, πολύ πιο "ρεαλιστικό" γιατί ο batman κάνει πολλά "αντιρεαλιστικά" πράγματα για non-super hero. Βασικά εγώ θα το έκοβα εδώ επίσημα το series να RIP και θα συνέχιζα με Mordor. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Οι πολύ γρήγορες μπουνιές είναι ψέμα τελείως και είναι και ενοχλητικό. 1
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ που το τελειωσα πάλι shadow of mordor επιλέγω, το combat system με swords απλά δεν υπάρχει, πολύ πιο "ρεαλιστικό" γιατί ο batman κάνει πολλά "αντιρεαλιστικά" πράγματα για non-super hero. Βασικά εγώ θα το έκοβα εδώ επίσημα το series να RIP και θα συνέχιζα με Mordor. Αρκεί στο Shadow να μας δώσουν και ένα της προκοπής σενάριο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ που το τελειωσα πάλι shadow of mordor επιλέγω, το combat system με swords απλά δεν υπάρχει, πολύ πιο "ρεαλιστικό" γιατί ο batman κάνει πολλά "αντιρεαλιστικά" πράγματα για non-super hero. Βασικά εγώ θα το έκοβα εδώ επίσημα το series να RIP και θα συνέχιζα με Mordor. Καλά, ανέκαθεν τα έκανε τα άλματα στα 5+ μέτρα για χτυπήματα (αν και τώρα πάει και μακρύτερα ). Αυτό που μου κακοφαίνεται είναι όταν κάνω sideswipe απλό αμάξι με εγκληματίες, το στέλνω 20 μέτρα πιο κάτω, 3 τούμπες και να σκάει σε τοίχο και αυτοί βγαίνουν και τρέχουν. Κανονικά, δεν θα ζούσε κανείς, αλλά Batman doesn't kill. 1
kostool13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εγώ που το τελειωσα πάλι shadow of mordor επιλέγω, το combat system με swords απλά δεν υπάρχει, πολύ πιο "ρεαλιστικό" γιατί ο batman κάνει πολλά "αντιρεαλιστικά" πράγματα για non-super hero. Βασικά εγώ θα το έκοβα εδώ επίσημα το series να RIP και θα συνέχιζα με Mordor. Με δεδομένο το universe κάθε παιχνιδιού, το Mordor είναι πολύ πιο unrealistic. Ο batman είναι superhero απλά χωρίς super-hero δυνάμεις, με την ίδια λογική μπορούμε να πούμε ότι και ο ironman δεν είναι super-hero. Είναι μέλος της JLA και συμμετέχει σε cosmic events δίπλα σε χαρακτήρες με απίθανο power level, ότι του λείπει από υπερδυνάμεις το αναπληρώνει με gadgets και tactical ανάλυση που φτάνει σε γελοία επίπεδα και θα μπορούσε σχεδόν να θεωρηθεί superpower από μόνη της. Άρα δεν το βρίσκω unrealistic να κατεβάζει 10-15 thugs στα Arkham παιχνίδια. Από την άλλη στο LotR universe, μετά την πρώτη εποχή που τα power levels ήταν απίθανα, έχει φανεί πολλές φορές ότι οποιοσδήποτε ήρωας που δεν λέγεται legolas δεν μπορεί να είναι περικυκλωμένος από 20+ orcs και να βγαίνει αλώβητος. Πάντως πέρα από το realism και το αν προτιμά κανείς γροθιές ή σπαθιά, το combat flow των Arkham (ειδικά του Knight πλέον) είναι πολύ ανώτερο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ buddy και λάθος κατάλαβες ενώ το κατάλαβε ο Ghost, η κίνηση του batman στο combat είναι λίγο unrealistic σε σχέση με το SOM, και ναι εννοείτε το combat πιο fluid πεθαίνεις. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαινω τα Benchmark με 2.5Ghz και 3 που ακριβως κολλανε???Ο επεξεργαστης αυτος ξεκιναει στα 3.5 για ποιο λογο να τον ριξεις σε συχνοτητα???Ειπαμε να δουμε διαφορες πχ Stock με Overclock αλλα το να πεσεις κατω απο Stock δεν ενδιαφερει κανενα.
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 O Bats θυμίζει Spiderman πιο πολύ από ποτέ.. Και δεν είναι ότι είναι και lightweight τύπος ο Bruce.. Ολόκληρο γουρουνόπουλο είναι με armor suit και τα σχετικά. Ναι μεν διευκολύνει όλο αυτό στο combat και στην εναλλαγή target αλλά κάνει τον Batman να φαίνεται/κινείται σαν αθλητής ενόργανης xD 5
kostool13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν καταλαβαινω τα Benchmark με 2.5Ghz και 3 που ακριβως κολλανε???Ο επεξεργαστης αυτος ξεκιναει στα 3.5 για ποιο λογο να τον ριξεις σε συχνοτητα???Ειπαμε να δουμε διαφορες πχ Stock με Overclock αλλα το να πεσεις κατω απο Stock δεν ενδιαφερει κανενα. Γενικά πρέπει να είναι λίγο ότι να 'ναι το benchmark, γιατί αναφέρει DX11 με "on" δύο από τα gameworks options, που ως γνωστόν αν δεν είναι όλα "off" ρίχνουν το παιχνίδι σε DX10. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 O Bats θυμίζει Spiderman πιο πολύ από ποτέ.. Και δεν είναι ότι είναι και lightweight τύπος ο Bruce.. Ολόκληρο γουρουνόπουλο είναι με armor suit και τα σχετικά. Ναι μεν διευκολύνει όλο αυτό στο combat και στην εναλλαγή target αλλά κάνει τον Batman να φαίνεται/κινείται σαν αθλητής ενόργανης xD 10417661_1493872384213319_7992547319740747955_n.jpg Μάλλον θα έχει bat-springs / ελατήρια στις μπότες. Εdit: Για μένα, το πιο ωραίο beat 'em up κομμάτι με το σύστημα Arkham, είναι στο Sleeping Dogs, η χαρά του ασιατικού ξύλου. Το μόνο κακό εκεί, είναι πως όταν σπας χέρια / πόδια, είναι σαν του Mortal Kombat X-Rays, κοινώς, ενώ θα έπρεπε να είναι με το χέρι ή το πόδι σπασμένο ο άλλος, παλεύει κανονικά. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μια που βγαίνει και ταινία θα ήθελα Deadpool με αυτό το combat system να συνδυάζει σπαθιά, όπλα, σουτια (finishers κτλ). Awesomeness
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μια που βγαίνει και ταινία θα ήθελα Deadpool με αυτό το combat system να συνδυάζει σπαθιά, όπλα, σουτια (finishers κτλ). Awesomeness Δεν σου άρεσε το Deadpool που είχε βγει; Εγώ πραγματικά διασκέδασα αφάνταστα με το συγκεκριμένο game. Μάλλον εννοείς μια πιο ''σοβαρή'' προσπάθεια (όσο μπορείς να πεις αυτή την λέξη με τον deadpool να πρωταγωνιστεί) και με καλύτερο σύστημα μάχης από αυτό που είχε. 2
GjokerR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεν σου άρεσε το Deadpool που είχε βγει; Εγώ πραγματικά διασκέδασα αφάνταστα με το συγκεκριμένο game. Μάλλον εννοείς μια πιο ''σοβαρή'' προσπάθεια (όσο μπορείς να πεις αυτή την λέξη με τον deadpool να πρωταγωνιστεί) και με καλύτερο σύστημα μάχης από αυτό που είχε. Ξυνεις πληγές τώρα, δεν μπορώ να το βρω πουθενά το deadpool
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Kάτι άλλο τώρα. Μέσα στο .ini έχει να πειράξεις και anisotropic filtering. Το ονομάζει MaxAnisotropy, οπότε λογικά αυτό είναι. Από το default που ήταν 4 το πήγα στο 16. Δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά και δεν ξέρω κατά πόσο σωστά ή όχι το χρησιμοποιεί το game. Στο control panel της gpu πείραξα το Texture filtering στο High quality, το tex.trilinear optimization στο On, και το Negative LOD bias στο Clamp όπως πρότειναν κάποιοι σε ξένα φόρουμ. Επίσης το AF στο 16x. Αν κάποιος δει οπτική διαφορά με αυτά ας το πει. Εγώ δεν παρατήρησα διαφορά, αντιθέτως με το GTA V όπου το AF απουσίαζε πλήρως, με αυτά τα settings διορθωνόταν και η διαφορά έκανε μπαμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα