Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Εγώ το τερμάτισα και κάνω ό,τι έχω αφήσει για τον φουλ τερματισμό. (ναι, θέλει 100%)

Μου άρεσε. Πολύ dark αλλά σε κάποια στιγμή, ο τίτλος στο μυαλό μου ήταν "Arkham Knight: Jump Scares". :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ θα συμφωνήσω ότι το πρώτο ήταν το καλύτερο. Ο λόγος θεωρώ είναι ότι έγινε μια καλή μεταφορά υπέρ-ήρωα σε videogame. Επίσης το πρώτο το τερμάτισα 4 φορές, την πρώτη δοκιμαστικά, τη δεύτερη για να μαζέψω όλους τους γρίφους και τι άλλες έτσι για το γαμωτο μιας και ήταν κάτι καλό και σχετικά γρήγορο. Το city το έβγαλα 2 φορές μόνο για τους γρίφους αλλά το origins δεν είχα το κουράγιο να το βγάλω δεύτερη. Μετά το asylum όπως είπε και φίλος παραπάνω περίμενες κάποιες βελτιώσεις και σαφώς είχε χαθεί η έκπληξη του πρώτου.

Εν κατακλείδι παραμένει μια απο τις αγαπημένες μου σειρές.

Προσωπικά γύρω στο 20% (6 ώρες) που είμαι αυτή τη στιγμή το Knight μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση και αν συνεχίσει έτσι πάει χαλαρά για το καλύτερο της τριλογίας. Η τρελή βελτίωση στα γραφικά προσθέτει πολύ στην ατμόσφαιρα, ενώ το σενάριο (μέχρι στιγμής) είναι σίγουρα το πιο dark της τριλογίας. Επίσης δεν καταλαβαίνω πολλούς που διαβάζω στο internet να είναι ξενερωμένοι με το batmobile, είναι κορυφαία προσθήκη.

• Like 1

Προσωπικά γύρω στο 20% (6 ώρες) που είμαι αυτή τη στιγμή το Knight μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση και αν συνεχίσει έτσι πάει χαλαρά για το καλύτερο της τριλογίας. Η τρελή βελτίωση στα γραφικά προσθέτει πολύ στην ατμόσφαιρα, ενώ το σενάριο (μέχρι στιγμής) είναι σίγουρα το πιο dark της τριλογίας. Επίσης δεν καταλαβαίνω πολλούς που διαβάζω στο internet να είναι ξενερωμένοι με το batmobile, είναι κορυφαία προσθήκη.

Yep συμφωνώ 100%, μου αρέσει αρκετά το Batmobile. Δεν είναι racing car, tank είναι με μπόλικο mobility.

Και εμένα μου αρέσει πολύ το batmobile. Από την πρώτη σκηνή που το είδα έχω ξετρελαθεί μαζί του, όπως και με το batsuit και αυτά που κάνεις πλέον σε συνδυασμό φυσικά με το batmobile.

Η ιστορία του γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα καθώς από κάποιο σημείο και μετά έχεις και αυτόν τον ''τύπο'' να συμμετέχει όπου και να πας- ότι και να κάνεις.. 

post-250036-0-02283300-1435510113_thumb.png

Για μένα AA καi AC είναι παιχνίδια 10/10. Το ΑΑ σαφώς ως 1η έκπληξη και το σφιχτό σενάριο-ατμόσφαιρα, το AC για το βελτιωμένο gameplay και το open world που με πόρωσε τόσο ώστε να ψάχνω για ερωτηματικά παντού. Το Origins δεν είχε κάποια καινοτομία αλλά δεν ήταν κάτω από 8/10 πάντως.

Το AK στις 2-3 ώρες που έχω ασχοληθεί με πορώνει επίσης πολύ, το batmobile είναι εξαιρετικό και το gameplay ακόμη καλύτερο κατ' εμέ. Βέβαια θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του ξανά όταν θα παίζεται ανθρώπινα ή όταν πάρω νέα κάρτα..

• Like 1

Το City ήταν μακράν καλύτερο. Όχι μόνο λόγω της καλύτερης ατμόσφαιρας, αλλά περισσότερο διότι σε έβαζε πιο πολύ στο κλίμα "Batman". Δηλαδή, το Open World στοιχείο του, σου έδινε την ευκαιρία να αντιμετωπίζεις κακοποιούς σε κάθε γειτονιά, όπως και ο Batman, δεν σε περιόριζε, σου είχε αρκετά sidequests, και πάνω απ' όλα έβλεπες μία πόλη σαν να βγήκε απ' τον κόσμο των Comics.

Το gameplay στο ΑΚ είναι το καλύτερο της σειράς με διαφορα. Και η ιστορία είναι αρκετά δυνατή, όσο προχωράω τόσο θέλω να δω περισσότερο. Πάντως όσους σας άρεσε το City πιστεύω ότι θα σας αρέσει ακόμα περισσότερο το Knight, για εμενα είναι το AK είναι το City χωρίς τα αρνητικά του μιας και το traversal πια με το Batmobile είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό.

Ντάξει μέχρι να το φτιάξουν εγώ ξαναπαίξα το πρώτο και το δεύτερο. Πάω και για το Origins τώρα να είμαι ζεστός!! :P

Και εγώ το ίδιο κάνω απλά θα τα πάω με την σειρα που εξελίσσονται. Ξεκίνησα origins και μετά θα πάω σε asylum και city

Ήταν πολύ άδεια η πόλη και στο city και στο οrigins. Απλά το city είχε γενικά καλύτερη ιστορία,πράγματα να κάνεις.

Στο Knight βλέπεις μια επίσης άδεια πόλη αλλά έχει περισσότερη ζωή με όλα αυτά που εξελίσσονται στον δρόμο σε συνδυασμό με το batmobile.

Το πρώτο για εμένα ήταν το καλύτερο. (Το τελευταίο δεν το έχω παίξει)

το τελευταίο -origins- ειχε απλά το καλύτερο σενάριο, κατά τα άλλα μηδέν καινοτομία (και κάτι ψιλά που πήγαν να προσθέσουν που το έπαιζες detective δεν έγιναν σωστά/ενδιαφέροντα) , οπότε κάπως βαρετό όπως καταλαβαίνεις

επίσης είχε και τα καλύτερα boss fights αλλά μέχρι εκεί, κάποιες βελτιωσούλες από το city όμως γενικά αδιάφορο

αν ήταν αυτό το πρώτο δε θα σου φαίνονταν τόσο καλά τα άλλα δύο με τη καμία, αλλά επειδή ήταν το 3ο πέρασε στα ψιλά γράμματα 

το "καλύτερο batman" (χωρίς να έχω δει το τελευταίο) ήταν το shadow of mordor 

θα περιμένω βέβαια να παίξω και το τελευταίο καθώς και το mad max που θα βασίζεται στο ίδιο σύστημα μάχης και θα είναι open world, αλλά με της μαλακίες της warner τον τελευταίο καιρό κρατάω μικρό καλάθι

και γενικά μετά από σερί dying light/gta v/witcher που έφτασα σε gaming οργασμό δύσκολα θα εντυπωσιαστώ πλέον

η χρονιά μπήκε δυνατά, αλλά αρχίζει να πέφτει.. 

και δεν είναι να πεις ότι έχεις κάποια εναλλακτική να χαρείς και διαφορετικά, να πάρω δηλαδή ps4 για να παίξω uncharted; κλάιν.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...