Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μου κανει εντυπωση παντως που βλεπω να θεωρει κοσμος καλυτερο το Asylum απο το City. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δεν το πλησιάζει καν κατ' εμέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το πρώτο για εμένα ήταν το καλύτερο. (Το τελευταίο δεν το έχω παίξει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 To Asylum είχε ατμόσφαιρα, κάτι το οποίο δεν βρήκα πουθενά στο City. To Open World στοιχείο την είχε χαλάσει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μου κανει εντυπωση παντως που βλεπω να θεωρει κοσμος καλυτερο το Asylum απο το City. Ίσως είναι το γεγονός ότι και το City όταν είχε βγει προσπάθησα να το παίξω στο PC και είχε ένα καρο προβλήματα σε αντίθεση με το Asylum που το είχα παίξει πρώτα στο 360 και έτρεχε μια χαρά. Από ότι θυμάμαι το Asylum μου άρεσε περισσότερο γιατί ήταν πιο focused σαν εμπειρία σε σχέση με το City. Όχι ότι είναι κακό το City, παιχνιδάρα είναι και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 To Asylum είχε ατμόσφαιρα, κάτι το οποίο δεν βρήκα πουθενά στο City. To Open World στοιχείο την είχε χαλάσει. Τι λες ρε ; Η ατμόσφαιρα είναι που δεν έχει καμία σχέση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Τι λες ρε ; Η ατμόσφαιρα είναι που δεν έχει καμία σχέση.. Αυτή την σκοτεινή και κλειστή ατμόσφαιρα που είχε το Asylum δεν την είχε το City. Γενικά εκεί το open world στοιχείο δεν μου άρεσε καθόλου. Προτιμώ την περιήγηση στο Asylum. Θέλω να δω πως θα μου φανεί στο Knight τώρα με το batmobile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μ' αρέσει να μην νιώθω ''Limited'' γενικά, οπότε θα προτιμήσω το open-world οποιαδήποτε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και εμένα μου αρέσει γενικά το open-world στοιχείο στα παιχνίδια, μου φάνηκε όμως πως στο City απλά δεν κολλούσε. Εντάξει γούστα είναι αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το City επασχε σαν game λογου της αλλαγης σε open και οτι ηταν η πρωτη προσπαθεια σε open batman! Αντιθετα το Assylum ηταν ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ σαν παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το City επασχε σαν game λογου της αλλαγης σε open και οτι ηταν η πρωτη προσπαθεια σε open batman! Αντιθετα το Assylum ηταν ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ σαν παιχνιδι. Ετσι οπως τα γραφεις ειναι λες και το Arkham City ηταν μαπα..... Γιαυτο το παιχνιδι μιλαμε ετσι http://www.metacritic.com/game/playstation-3/batman-arkham-city 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Έβαλαν rain textures, ΑΟ, τώρα πρέπει να το κάνουν να τρέχει όπως πρέπει στα 60fps και να βάλουν (όπως είπαν) πιο πολλά graghic options in game για να μην χρειάζεται να τα πειράζουμε στο .ini. Αμάν πια αυτή η UE... Eγώ για την ώρα είμαι ευχαριστημένος αφού οπτικά πλέον ήμαστε στα ίδια με τις consolοεκδόσεις + physx. Δοκίμασα τα εξής anw και δεν είναι άσχημα, playable το λες 1.nvidia control panel και vsync on και tripple buffering on. 2. Fullscreen in game vsync off και όλα τα υπόλοιπα τερματισμένα. 3. Motionblur οff, και maxfps μέσω .ini στα 144.0000 λόγω του μόνιτορ μου. Stuttering δεν έχω, framedrops εννοείται πως έχω αλλά δεν το κάνουν unplayable. 40 fps average οπότε περιμένω για perfomance boost στα επόμενα patches/drivers. To game φαίνεται πως δεν ήταν ποτέ έτοιμο για 60fps οπότε όποιος θέλει μια πιο smooth experience για την ώρα, αν αντέχει τα 30, καλύτερα να το παίξει εκεί, και υπομονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μου κανει εντυπωση παντως που βλεπω να θεωρει κοσμος καλυτερο το Asylum απο το City. Βάλε κι εμένα στους AA>AC. Το ΑΑ ηταν πιο μικρό, πιο "βολικό" και είχε και καλύτερο main story. Στο AC παραηταν μεγάλος ο χάρτης, άδειος και με πολύ πέρα δώθε στα sidequests τα οποία δεν με τράβηξαν και πολύ να κάνω. Προσωπικά μέχρι τώρα, νομίζω το ΑΟ μου άρεσε πιο πολύ το οποίο και πήγα 100%, αλλά βάζω και το "νομίζω", καθώς πέρασε πολύς καιρός απο τότε που έπαιξα τα προηγούμενα, ειδικά το ΑΑ, και ίσως να αναθεωρήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και για μένα το Asylum ήταν καλύτερο. Πολύ ρόλο παίζει βέβαια και η έκπληξη που έφαγα οταν το είδα κάτι που δε συνέβη με το city μιας και ήταν το δεύτερο της σειράς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και για μένα το Asylum ήταν καλύτερο. Πολύ ρόλο παίζει βέβαια και η έκπληξη που έφαγα οταν το είδα κάτι που δε συνέβη με το city μιας και ήταν το δεύτερο της σειράς. Αυτό ακριβώς. Ήταν κάτι καινούριο... Μετά, ok... Κάποιες βελτιώσεις και παρόμοια τα υπόλοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα