Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε PC έτρεχε το Arkham Knight στην παρουσίαση της Sony.

Confirmed – Batman: Arkham Knight’s Demo During Sony’s Conference Was Running On PC

Well, this is nothing new, right? We’ve seen in the past this kind of things but since both PS4 and Xbox One are out, you’d expect that their demos would be running on – you know – those consoles themselves. It appears this is not the case with Batman: Arkham Knight as Rocksteady confirmed that the demo that was shown during Sony’s conference was running on the PC.

When asked about the platform in which the game was running, Rocksteady’s Dax Ginn confirmed (during Gamespot’s E3 livestream, head over at 4:37:00 mark):

“This is the PC build.”

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε PC έτρεχε το Arkham Knight στην παρουσίαση της Sony.

Confirmed – Batman: Arkham Knight’s Demo During Sony’s Conference Was Running On PC

Σώπαααααααααααααα!! Κάτι καινούργιο :P??

MS/SONY έχουν τα πρωτεία σε μαλαγανιές.

Το έκανες και ανάρτηση στο PS4 ....θα πάθουν αμόκ ρε! Κατέβασε το!!!!

Y.Γ Τους έκανες ζημιά ρε...σιγή ιχθύος στο PS4 sub forum...θα ψάχνουν καμιά δικαιολογία:P

Χμμ και το Watch Dogs σε PC έτρεχε στην E3. Τώρα θα μου πεις εκείνο το έβγαλε η Ubi και αυτό η Rocksteady.

Δεν ξέρω εαν η αιτία του downgrade ήταν επειδή βγήκε σε 360/PS3 αλλά εγώ δεν πιστεύω απολύτως τίποτα μέχρι να βγουν τα πρώτα reviews.

Εφόσον είχε(Και καλά) το PC ως lead platform, τι δουλειά έχουν τα ps3/x360 ; Θα μπορούσαν να είχαν E3 graphics και να γίνει απλά scale down για τις κονσόλες.

Χμμ και το Watch Dogs σε PC έτρεχε στην E3. Τώρα θα μου πεις εκείνο το έβγαλε η Ubi και αυτό η Rocksteady.

Δεν ξέρω εαν η αιτία του downgrade ήταν επειδή βγήκε σε 360/PS3 αλλά εγώ δεν πιστεύω απολύτως τίποτα μέχρι να βγουν τα πρώτα reviews.

η Rockteady εχει το ονομα του Rocksteady που ηταν το πρωτο τσρακι μου πριν απο τους Hun Chris και Xever. Ο τυπος ηταν βλακας τελειος ενα σωρο σχεδια μου αποτυχαν εξαιτιας του. Πως λοιπον να εμπιστευομαι οτι θα κανει σωστη δουλεια μια εταιρια που εχει το ονομα του?? Απο ολους τους βοηθους μου(Chris xever Tiger claw Hun Bebop Rocksteady) αυτουνου του βλακα επελεξαν το ονομα?! Αυτο δειχνει γιατι χαζους ανθρωπους μιλαμε !!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σώπαααααααααααααα!! Κάτι καινούργιο :P??

MS/SONY έχουν τα πρωτεία σε μαλαγανιές.

Το έκανες και ανάρτηση στο PS4 ....θα πάθουν αμόκ ρε! Κατέβασε το!!!!

Y.Γ Τους έκανες ζημιά ρε...σιγή ιχθύος στο PS4 sub forum...θα ψάχνουν καμιά δικαιολογία :P

Kαλά αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα pc hating forums στην Eλλάδα, σε βγάζουνε τρελο οταν τους λες πως υπάρχει μεγάλη διαφορά (για να μη πω τιποτε αλλο) μεταξύ της pc έκδοσης του witcher 2 και της αντιστοιχης για 360 ή μεταξύ της pc εκδοσης του crysis 3 και αυτης των ps3/360. Aς μην μιλήσουμε και για την περιπτωση που δεν δεχονται καν ως ενδεχομενο οτι ριξανε την pc έκδοση του watch dogs για να μην φαινεται τοσο κατώτερη η "next gen" έκδοση σε ps4, one και εφευρισκουνε απιστευτες δικαιολογιες ενώ ο κοσμος βουιζει.

Batman: Arkham Knight’ E3 videos and screenshots

http://batman-news.com/2014/06/12/batman-arkham-knight-e3-videos-and-screenshots/

Kαλά αυτο ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα pc hating forums στην Eλλάδα, σε βγάζουνε τρελο οταν τους λες πως υπάρχει μεγάλη διαφορά (για να μη πω τιποτε αλλο) μεταξύ της pc έκδοσης του witcher 2 και της αντιστοιχης για 360 ή μεταξύ της pc εκδοσης του crysis 3 και αυτης των ps3/360. Aς μην μιλήσουμε και για την περιπτωση που δεν δεχονται καν ως ενδεχομενο οτι ριξανε την pc έκδοση του watch dogs για να μην φαινεται τοσο κατώτερη η "next gen" έκδοση σε ps4, one και εφευρισκουνε απιστευτες δικαιολογιες ενώ ο κοσμος βουιζει.

Batman: Arkham Knight’ E3 videos and screenshots

http://batman-news.com/2014/06/12/batman-arkham-knight-e3-videos-and-screenshots/

Συνεχίζεις και βάζεις φωτιές....3....2...1.....ΜΠΑΜ!

Βρε εδώ πλέουμε στα πουπουλένια σύννεφα και έρχεσαι εσύ να μας την χαλάσεις!!!

• Like 1

Aς μην μιλήσουμε και για την περιπτωση που δεν δεχονται καν ως ενδεχομενο οτι ριξανε την pc έκδοση του watch dogs για να μην φαινεται τοσο κατώτερη η "next gen" έκδοση σε ps4, one και εφευρισκουνε απιστευτες δικαιολογιες ενώ ο κοσμος βουιζει.

Τι σημασία έχει φίλε εν τέλει τι δέχονται και το τι δεν δέχονται μερικά άτομα όταν το γεγονός είναι ότι στο τέλος η PC έκδοση τρώει downgrade όπως λες σε πολυαναμενόμενα παιχνίδια? Τι μας νοιάζει δηλαδή τι λένε οι άλλοι όταν τρώμε στη μάπα το αποτέλεσμα?

Η έκδοση του WD στο PC έπρεπε να είναι όπως ακριβώς έδειξαν στην Ε3 και δεν είναι. Αυτό έχει σημασία. Όλα τα υπόλοιπα είναι για καλαμπούρι. Και ας μη μιλήσω καθόλου για την ιστορία με το stuttering και το πολυαναμενόμενο patch που τελικά έκανε μια τρύπα στο νερό έτσι?

Βρε εδώ πλέουμε στα πουπουλένια σύννεφα και έρχεσαι εσύ να μας την χαλάσεις!!!

Εγώ πάντως hades δεν πλέω σε πουπουλένια σύννεφα. Περιμένο το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο(?) patch για να μπορέσω να παίξω WD χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα.

• Like 1

Τι σημασία έχει φίλε εν τέλει τι δέχονται και το τι δεν δέχονται μερικά άτομα όταν το γεγονός είναι ότι στο τέλος η PC έκδοση τρώει downgrade όπως λες σε πολυαναμενόμενα παιχνίδια? Τι μας νοιάζει δηλαδή τι λένε οι άλλοι όταν τρώμε στη μάπα το αποτέλεσμα?

Η έκδοση του WD στο PC έπρεπε να είναι όπως ακριβώς έδειξαν στην Ε3 και δεν είναι. Αυτό έχει σημασία. Όλα τα υπόλοιπα είναι για καλαμπούρι. Και ας μη μιλήσω καθόλου για την ιστορία με το stuttering και το πολυαναμενόμενο patch που τελικά έκανε μια τρύπα στο νερό έτσι?

Εγώ πάντως hades δεν πλέω σε πουπουλένια σύννεφα. Περιμένο το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο(?) patch για να μπορέσω να παίξω WD χωρίς να μου σπάσουν τα νεύρα.

Απενεργοποίησε UPLAY auto-updates -> Κατέβασε το tool/mod του MaLDo -> Enjoy

Πονεμένη ιστορία το WD.....:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...