Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχετικα με κατι που αναφερθηκε πιο πανω, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος στο gameplay και την τεχνικη ποιοτητα και αποδοση του παινχνιδιου. τα δυο τελευταια ειναι σημαντικοι παραγοντες του gameplay, και θα πρεπει να λαμβανονται σοβαρα υποψιν

οταν κρινεται η playability αξια ενος παιχνιδιου. φυσικα και θα φαει θαψιμο το Arkham Knight αν λειπουν σημαντικα graphic features και εχει σοβαρα performance issues , και ασχετως αν το υπολοιπο gameplay ειναι αριστο, ακριβως επειδη καταστρεφουν την τελικα εμπειρια του παικτη. 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ.

σχετικα με κατι που αναφαιρθηκε πιο πανω, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος στο gameplay και την τεχνικη ποιοτητα και αποδοση του παινχνιδιου. τα δυο τελευταια ειναι σημαντικοι παραγοντες του gameplay, και θα πρεπει να λαμβανονται σοβαρα υποψιν

οταν κρινεται η playability αξια ενος παιχνιδιου. φυσικα και θα φαει θαψιμο το Arkham Knight αν λειπουν σημαντικα graphic features και εχει σοβαρα performance issues , και ασχετως αν το υπολοιπο gameplay ειναι αριστο, ακριβως επειδη καταστρεφουν την τελικα εμπειρια του παικτη.

Επειδή πιθανότατα αναφέρεσαι σε δικό μου post δεν είπα ότι δεν παίζουν ρόλο τα γραφικά και η απόδοση ειδικά σε πρωτοκλασάτους τίτλους απλά είναι κρίμα να χαντακώνεται το gameplay ενός παιχνιδιού στον κυκεώνα των (δικαιολογημένα) αρνητικών απόψεων για τα γραφικά και την απόδοση. Όσοι κατάφεραν η είχαν την υπομονή να ασχοληθούν δηλαδή λίγο η περισσότερο θα δουν ότι το παιχνίδι από θεμα υπόθεσης και gameplay είναι όντως AAA. Δυστυχώς το έφαγε το outsourcing της WB...
Δημοσ.

Καλα κανει ο κοσμος και κραζει. Και αυτο δεν παει προς Rocksteady τοσο αλλα γενικα για την καταντια των ports που παιζουμε.

Αλλα ακομα και για το ιδιο το παιχνιδι,ας ετρωγε delay 2 εβδομαδες τι 30fps και μλκιες ειναι αυτες. Και δεν ειναι μονο αυτο αλλα ειναι και η διαφημιση που εφαγε το παιχνιδι,ακομα και η κοροιδια που στειλανε(κλασσικα πραγματα)ps4 κοπιες για reviews και οχι απο Pc να δεις εκει τι νουμερα θα επαιρνε.

Το κριμα ειναι να φαει το παιχνιδι κραξιμο επειδη ειναι οπως ειναι ή επειδη καποιοι δωσανε ενα καρο χρηματα για να παιξουν ενα παιχνιδι μισοτελειωμενο για να καταλαβω δηλαδη.

Το οτι υπαρχουν και οι υπερβολες δεν μου λεει κατι γιατι αυτο και στις κονσολες γινεται οχι μονο στο Pc gaming.

Δεν έχει όμως κανένας δημοσιογράφος τα μπαλάκια να τους απαντήσει "Σας ευχαριστούμε για την κόπια του PS4 , φαίνεται θαυμάσιο . Θεωρούμε το πορτ στα πισι να είναι τριακης καλύτερο εφόσον τα πισι είναι ήδη τρεις+ φορές δυνατοτερα" και με αυτό τον τρόπο να τους στησουν στον τοίχο (στα τεσσερα).
Δημοσ.

Το stuttering υπάρχει σίγουρα λόγο memory leak, και vram και ram. Όσοι έχουν πάνω από 10-12 gb ram δεν μιλάνε για stuttering, κάτι που δεν έχω παρατηρήσει ούτε εγώ στις 10 ώρες που αφιέρωσα.

Έχω 16gb και stuttering, όχι σε unplayable επίπεδα αλλα υπάρχει.

Δημοσ.

Χτες που έπαιζα γύρω στις 3 ώρες τα μοναδικά σημεία που προσεξα λίγο stuttering είναι τα ίδια που έβλεπα και σε όλα τα προηγούμενα batman. Όταν δηλαδή τελειώνει μία μάχη, η κάμερα επιστρέφει κοντά στον Batman και σου βγάζει το γνωστό πινακακι με τα στατιστικά.

Unreal Stuttering Engine 3 και μην πείτε ότι δεν το περιμέναμε..

Επίσης όταν παίρνεις το batmobile λίγο πριν φτάσεις στο έδαφος. Υπόψιν ότι δεν το έχω περάσει στον ssd και βλέπω να παιδεύει αρκετά τον hdd μου, οπότε μπορεί να φταίει και αυτό με τον τρόπο του.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι το χάλι που είχα/ειχαμε με το WD.

Για αυτό λέω ότι από την μια καλά έγινε ότι έγινε από τον κόσμο αλλά από την άλλη δεν την έπαθαν και άλλα τέτοια "διαμάντια " στο παρελθόν.

Πραγματικά είναι καλό game και όποιος θέλει να το ευχαριστηθει όπως πρέπει τώρα, ας πάει να το πάρει στο ps ή στο one.

Στο PC δεν ξέρω πόσο θα τους πάρει να το φτιάξουν.

Το AO, bokeh, textures με ένα patch μπαίνουν. Το performance όμως θέλει πολύ δουλειά και μπορεί να περιμένουν και το dx12..

Rocksteady πάρε τον κώλο σου and fix this..

• Moderators
Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει γίνει pulled από το Steam, ωστόσο αν το αγοράσω από κλειδάδικο θα μπορώ να το ενεργοποιήσω και να το παίξω κανονικά, σωστά;

Στα 18 ευρώ είναι bargain να αγοραστεί αυτή τη στιγμή για να παιχτεί όταν θα το στρώσουν. Όταν θα το σιάξουν πιστεύω ότι η τιμή του θα γυρίσει στα 27-28 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Να βάλουμε 128GB RAM τότε για να προλαβαίνουμε και την τεμπελοδουλειά των developers..Και stuttering με ΟΛΑ ενεργοποιημένα δεν παίζει να μην έχεις, ΟΛΑ τα Unreal Stuttering 3 games έχουν.

UE3 είναι από το 2004 εγώ δεν θυμάμαι κανένα game  όλα αυτά τα χρόνια πού να είχε stuttering, texture pop-in σε κάποια ναι είχε άλα όχι stuttering.

Δημοσ.

Από το 2004 είναι ναι και αν δεν βλέπεις stuttering σημαίνει ότι το μάτι σου δεν το βλέπει, όχι ότι δεν υπάρχει :D

Μιλάς τώρα στο άνθρωπο που τρελαίνετε όταν παίρνει 59fps η έχει έστω και το παραμικρό stuttering, η microstuttering.

έχω παίξει αρκετά games με UE3 και δεν έχω δει το παραμικρό stuttering και γενικός ήτανε άψογα.

games που έχω παίξει που είναι σε UE3(όσα θυμάμαι)

BioShock

BioShock 2

Unreal Tournament 3

Batman: Arkham Asylum

Batman: Arkham City

BioShock Infinite

Gears of War

Borderlands

Borderlands 2

Bulletstorm

Dishonored

Mass Effect

Mass Effect 2

Mirror's Edge

Singularity

Tribes: Ascend

• Like 1
Δημοσ.

Η πλειοψηφία μιλάει για stuttering, άρα δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος. Ειδικά τα Batman όλα είχαν, πιο πολύ με PhysX. Στο μοναδικό UE3 παιχνίδι που δεν έβλεπα stuttering είναι το UT3.

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει γίνει pulled από το Steam, ωστόσο αν το αγοράσω από κλειδάδικο θα μπορώ να το ενεργοποιήσω και να το παίξω κανονικά, σωστά;

Στα 18 ευρώ είναι bargain να αγοραστεί αυτή τη στιγμή για να παιχτεί όταν θα το στρώσουν. Όταν θα το σιάξουν πιστεύω ότι η τιμή του θα γυρίσει στα 27-28 ευρώ.

Είναι καιρό γύρω στα 18-20 ευρώ ακόμα και πριν κυκλοφορήσει. Δεν νομίζω να ανέβει πολύ όταν ξαναβγεί.

Δημοσ.

Η πλειοψηφία μιλάει για stuttering, άρα δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος. Ειδικά τα Batman όλα είχαν, πιο πολύ με PhysX. Στο μοναδικό UE3 παιχνίδι που δεν έβλεπα stuttering είναι το UT3.

Το Arkham Asylum πάει καιρός που το έπαιξα και δεν μπορώ να πάρω όρκο, αλλά στο City ειδικά δεν είχα κανένα θέμα με stuttering. Το μοναδικό πρόβλημα ήταν πως σε κάποια άκυρα σημεία έπεφταν ελαφρώς τα fps και με Vsync ενεργοποιημένο φούνταραν από τα 60 στα 30. Του έχωσα adaptive vsync από Nvidia CP και ήμουν κομπλέ. Αυτά με GTX 670 την άνοιξη του 2014, αφότου είχε αφαιρεθεί και το GFWL. Με το Origins πάλι δεν είχα θέματα (εκτός από μερικά random crashes) και το έπαιξα τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν με την 970.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...