Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που μου προκαλεί εντύπωση είναι ότι όταν είχαμε τις περιπτώσεις του Unity/WD με πολύ χειρότερα perfomance issues, δεν έγινε ποτέ τέτοια μαζική ''επίθεση'' από τον κόσμο. Μάλλον δεν είχαμε το refund τότε, και βασικό, δεν είχαμε χειρότερο οπτικό αποτέλεσμα από τις κονσόλες όπως και ότι τρέχαμε (όσο αυτό γινόταν) στα 60 χωρίς να πειράζουμε .ini κτλ.

Δεν υπερασπίζομαι την WB που στην ουσία απέσυρε το game από το steam, και με όλο αυτό έδειξε ότι όλο αυτό το χάλι δεν λύνεται απλά με patches, αλλά θέλει πολύ χρόνο από την ίδια την Rocksteady η οποία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στα μάτια μας...

Κρίμα, γιατί το game είναι χρυσάφι λίγο που το προχώρησα, πρέπει να είναι και μεγάλο με πολλά πράγματα να κάνεις, έχει plot twist από ότι ακούω, και όλη η φάση με το batmobile είναι απίστευτη εμπειρία.

Τώρα πότε θα είναι έτοιμο κανείς δεν ξέρει, εγώ έχω σπαστεί με τα πράγματα που λείπουν από αυτό που έχουμε αυτή την στιγμή. 

Δεν με πειράζουν τα 30 που από ότι φαίνεται για εκεί προορίζεται/προοριζόταν να παίζει πιο ομαλά το game, αλλά κάτι τα textures που είναι μέτρια, κάτι το AΟ που λείπει, κάτι τα exclusive missions που έχει μόνο το ps4 (για την ώρα) με βάζει σε σκέψεις να πάω εκεί για αγορά να τελειώνουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fixed. :)

Και ναι οταν μπορεις να παιξεις καλυτερα απο τις κονσολες που ειναι αυτο που ειναι,ε λογικο ειναι μετα να εχεις απαιτησεις ειδικα αν εχεις και αξιολογο συστημα(δεν μιλαω για 5000ευρω συστημα).

Και για το Witcher 3 επεσε κραξιμο λογω του Downgrade(καλως ή κακως)αλλα ειναι τοσο καλο το παιχνιδι σε αλλους τομεις που εχει γινει γαργαρα τωρα. 

Οσο για το Batman ας πεσει οσο κραξιμο ειναι να πεσει γιατι δεν γινεται αλλιως.Ουτε η πρωτη φορα ειναι που βλεπουμε τετοια πραγματα και οπως ειδαμε εν ετη 2015 ουτε και η τελευταια. Στην ουσια ειναι σαν να σου δινουν ελλατωματικο προιον αρα το κραξιμο και λογικο ειναι και πρεπει να ειναι εντονοτατο.

Για αυτό έκανα και το post αυτό για να διευκρινίσω ότι συγκεκριμένα εδώ το χρειάζονται το κράξιμο, απλά καλό είναι προσωπικά να μη βγαίνουν μαχαίρια με το παραμικρό γιατί καλό δεν κάνει σε κανέναν αυτό και πολύ περισσότερο σε μας. Και όπως είπαν και άλλα μέλη εδώ και αλλού είναι κρίμα που πρέπει να φάει ΤΕΤΟΙΟ κράξιμο ένα παιχνίδι με τέτοιο fun factor στον πυρήνα του.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό έκανα και το post αυτό για να διευκρινίσω ότι συγκεκριμένα εδώ το χρειάζονται το κράξιμο, απλά καλό είναι προσωπικά να μη βγαίνουν μαχαίρια με το παραμικρό γιατί καλό δεν κάνει σε κανέναν αυτό και πολύ περισσότερο σε μας. Και όπως είπαν και άλλα μέλη εδώ και αλλού είναι κρίμα που πρέπει να φάει ΤΕΤΟΙΟ κράξιμο ένα παιχνίδι με τέτοιο fun factor στον πυρήνα του.

Καλα κανει ο κοσμος και κραζει. Και αυτο δεν παει προς Rocksteady τοσο αλλα γενικα για την καταντια των ports που παιζουμε.

Αλλα ακομα και για το ιδιο το παιχνιδι,ας ετρωγε delay 2 εβδομαδες τι 30fps και μλκιες ειναι αυτες. Και δεν ειναι μονο αυτο αλλα ειναι και η διαφημιση που εφαγε το παιχνιδι,ακομα και η κοροιδια που στειλανε(κλασσικα πραγματα)ps4 κοπιες για reviews και οχι απο Pc να δεις εκει τι νουμερα θα επαιρνε.

Το κριμα ειναι να φαει το παιχνιδι κραξιμο επειδη ειναι οπως ειναι ή επειδη καποιοι δωσανε ενα καρο χρηματα για να παιξουν ενα παιχνιδι μισοτελειωμενο για να καταλαβω δηλαδη.

Το οτι υπαρχουν και οι υπερβολες δεν μου λεει κατι γιατι αυτο και στις κονσολες γινεται οχι μονο στο Pc gaming.

Δημοσ.

Τι να το κάνω ακόμα και αν είναι το παιχνίδι της χιλιετίας από την στιγμή που έχω stuttering, 30fps lock και missing graphic features που υπάρχουν σε κονσόλα των 315 ευρώ ; Θα το βγάλουν σωστά με ξεκλείδωτο frame-rate, με όλα τα visuals ενεργοποιημένα, χωρίς stuttering και μετά θα πάρουν λεφτά.

Δημοσ.

Όχι, δεν μας κάνουν χάρη..Το έδωσαν σε ένα κοπρο-studio 12 ατόμων να το κάνουν port και αυτό δείχνει ότι νοιάζονται για μας..

κοπρο-studio...

Έκλαψα!!!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το stuttering υπάρχει σίγουρα λόγο memory leak, και vram και ram. Όσοι έχουν πάνω από 10-12 gb ram δεν μιλάνε για stuttering, κάτι που δεν έχω παρατηρήσει ούτε εγώ στις 10 ώρες που αφιέρωσα. Άλλη μια εικόνα με cropped hud:

18968958099_e4b5c1f6fe_o.png

Δημοσ.

Καλα κανει ο κοσμος και κραζει. Και αυτο δεν παει προς Rocksteady τοσο αλλα γενικα για την καταντια των ports που παιζουμε.

Αλλα ακομα και για το ιδιο το παιχνιδι,ας ετρωγε delay 2 εβδομαδες τι 30fps και μλκιες ειναι αυτες. Και δεν ειναι μονο αυτο αλλα ειναι και η διαφημιση που εφαγε το παιχνιδι,ακομα και η κοροιδια που στειλανε(κλασσικα πραγματα)ps4 κοπιες για reviews και οχι απο Pc να δεις εκει τι νουμερα θα επαιρνε.

Το κριμα ειναι να φαει το παιχνιδι κραξιμο επειδη ειναι οπως ειναι ή επειδη καποιοι δωσανε ενα καρο χρηματα για να παιξουν ενα παιχνιδι μισοτελειωμενο για να καταλαβω δηλαδη.

Το οτι υπαρχουν και οι υπερβολες δεν μου λεει κατι γιατι αυτο και στις κονσολες γινεται οχι μονο στο Pc gaming.

Ξαναλέω. Δε διαφωνώ στο κράξιμο ειδικά σε αυτή την περίπτωση. Είναι κρίμα για το παιχνίδι αυτό καθεαυτο όμως που πρέπει (και το εννοώ το πρέπει για τους λόγους που αναφέρεις) να θαφτεί έτσι εξαιτίας ενός στούντιο 12 ατόμων που έκαναν ότι τους κατέβηκε στη γκλαβα και έκαναν πλάκα στις πλάτες της Rocksteady και των πελατών της.

Δημοσ.

Το stuttering υπάρχει σίγουρα λόγο memory leak, και vram και ram. Όσοι έχουν πάνω από 10-12 gb ram δεν μιλάνε για stuttering, κάτι που δεν έχω παρατηρήσει ούτε εγώ στις 10 ώρες που αφιέρωσα. Άλλη μια εικόνα με cropped hud:

Να βάλουμε 128GB RAM τότε για να προλαβαίνουμε και την τεμπελοδουλειά των developers..Και stuttering με ΟΛΑ ενεργοποιημένα δεν παίζει να μην έχεις, ΟΛΑ τα Unreal Stuttering 3 games έχουν.

Δημοσ.

Το κράξιμο πρέπει να είναι το τελευταίο στους πιθανότατα ανίκανους dev. Πρώτα κράζεις την WB που το έκανε outsource ή επέτρεψε να γίνει outsource, και γιατί δεν πέρασε από ένα QA αυτό το port, μετά την rocksteady που επέτρεψε όλο αυτό και τέλος την Iron Galaxy που το έκανε.

• Like 3
Δημοσ.

λετε οτι το παιχνιδι ειναι καλο αν εξαιρεσεις τα αθλιο port αλλα και στο ps4 δεν τα λες οτι τα παει και καλα ... 

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/batman-arkham-knight

Ναι αλλα οπως ηδη εχουμε πει αν διαβασεις τις κριτικες θα παρατηρησεις οτι οι περισσοτερες αρνητικες κριτικες στις κονσολες ειναι για το gameplay και οχι για την αποδοση του παιχνιδιου. Στο pc συμβαινει το ακριβως αντιθετο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...