Metaksas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 χαχαχαχαχα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ρε λετε, τωρα πια, να αναλαβει η Rocksteady να ξανακανει port το παιχνιδι στο PC, μονη της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifganas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Κάναμε test drive του Batman Arkham Knight σήμερα. Τι να πω; Είμαστε τυχεροί; Κάναμε το edit στο config ini αρχείο του παιχνιδιού και ανεβάσαμε το fps cap στα 60. Αν εξαιρέσεις το fps drop όταν μπαίνει στο Batmobile (κάτι με τα εφέ σκόνης), δεν θα λέγαμε οτι είναι "broken" το παιχνίδι. Δεν συγκρίνεται με την day one του AC:U για παράδειγμα. Σίγουρα θα ξεκινήσει κανονικά η σειρά από αύριο.Θα περιμένουμε μήνες αυτοί που καταφέραμε να το πάρουμε για τα textures που λείπουν, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχεις καταλάβει ότι θεωρούν ότι σου κάνουν και χάρη που το βγάζουν για PC ; Οπότε στα @@ τους κι αν δεν το βγάλουν και καθόλου.. Χάρη δεν μας κάνει κανείς. Εντάξει, δεν συμβαίνουν συνέχεια τέτοια προβλήματα. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τα παιχνίδια στο PC, απλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Όχι, δεν μας κάνουν χάρη..Το έδωσαν σε ένα κοπρο-studio 12 ατόμων να το κάνουν port και αυτό δείχνει ότι νοιάζονται για μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Όχι, δεν μας κάνουν χάρη..Το έδωσαν σε ένα κοπρο-studio 12 ατόμων να το κάνουν port και αυτό δείχνει ότι νοιάζονται για μας.. Δεν τους χάλασε το κράξιμο που φάγανε πάντως. Και όχι, δεν μας κάνουν καμία χάρη, δεν το βγάζουν στους Η/Υ από ελεημοσύνη. Ούτε αν ήταν το παιχνίδι σούπερ ντούπερ ουάου σημαίνει πως νοιάζονται για μας. Οι εταιρείες μόνο για κέρδη νοιάζονται και για τίποτα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Επειδή έχω κλείσει 14 ώρες ως τώρα και έχοντας διαβάσει ελληνικά και ξένα fora έχω πλήρη εικόνα του τι έχουν κάνει και τι ισχύει, θεωρώ ότι η δύναμη του παιχνιδιού είναι στο gameplay. Το κατατάσσω αν όχι στο καλύτερο, ίσως στο δεύτερο καλύτερο της σειράς παρά τα οποία προβλήματα που υπάρχουν και στο δικό μου σύστημα αλλα ακόμα και έτσι το παιχνιδακι δε με αφήνει να το αφήσω. Δεν δικαιολογώ τίποτα και κανέναν και καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν συστήματα εκεί έξω χειρότερα αλλά και καλύτερα από το δικό μου που μπορεί να μην το παίζουν σωστά. Εγώ με αυτό που βλέπω ΤΩΡΑ ειμαι απλώς ικανοποιημένος αλλα με αυτό που ΠΑΙΖΩ ειμαι κολλημένος. Το δια ταύτα είναι ότι ναι μεν να κράζουμε (ειδικά εδώ χρειάζεται σίγουρα) αλλα με φειδώ γενικά και όχι να τα παίρνει όλα ο διάολος με το που δούμε 45 frames πχ και όχι 145. Έχει καταλήξει η PC gaming community να μοιάζει με 10χρονα που θέλουν το γλειφιτζούρι τους. My 2 cents... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Επειδή έχω κλείσει 14 ώρες ως τώρα και έχοντας διαβάσει ελληνικά και ξένα fora έχω πλήρη εικόνα του τι έχουν κάνει και τι ισχύει, θεωρώ ότι η δύναμη του παιχνιδιού είναι στο gameplay. Το κατατάσσω αν όχι στο καλύτερο, ίσως στο δεύτερο καλύτερο της σειράς παρά τα οποία προβλήματα που υπάρχουν και στο δικό μου σύστημα αλλα ακόμα και έτσι το παιχνιδακι δε με αφήνει να το αφήσω. Δεν δικαιολογώ τίποτα και κανέναν και καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν συστήματα εκεί έξω χειρότερα αλλά και καλύτερα από το δικό μου που μπορεί να μην το παίζουν σωστά. Εγώ με αυτό που βλέπω ΤΩΡΑ ειμαι απλώς ικανοποιημένος αλλα με αυτό που ΠΑΙΖΩ ειμαι κολλημένος. Το δια ταύτα είναι ότι ναι μεν να κράζουμε (ειδικά εδώ χρειάζεται σίγουρα) αλλα με φειδώ γενικά και όχι να τα παίρνει όλα ο διάολος με το που δούμε 45 frames πχ και όχι 145. Έχει καταλήξει η PC gaming community να μοιάζει με 10χρονα που θέλουν το γλειφιτζούρι τους. My 2 cents... Εχέμ.Και στις κονσόλες αυτό γίνεται και στο pc gaming αυτό γίνεται εδώ και μια 7ετία τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εχέμ.Και στις κονσόλες αυτό γίνεται και στο pc gaming αυτό γίνεται εδώ και μια 7ετία τουλάχιστον I know δεν είπα ότι το ανακάλυψα τώρα αλλά πλέον γίνεται με κάθε τίτλο μικρό η μεγάλο πρωτότυπο η μη. Κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Άργησε πχ το preload, γιατί αργεί το preload. Άνοιξε το preload, τώρα που άνοιξε το preload είναι αργά λέει ο άλλος. Για το steam μιλάω ξέρω ότι δεν είναι το πιο αντιπροσωπευτικό αλλα καταλαβαίνεις τι εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Με το dx12 σε ενα μηνα θα δουμε καλυτερα ports στο pc απο εταιριες που μεχρι τωρα βγαζουν κακκα ports επειδη το dx 12 ειναι low level api σαν αυτο των κονσολων ετσι οι εταιριες θα μπορουν να προγραμματιζουν την pc εκδοση το ιδιο ευκολα με αυτες των κονσολων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ο κόσμος τρελαίνεται με τα fps γιατί έχουμε τα 60 fps στο pc από δεν ξέρω και εγώ ποτε...για μένα ήταν το CS beta τότε, οποτε ούτε συζήτηση για τα fucking 30fps, εκτος άμα πηγαίνουμε πίσω αντί για μπροστά. Τέσπα τα είπε όλα ο TotalBiscuit μην τα ξαναλέμε και φυσικά κανένας μέχρις στιγμής δεν είπε ότι είναι κακό το game προς θεού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Με το dx12 σε ενα μηνα θα δουμε καλυτερα ports στο pc απο εταιριες που μεχρι τωρα βγαζουν κακκα ports επειδη το dx 12 ειναι low level api σαν αυτο των κονσολων ετσι οι εταιριες θα μπορουν να προγραμματιζουν την pc εκδοση το ιδιο ευκολα με αυτες των κονσολων.Τα ίδια ακούγαμε και για mantle. Μακάρι βέβαια, αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τα ίδια ακούγαμε και για mantle. Μακάρι βέβαια, αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια.. Καμια σχέση το mantle το οποιο ναι μεν ήταν open source αλλα δεν το χρησιμοποιούσαν ούτε στις κονσόλες ούτε στις Nvidia GPU. Το dx12 θα είναι καλο απλά και μονο για ένα λόγο, το port από X1 σε PC θα είναι κάτι αρκετά εύκολο από άποψη κώδικα μιας και τα API που θα χρησιμοποιούν θα είναι παρόμοια. Δεν υπάρχει λόγος για developer να κάνει port σε Dx11 όταν θα έχει την επιλογή να κάνει port από X1 με λίγες παραλλαγές σε Dx12. Ουσιαστικά πάλι "console port" θα έχουμε απλά αρκετά πιο optimized. Ας μην περιμένει κανεις απίστευτες διαφορες όμως, χαμηλότερο CPU overhead και καλύτερο GPU utilization θα έχουμε, που εν μέρη σημαίνει μικρότερες διακυμάνσεις σε frametimes και καλύτερη gaming εμπειρία συνολικά. Το mantle είχε δώσει μια μικρή γεύση με το Battlefield 4 που όσο το δοκίμασα στην 7970 που είχα έτρεχε αψεγάδιαστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Επειδή έχω κλείσει 14 ώρες ως τώρα και έχοντας διαβάσει ελληνικά και ξένα fora έχω πλήρη εικόνα του τι έχουν κάνει και τι ισχύει, θεωρώ ότι η δύναμη του παιχνιδιού είναι στο gameplay. Το κατατάσσω αν όχι στο καλύτερο, ίσως στο δεύτερο καλύτερο της σειράς παρά τα οποία προβλήματα που υπάρχουν και στο δικό μου σύστημα αλλα ακόμα και έτσι το παιχνιδακι δε με αφήνει να το αφήσω. Δεν δικαιολογώ τίποτα και κανέναν και καταλαβαίνω και αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν συστήματα εκεί έξω χειρότερα αλλά και καλύτερα από το δικό μου που μπορεί να μην το παίζουν σωστά. Εγώ με αυτό που βλέπω ΤΩΡΑ ειμαι απλώς ικανοποιημένος αλλα με αυτό που ΠΑΙΖΩ ειμαι κολλημένος. Το δια ταύτα είναι ότι ναι μεν να κράζουμε (ειδικά εδώ χρειάζεται σίγουρα) αλλα με φειδώ γενικά και όχι να τα παίρνει όλα ο διάολος με το που δούμε 45 frames πχ και όχι 145. Έχει καταλήξει η gaming community να μοιάζει με 10χρονα που θέλουν το γλειφιτζούρι τους. My 2 cents... Fixed. Και ναι οταν μπορεις να παιξεις καλυτερα απο τις κονσολες που ειναι αυτο που ειναι,ε λογικο ειναι μετα να εχεις απαιτησεις ειδικα αν εχεις και αξιολογο συστημα(δεν μιλαω για 5000ευρω συστημα). Και για το Witcher 3 επεσε κραξιμο λογω του Downgrade(καλως ή κακως)αλλα ειναι τοσο καλο το παιχνιδι σε αλλους τομεις που εχει γινει γαργαρα τωρα. Οσο για το Batman ας πεσει οσο κραξιμο ειναι να πεσει γιατι δεν γινεται αλλιως.Ουτε η πρωτη φορα ειναι που βλεπουμε τετοια πραγματα και οπως ειδαμε εν ετη 2015 ουτε και η τελευταια. Στην ουσια ειναι σαν να σου δινουν ελλατωματικο προιον αρα το κραξιμο και λογικο ειναι και πρεπει να ειναι εντονοτατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα