Cowboyfromhell Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τι κατάντια θεέ μου για ένα τόσο καλό game. Περιμένω πως και πως βίντεο από AngryJoe που πριν λίγες μέρες ανέβασε interview πάνω στο game και έλεγε το πόσο hyped είναι για αυτό. http://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/6565628 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Χαχαχαχα, κορυφή, το περίμενα πως και πως. Η φάτσα στην αρχή δεν παίζεται μιλάμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πάντως πέρα από την αστεία πλέον κατάσταση με το port το τι κάνανε τα παλικαρια (Rodksteady) χρησιμοποιώντας την Unreal 3 είναι εντυπωσιακό. Μερικές εικόνες που έβγαλα με cropped hud, και φαντάσου λείπει AO στην έκδοση του PC: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχεις καταλάβει ότι θεωρούν ότι σου κάνουν και χάρη που το βγάζουν για PC ; Οπότε στα @@ τους κι αν δεν το βγάλουν και καθόλου.. Μη σώσουν. Η αγορά των Η/Υ είναι πολύ μεγάλη και θα δημιουργηθεί κενό το οποίο κάποιος θα έρθει να το καλύψει. Απλά πρέπει να τεθούν κάποια στάνταρ. Να ξέρει ο άλλος πως αν κυκλοφορήσει κάτι σε τέτοια κατάσταση θα έχει να αντιμετωπίσει υποτίμηση του λογότυπου και επιστροφές χρημάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 κανονικά δεν θα έπρεπε να το πάρεις καν στο PS έτσι για boycott. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι ok, το παιχνίδι δεν έχει θέμα όμως, το port έχει. Άμα θες να κανεις boycott μην αγοράζεις παιχνίδια από την WB γενικά όχι το Batman συγκεκριμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο Pc εχουμε την δυνατοτητα μεχρι και του Refund,αν ομως δεν μπορει καποιος να το παιξει σε κονσολα τοτε τι κανει??(Βλεπε Lords of the fallen).Επιστροφη χρηματων απο τα μαγαζια παντως δεν προκειται να παρει και θα το εχει χρυσοπληρωσει κιολας σε σχεση με το Pc. Καλα να παθουν παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Στο Pc εχουμε την δυνατοτητα μεχρι και του Refund,αν ομως δεν μπορει καποιος να το παιξει σε κονσολα τοτε τι κανει??(Βλεπε Lords of the fallen).Επιστροφη χρηματων απο τα μαγαζια παντως δεν προκειται να παρει και θα το εχει χρυσοπληρωσει κιολας σε σχεση με το Pc. Καλα να παθουν παντως. Μπορεί να το πουλήσει. Θα έχει χασούρα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τέτοια games πολύ απλά τα νοικιάζεται ρε guys ένα σκ σας βγαίνει κάτω από 5 euro ανάλογος το club, 13 ώρες είναι το game...τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω this weekend γιατί διάβασα είναι παρα πολύ καλο το story και gameplay. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/6565628 Rofl... ειδικά η φάτσα του στην αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το ολο θεμα που εχει δημιουργηθει ειναι μια προβοκατσια σε βαρος του Pc. Ta 70ευρα στις κονσολες ειναι πιο αρεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ναι ok, το παιχνίδι δεν έχει θέμα όμως, το port έχει. Άμα θες να κανεις boycott μην αγοράζεις παιχνίδια από την WB γενικά όχι το Batman συγκεκριμένα. Ναι, αλλά και πάλι, δεν θα έπρεπε να τους επιβραβεύει κανείς για την κατάντια. Τουλάχιστον οι mainly pc gamers, οπου έχουν και μια console γνώμη μου έιναι πως θα έπρεπε να τους ρίξουν μαύρο. Αν ήταν απλά "meh downgrade" κάτι γίνεται, εδώ μιλάμε για triple A που βγήκε απο steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/6565628 Λογικά είναι θέμα λεπτών να μπει η φάτσα του σε Angry Joe is disappoint meme. (αν δεν το έκανε ήδη κάποιος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αnw αφού έχω την beta στο pc μου, είπα να κάνω μερικές προσπάθειες να δω πως μπορώ να το κάνω να δείχνει και να παίζει όπως πρέπει ή όπως θα έπρεπε.. Το 30 cap είναι μονόδρομος αν δεν θέλεις απότομα framedrops που κάνουν μπαμ. Το άφησα ως έχει. Έχω όλα τα nvidia gimmicks ανοιχτά. http://sfx.thelazy.net/games/preset/3981/Έβαλα αυτό καθώς είναι το μοναδικό preset που προσθέτει όντως AO, SMAA, βγάζει την ασπρίλα τελείως χωρίς να πειράζει τα χρώματα. Του k-putt που δοκίμασα έβαζε μια ΄΄κιτρινίλα΄΄ στο game και το άλλα δυο με τα ''και καλά'' AO δεν δούλευαν όπως πρέπει. Μια bugg-ια έχει το συγκεκριμένο preset που χρησιμοποιώ και αναφέρεται από τον uploader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Έχεις καταλάβει ότι θεωρούν ότι σου κάνουν και χάρη που το βγάζουν για PC ; Οπότε στα @@ τους κι αν δεν το βγάλουν και καθόλου.. Χανεις το point του pc gaming, δεν ειναι να βγαζει AAA ακριβους τιτλους των 10 ωρων με τουμπανο γραφικα για να δικαιολογεις την πανακριβη καρτα σου, το pc ειναι περισσοτερο προσανατολισμενο στο competitive/indie/modding community και οχι σε ακριβες παραγωγες. Δεν λεμε οτι ειναι δικαιολογια για το απαραδεκτο port εννοειται απλα δεν μου κανουν καμια χαρη που το βγαζουν ας μην το εβγαζαν εχω ποσα παιχνιδια να παιξω και δεν με ενδιαφερουν τοσο τα 10ωρα ΑΑΑ παιχνιδια ουτε θελω να ειμαι απο πανω να μετραω textures για να δω αν εκανε αποσβεση η 970 η αν χρειαζεται να παω σε 980ti (lol) για να το μαξαρω. Επισης σε εμενα μια χαρα τρεχει οκ χωρις gameworks αλλα και παλι το παιχνιδι ειναι πανεμορφο και στα 60fps δεν το αλλαζα με την ps4 version και ας ειναι ομορφοτερο στα 30. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα