Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια, μην ξεχνατε όπως κατι αναλογο συνεβει και στο Arkham City, όταν πρωτοκυκλοφορησε στο PC, ειχε και αυτό τα προβληματάκια του....

Για παράδειγμα, καποια μαζεμένα από το Steam..

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2871116 όπως με το DX11, GFWL κλπ

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά είναι κρίμα και κούρασε tbh να μιλάμε για poor ports & performance στο thread του κάθε game και ειδικά εδώ που μιλάμε για the fuckin Batman!!! Το game με το καλύτερο combat ever και με απίστευτα πλούσιο story που με έκανε στα 27 να γουστάρω Batman που ποτε πριν δεν μου έλεγε κάτι σαν super hero. Περίμενα το game να δοκιμάσω και το νέο hardware dammit, fuck it βάζω Shadow of Mordor! :D

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ γούσταρα τον Batman και πριν (το Animated Series game στο SNES τα έσπαγε), αλλά εκτός εκείνου, ό,τι Batman έβγαινε, ήταν ολίγον φόλα και όταν έπαιξα το demo (ah...demo days) του Arkham Asylum, είχα μείνει (όπως και οι περισσότεροι νομίζω) μκας. :P

Ωραίες εποχές.

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια, μην ξεχνατε όπως κατι αναλογο συνεβει και στο Arkham City, όταν πρωτοκυκλοφορησε στο PC, ειχε και αυτό τα προβληματάκια του....

Για παράδειγμα, καποια μαζεμένα από το Steam..

Είναι άλλη η κλίμακα του fail πλέον... Μιλάμε ότι οι τύποι έχουν χρησιμοποιήσει non-final build του παιχνιδιού για το port, κάτι που φαίνεται από τα missing assets. Άσε τα memory leaks, άσε ότι όποιος δεν έχει ssd έχει drops σε μονοψήφια fps, και πόσα άλλα προβλήματα...  

Δημοσ.

Είναι άλλη η κλίμακα του fail πλέον... Μιλάμε ότι οι τύποι έχουν χρησιμοποιήσει non-final build του παιχνιδιού για το port, κάτι που φαίνεται από τα missing assets. Άσε τα memory leaks, άσε ότι όποιος δεν έχει ssd έχει drops σε μονοψήφια fps, και πόσα άλλα προβλήματα...  

Kαλα και εγω με SSD, επιανα κατι μονοψηφια τυπου  από 31-> 8 και τουμπαλιν... Αλλα λογω CPU (ηταν αυτος των minimum).. Τωρα σταθερα στα 30-32 αλλα με <1080ρ...

Δημοσ.

Σταματησαν επισημως την πωληση του παιχνιδιου στο Steam, μεχρι να βγαλουν 'updated version' :

http://www.pcgamer.com/warner-bros-is-suspending-sales-of-batman-arkham-knight-for-pc/

Καλά να πάθουν, τους αξίζει η κατακραυγή γιατί το θέμα με τα μισοτελειωμένα παιχνίδια έχει ξεχεστεί. Δεν ξέρω αν φταίει η Ροκστέντι, η Γουόρνερ, το στούντιο που έκανε τη μεταφορά ή κάποιος συνδυασμός αυτών αλλά αρκετά με την προσπάθεια εξαπάτησης. Και το λέω νευριασμένος χωρίς να έχω προπαραγγείλει (χα!) ή να το έχω αγοράσει. Κρίμα, είχα την Ροκστέντι σε μια Α υπόληψη.

Καλό είναι να μάθει ο καταναλωτής μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας (κυρίως στους Η/Υ αλλά και στις κονσόλες) να είναι υποψιασμένος, να μην ψαρώνει με τη διαφήμιση και να νοιάζεται για τα συμφέροντά του. Και με χαρά διαπιστώνω πως έχει μάθει. Η υπηρεσία επιστροφής χρημάτων του Στιμ θα αυξήσει πολύ την δύναμη πίεσης του, είναι ισχυρότατο όπλο. Τα ρεζιλίκια του Arkham Knight θα δράσουν παραδειγματικά για οποιοδήποτε λαμόγιο που θα προσπαθεί να βγει στην αγορά πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και περιμένει τα χρήματα των αφελών. Αυτές οι εποχές τελειώσαν.

Μου θέλαν και 40 ευρώ προπληρωμή για τα DLC. Χου ρε!

• Like 4
Δημοσ.

H γενική τιμολόγηση του Arkham Knight ήταν προκλητική, τόσο με το Season Pass όσο και με τις εκπτώσεις/ προσφορές που δείχνει πως ήξεραν πολύ καλά τι κάνανε.

Από εκεί και πέρα, θα γίνω κουραστικός και θα πω πάλι το ίδιο πράγμα.

Προϊόν που δε σέβεται τα χρήματά μας δεν το αγοράζουμε και δεν το καταναλώνουμε.

Τόσο απλά και όμορφα. Δε θα πάθουμε τίποτα αν δεν παίξουμε το Χ, και όλοι έχουμε σεβαστό backlog. Από την άλλη δεν το κράζουμε από τη μια και το λιώνουμε πειρατικό από την άλλη, αποφασίζεις να μην το αγοράσεις (και) επειδή δεν αξίζει το χρόνο που θα δαπανήσεις μαζί του.

• Like 15
Δημοσ.

Είμαι στο νοσοκομείο όλες αυτές τις μέρες κ τα διαβάζω όλα αυτα..και χαίρομαι άπειρα πολύ που δικαιωθηκα ότι θα βγει μια μουφα το παιχνίδι..το μόνο που δεν είχα προβλέψει ήταν το store lock που έφαγε!

Και όλα ξεκίνησαν από την ακύρωση των special editions..

Άντε νισαφι πια με τα @@portd από τις κονσόλες..

Κ δεν μπορώ να πάρω κ refund μιας και το έχω αγοράσει από αλλο μαγαζί.Αν και δεν έπρεπε να ενεργοποίησω το cdkey,ώστε να το πούλαγα σε κάνα g2a.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το warz λοιπόν!

Η παρτίδα δεν σώζεται πλέον ακόμα κ αν το επαναφέρουν το παιχνίδι.. Αυτά τα αρνητικά reviews θα μείνουν.

Του τα gameplay πως είναι?

Καιρός να εφαρμωσω πάλι το never preorder!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...