D.Luffy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Προβλέπεται πόνος με το Ass Creed. Αν τους παίρνει ας το βγάλουν σαν το Unity να δούνε τι θα γίνει..
cpttony Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παδια, μια μικρη βοηθεια, οποιος εχει φτασει εκει... (αν το παιζεται ακομα) Εχω κολησει στα ACE CHEMICALS, εκι που τραβας ένα ασανσέρ...τι κανεις μετα? Ξερουμε ποτε θα βγει το patch? Εμενα παντως σταθερα στα 30-32 σε <1080ρ αναλυση... Χωρις Gameworks (υσιαστικα πως ειπε την αλα Joker λυση η RockSteady)
Spartan117 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Προβλέπεται πόνος με το Ass Creed. Αν τους παίρνει ας το βγάλουν σαν το Unity να δούνε τι θα γίνει.. Το Syndicate έφαγε delay στο PC για να κάνουν καλο port λένε. Ελπίζω να είναι σε Dx12 μιας και τα W10 θα είναι διαθέσιμα για καμια 3 μήνες μέχρι να το βγάλουν. Παδια, μια μικρη βοηθεια, οποιος εχει φτασει εκει... (αν το παιζεται ακομα) Εχω κολησει στα ACE CHEMICALS, εκι που τραβας ένα ασανσέρ...τι κανεις μετα? Μπαίνεις στο ασανσέρ και το κατεβάζεις με το batmobile
ektelion Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πάντως, οφείλουμε να επικροτήσουμε την κίνηση της WB να παραδεχτεί την γκάφα της και να αποσύρει το παιχνίδι από τα ψηφιακά ράφια του Steam. Κάτι άλλοι θα προσπαθούσαν να μας βγάλουν τρελούς (ξέρετε ποιους εννοώ τώρα, ας μην επαναλαμβανόμαστε). Εκτός αν πια είναι τόοοοοοοοσο broken το port που έκριναν ότι δεν σωζόταν ούτε με τον καλύτερο δημοσιοσχετίστα του γαλαξία η κατάσταση. Μακάρι πάντως αυτό να λειτουργήσει σαν καμπανάκι (τι -άκι, καμπανάρα ), για όσους θέλουν να κάνουν παρόμοιες..."τακτικές". Δυστυχώς, μόνο από $ καταλαβαίνουν αυτοί. Αν στο επόμενο παιχνίδι τους δεν δουν μείωση στα preorders, no cat, no damage. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Awesome!!! Από τα καλύτερα νέα this week VIva la Revolution! Ektelion εννοείτε ότι δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα αλλα τουλάχιστον έγινε η αρχή...και τώρα υπάρχει το μοναδικό είδος φόβου για αυτές τις εταιρίες, loss of $ by refund 3
Tmark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 και τώρα υπάρχει το μοναδικό είδος φόβου για αυτές τις εταιρίες, loss of $ by refund Νομίζω ότι είναι χασούρα του Steam κι όχι των εταιρειών το refund.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Νομίζω ότι είναι χασούρα του Steam κι όχι των εταιρειών το refund. Θες να μου πεις ότι το steam έχει digital stock?! Εννοείτε ότι χάνουν οι εταιρίες όταν περνούν ποσοστό από τις πωλήσεις μέσω steam. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
gavros10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ Δεν υπαρχει η ειδηση. Πρωτη φορα αποσυρουν παιχνιδι στην 3-4 μερα λογω bugs. Καλο αυτο εν μερη αλλα ελπιζω να μην γυρισει μπουμερανγκ σε εμας τους pc gamers 1
cpttony Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μπαίνεις στο ασανσέρ και το κατεβάζεις με το batmobile Δεν με αφηνει να μπω μεσα, μπορω να σταθω οριος στην οροφη του..... Δεν ανεβαινει εντελως το ασανσέρ..
Tmark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Θες να μου πεις ότι το steam έχει digital stock?! Εννοείτε ότι χάνουν οι εταιρίες όταν περνούν ποσοστό από τις πωλήσεις μέσω steam. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Έτσι όπως το λες μπορεί να έχεις και δίκιο.
kostool13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ Δεν υπαρχει η ειδηση. Πρωτη φορα αποσυρουν παιχνιδι στην 3-4 μερα λογω bugs. Καλο αυτο εν μερη αλλα ελπιζω να μην γυρισει μπουμερανγκ σε εμας τους pc gamers Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδεχόμενο boomerang. Ή θα έχουμε αξιοπρεπή port ή καθόλου. Ακόμη και αν έτσι κάποιοι τεμπέληδες developers πάψουν να ασχολούνται με το PC, εγώ win-win το θεωρώ αυτό. Προσωπικά αν η WB έβγαινε και έλεγε ότι το arkham knight θα έμενε στην τωρινή κατάσταση για πάντα, θα ζήταγα από το steam να μου το αφαιρέσει από το library με ή χωρίς refund. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δεν με αφηνει να μπω μεσα, μπορω να σταθω οριος στην οροφη του..... Δεν ανεβαινει εντελως το ασανσέρ.. Ναι, ανεβαίνει μέχρι ένα σημείο, πας στο άνοιγμα και...σκύβεις. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Βασικά ο TotalBiscuit τα είπε όλα και δεν νομίζω ότι αξίζει καν review το game, Ευτυχώς εγώ ακύρωσα την retail αλλα λυπάμαι όλους τους υπολοιπους που το πήραν day1 retail. I guess i'll just be me this summer
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Και τώρα, περιμένουμε φθινόπωρο για patch; 1
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ίσως τα καλύτερα νέα της εβδομάδος. Γιατί δείξαμε οτι σαν κοινότητα, αν θέλουμε μπορούμε να αλλάξουμε το gaming, δείξαμε οτι έχουμε δύναμη και εμείς (εν μέρη) καθορίζουμε τη ροή των πραγμάτων. Όπως και έγινε με την αλλαγή πολιτικής του Xbox One. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα