{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το καλύτερο για μένα είναι ότι τα νέα GPUs δίνανε δώρο το Batman τρελή ειρωνεία! Η περιπέτεια είναι να μπορέσεις να τρέξεις το game όχι το game το ίδιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 "This is how the Batman died" είναι πολύ προφητικά λόγια με αυτό που έκαναν πάντως. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 οτι καλυτερο αυτο το gif μπορει να σας φαινεται επιπονο,αλλα προτεινω να μην παιξετε το συγκεκριμενο παιχνιδι μεχρι η τιμη να παει στον πατο και το κανουν playable με τα patches. Το σημαντικοτερο,οσοι PC users εχουν και κονσολα να μην το αγορασουν εκει,διοτι δεν πρεπει να υποκυψουμε σε τεχνικες ωθησεις των καταναλωτων στο console market 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το σημαντικοτερο,οσοι PC users εχουν και κονσολα να μην το αγορασουν εκει,διοτι δεν πρεπει να υποκυψουμε σε τεχνικες ωθησεις των καταναλωτων στο console market Εαν κάποιος έχει και PC και κονσόλα πως "ωθείται στο console market"? Αφού έχει ήδη κονσόλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Να το αγοράσουμε?!? εγώ περιμένω, είμαι δεύτερος στην λίστα στο video-club Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εαν κάποιος έχει και PC και κονσόλα πως "ωθείται στο console market"? Αφού έχει ήδη κονσόλα... γτ αγοραζει μονο exclusives? και εγω εχω καμια 20αρια παιχνιδια σε last gen κονσολες,αλλα δεν ηταν διαθεσιμα στο PC. Οταν υπαρχουν cross platform releases πρεπει να υποστηριζουμε την PC εκδοση η να μην υποστηριζουμε καθολου .Δλδ νοοτροπιες του στυλ "δε γαμιεται αν το PC port ειναι χαλι μαυρο,θα το παρω στο PS4 που τρεχει καλα" δινουν τροφη σε παρομοιες καταστασεις στο μελλον,διοτι αν πιστευουν οι εταιριες οτι μπορουν να μεταφερουν το PC market στην κονσολα χωρις να χασουν τον πελατη,τριβουν τα χερια τους 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 γτ αγοραζει μονο exclusives? και εγω εχω καμια 20αρια παιχνιδια σε last gen κονσολες,αλλα δεν ηταν διαθεσιμα στο PC. Οταν υπαρχουν cross platform releases πρεπει να υποστηριζουμε την PC εκδοση η να μην υποστηριζουμε καθολου .Δλδ νοοτροπιες του στυλ "δε γαμιεται αν το PC port ειναι χαλι μαυρο,θα το παρω στο PS4 που τρεχει καλα" δινουν τροφη σε παρομοιες καταστασεις στο μελλον,διοτι αν πιστευουν οι εταιριες οτι μπορουν να μεταφερουν το PC market στην κονσολα χωρις να χασουν τον πελατη,τριβουν τα χερια τους Σωστός, δεν σε κατάλαβα στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τα προηουμενα batman αν και υπηρχε πειρατεια απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας επειδη ετρεχαν καλα σε ολα τα pc και ηταν ανωτερα απο τις κονσολες στο ultra πουλησαν εκατομυρια και στο pc http://steamspy.com/search.php?s=Batman Το knight μεχρι τωρα εχει πουλησει μονο 280.000. Και πολλα του ειναι για τετοιο port Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Batman: Arkham Knight – SweetFX Mods Bring Ambient Occlusion To The PC Version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3azjtk/nvidia_sped_the_gameplay_video_up_making_it_look/ Τι να σχολιάσει κανείς πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συνεχίζουν την κοροϊδία αυτοί..Δεν τους έφτασε το shitstorm με τα 3.5GB της 970.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 μηπως ειχε γινει καμια συμφωνια να μην βγει καν στα pc?την οποια δεν την ξεραμε,αλλα τελικα το βγαλανε με προιποθεσεις αυτο το dawngrade οπτικα πολυ βρωμαει ακομα δεν το εχω δει,θα περιμενω καποιο update,μπας και αλλαξουν τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το ps4 πήρε και παραπάνω exclusive missions και στην e3 του 2014, αν θυμάστε, ήταν μια θέση πριν το trailer του Uncharted 4. Oπότε ναι παίζει κάτι τέτοιο. Όσο αφορά το ΑΟ που λείπει και τα άλλα εφέ μπορούν να προστεθούν με ένα patch, μην ξεχνάμε ότι οι κονσόλες έχουν πάρει day one patch και στην δική μας περίπτωση όχι. Όποιος θέλει φυσικά μπορεί να δοκιμάσει και αυτό του reshade αλλά δεν νομίζω να είναι το ίδιο με αυτό που έχουν οι κονσολοεκδόσεις οπτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaurosPiraths Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3axuwu/gmg_will_be_offering_refunds_for_arkham_knight/Το GMG Λεει θα κανει Refunds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 http://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3azjtk/nvidia_sped_the_gameplay_video_up_making_it_look/ Τι να σχολιάσει κανείς πλέον. Πολύ ωραία και η nvidia.. Χειρότερη και απο την Apple έχει γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα