Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπαμε ενα κακο port ειναι, περιμενεις να στρωσει απλα η το παιζεις ετσι, να μην τα μηδενιζουμε ολα για ενα game λεω εγω. Αν εχεις ps4 παρτο στο ps4(και εγω εχω αλλα προτιμω στο pc) δεν ειναι αναγκη να λεμε υπερβολες του στυλ "πουλαω την 970 να παρω ps4" για ενα παιχνιδι.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω καθόλου stuttering πια, τα γραφικά του game χωρίς gameworks είναι έτσι.

batmanak2015-06-2419-n3oqr.png

Είναι λες και η rocksteady είδε το Samaritan demo και είπαν θα κάνουμε ένα παιχνίδι batman ακριβώς έτσι. lol

• Like 1
Δημοσ.

Τι ένα κακό port ρε 'συ, όλα έτσι είναι..Downgrade και optimization του πώλου, ποιος ο λόγος να σκάσεις λεφτά για GPU ; Το 4Κ ; Ας γελάσω..

Ε αφου πιστευεις αυτο ποιος ο λογος που σκεφτοσουν να αγορασεις 980ti και ψαχνεσαι τοσο με τα γραφικα, παρε ενα ps4 να ησυχασεις. Σε εμενα προσωπικα καλα τρεχει και επειδη εχω ps4 και stuttering εχω δει και frame drops και ολα οσα περιγραφεις στο bloodborne..

Δημοσ.

Κοίτα εγώ από πάντοτε ήμουν υποστηρικτής του "έχω κονσόλα και PC". Day 1 σίγουρα το Ps4 έχει λιγότερα προβλήματα αλλα τώρα έχω βρει ένα τρόπο να το παίζω το παιχνίδι χωρίς προβλήματα στο PC. Βεβαια όσοι έχουμε maxwell κάρτες είμαστε κακομαθημένοι γιατί κάθε φορα που βγαίνει κακό nvidia optimized port κατά 80% τρέχει άνετα σε maxwell.

Δημοσ.

Περιμένεις ΕΣΤΩ με μία 980Ti να παίξεις το Batman με όλα στο max + PhysX χωρίς πολλά πολλά..Τελικά βγαίνει το παιχνίδι, βλέπεις αυτά τα χάλια και λες..Για ποιο λόγο ακριβώς πήρα 980Ti ; Αυτό που ζούμε είναι ανώμαλο τελείως πλέον..Οι devs δεν δίνουν την παραμική δεκάρα για το PC..Το έδωσαν σε ένα studio 12 ατόμων να το κάνουν port για PC..Σε θεωρούν παρακατιανό τελείως δηλαδή..

• Like 3
Δημοσ.

Και είναι major release, παιχνίδι που το περιμέναμε πως και πως..Οπότε αφήστε τα ''Ένα port είναι''. Δεν μιλάμε για indie παιχνίδι της πλάκας.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο είναι, αλλά και στο Ps4 έτσι δείχνει και έχει hardware των 400 ευρώ :D

άμα είχε και το PS4 version ένα team που να αποτελείτο από 12 άτομα και έπρεπε να το τελειώσουν μέσα σε 8 εβδομάδες τότε θα έμοιαζε κάπως εστί

_-Batman-Chaos-In-Gotham-Game-Boy-Color-

• Like 2
Δημοσ.

έλα μωρε, λες και είναι κάτι καινούργιο σε σχέση με τα προηγούμενα. Μια απο τα ίδια με την ίδια μηχανή γραφικών, αν ακούμε πως έχει και τα προβλήματα που έχει τότε καλά κρασιά. Το αναμενόμενο είναι τέτοιου είδους τίτλοι (με την ίδια μηχανή γραφικών με τα προηγούμενα 2 παιχνίδια) να τρέχουν νεράκι χωρίς πολλά πολλά, πως καταφέρανε και τα κάνανε σκ@τ@, μονο αυτοί ξέρου. Παίξτε ξανά witcher 3 καλύτερα :D

• Like 1
Δημοσ.

12 άτομα.. Εαν δεν πέσουν βροχή τα refunds τους βλέπω να γίνονται το πιο περιζήτητο στούντιο για ports στο PC από δω και μπρος!

"Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε μεταφορά παιχνιδιού σε PC μέσα σε ένα σαββατοκύριακο με το 1/100 κόστος σε σχέσει με άλλα στούντιο".  :-D

Πάντως Psycho ετοιμάσου να ρίξεις λίγο τις προσδοκίες σου εαν πας σε κονσόλα αλλά εαν γουστάρεις πραγματικά, όλα είναι θέμα συνήθειας.

Ξεχνάς τα 60fps και μερικές φορές και την ανάλυση αλλά από την άλλη όταν δεν έχεις και καμία επιλογή σε settings, έχεις όλο το χρόνο να αφοσιωθείς στο.... παιχνίδι.

Παρ'όλα αυτά προβλήματα υπάρχουν κι εκεί πλέον αλλά όχι σε βαθμό PC. Μερικά μέλη τείνουν να υπερβάλλουν νομίζω όταν λένε ότι έχουν game-breaking bugs κλπ σε κονσόλα. Όχι ότι είναι απίθανο ξαναλέω, αλλά όχι σε βαθμό κακουργήματος όπως σε αυτή την περίπτωση.

Και μια και ένα μέλος αναφέρθηκε στο Bloodborne, ναι και μένα μου την έσπασε το loading, τα 30fps και το frame pacing αλλά κάτι μου λέει ότι εαν έβγαινε σε PC με παρόμοια προβλήματα, ακόμα μπορεί να ψαχνόμουν με .ini, patches και δεν θα του είχα ήδη ρίξει 100+ ώρες καθαρής πόρωσης.

Θα έλεγα ας περιμένω κανα δυο μήνες μήπως και το φτιάξουν και πάρω locked 60άρι...

• Like 3
Δημοσ.

Και μια και ένα μέλος αναφέρθηκε στο Bloodborne, ναι και μένα μου την έσπασε το loading, τα 30fps και το frame pacing αλλά κάτι μου λέει ότι εαν έβγαινε σε PC με παρόμοια προβλήματα, ακόμα μπορεί να ψαχνόμουν με .ini, patches και δεν θα του είχα ήδη ρίξει 100+ ώρες καθαρής πόρωσης.

Θα έλεγα ας περιμένω κανα δυο μήνες μήπως και το φτιάξουν και πάρω locked 60άρι...

Σε 2 σειρές τα είπες όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό σίγουρα, για καθαρό gaming plug and play το PC δεν είναι. Πρέπει να ξέρεις ότι θα ξοδέψεις ώρα στο tweaking για να φέρεις το κάθε παιχνίδι στα γούστα σου. Και για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι είναι καλο το balance μεταξύ PC και κονσόλας και όχι το να έχεις ένα πράμα και να κράζεις το άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...