Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Χαχαχαχα!!!! Report: Batman: Arkham Knight Uses DirectX 10 When NVIDIA Gameworks Effect Are Activated nvidia gameNOTworks on = dx10 nvidia gameNOTworks off = dx11 Απαπα..Το Unity στο launch ήταν optimized μπροστά σ' αυτό..
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Βασικα ειναι και δυσφήμηση και για τις καρτες της nvidia, μου θελουν και κουπονακι free και gameworks. Απορω πως δεν εχει αντιδράσει η nvidia η πως δεν συμετειχε στο optimization και αφησε απλα μια μικρη ομαδα να το κανει port..Τι να αντιδράσουν.. Όπου και να βάλουν χέρι ζημιά κάνουν. Απαπα..Το Unity στο launch ήταν optimized μπροστά σ' αυτό..Το Unity είχε και γραφικά που εν μέρη το δικαιολογούσαν σε σχέση με αυτό εδώ.
Despotas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Απαράδεκτα όλα αυτά και αναρωτιέσαι ολόκληρο QA πραγματικά ΤΙ έκανε?? Η πλάκα πως έδωσαν μερικά skins δώρο για το φιάσκο με την collectors έκδοση αν παρατηρήσατε. Πρέπει να το αποσύρουν άμεσα αν θέλουν να είναι σοβαροί και να συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε με τον οβολό μας. Κρίμα γιατί το παιχνίδι έχει ενδιαφέρον και το batmobile προσθέτει πολύ κατά τη γνώμη μου. Πάω να συνεχίσω Talos Principle που το πήρα με 6,5E και έχει όλα τα options που πρέπει να διαθέτει ένα PC game.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ένα skin έδωσαν, το new52 ή κάπως έτσι. Τουλάχιστον η Ubisosft έδωσε season pass.
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Χαχαχαχα!!!! Report: Batman: Arkham Knight Uses DirectX 10 When NVIDIA Gameworks Effect Are Activated nvidia gameNOTworks on = dx10 nvidia gameNOTworks off = dx11 1
Despotas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Να το χαίρεστε: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-batman-arkham-knight-on-ps4-is-a-technical-tour-de-force
Tobajara Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ... Τουλάχιστον το eurogamer έχει καταργήσει τις βαθμολογίες. Και έχουν και το Digital Foundry. Επιπλέον από τη στιγμή που πήραν στα χέρια τους έκδοση για κονσόλα δε μπορούν να μιλήσουν για την έκδοση για PC - η εμπειρία τους θα είναι καλή. Αναφέρονται επίσης συγκεκριμένα στο κείμενο για το πόσο κακή είναι η PC έκδοση. Αλλά από την άλλη ΔΕ βάζεις αυτή την κωλοϋποκεφαλίδα. ΔΕΝ προκαταβάλεις με αυτό τον τρόπο. ΔΕΝ παίζεις το ρόλο του πυροσβέστη για κακές εταιρικές πρακτικές.
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JohnVani, έκλεισα τα Nvidia gimmicks και τουλάχιστον το παιχνίδι τρέχει πολύ πιο ομαλά. Άκου εκεί το κατέβαζε σε Dx10... Τώρα στο σύστημα μου είναι smooth 60 σε 1440p με όλα τα Nvidia "features" κλειστά και όλα τα αλλα maxed.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Απορώ γιατί το παίζεις ρε Σπαρτιάτη..Περίμενε να το ευχαριστηθείς με όλα τα εφέ τουλάχιστον, αν ποτέ τα βάλουν βέβαια..Προσωπικά δεν το βλέπω να ασχολούμαι καν με την PC έκδοση, θα το πάρω στο Ps4 να παίξω το παιχνίδι όντως και να μην ασχολούμαι με Dx10, κολλήματα και ΑΟ/Rain textures κλπ. 1
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Απορώ γιατί το παίζεις ρε Σπαρτιάτη.. Γιατί το πήρα από nuuvem και δεν μπορώ να το κάνω refund! Άσε που δεν μπορώ να περιμένω και έχει καλές επιδόσεις τώρα που έκλεισα το gameworks. Το παιχνίδι, όσο και να κράζω το port, μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ μέχρι στιγμής. Πολύ καλύτερο του Origins και του City. Αν τα έκανα rank σαν παιχνίδια μέχρι στιγμής θα έβαζα το Asylum πρώτο δεύτερο το Knight τρίτο το City και τέταρτο το Origins. Είμαι μεγάλος fan της σειράς και δεν θα αφήσω τους ανίκανους developer να μου στερήσουν το Knight. Θα το έπαιρνα στο Ps4 και εγώ άμα μπορούσα να κάνω refund αλλα το πήρα από Nuuvem...
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχω ξενερώσει τόσο πολύ με το PC τελευταία, που αν δεν είχα αγοράσει το ROG, η 970 θα ήταν ήδη στις αγγελίες..
Spartan117 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχω ξενερώσει τόσο πολύ με το PC τελευταία, που αν δεν είχα αγοράσει το ROG, η 970 θα ήταν ήδη στις αγγελίες.. Περίμενε να δεις τι θα παίξει με το Dx12 καλύτερα. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε πολύ καλύτερα port στο μέλλον μιας και θα είναι straight port από το X1 ο κώδικας, τώρα πρέπει οι PC developers αναγκαστικά να δουλέψουν πάνω σε outdated API(Dx11). Πάντως η διαφορα με τα gameworks off είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε εμενα. Τρέχω σχεδόν, αν όχι, κολλημένα 60fps σε 2560x1440 res. Άμα ανοίξω έστω και ένα gimmick της nvidia άντε πάλι dips στα 40~
ADHD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πριν δεν ελεγες οτι σκεφτοσουν να αγοραζες 980ti?? Ενταξει ενα κακο port δεν ειναι το τελος του pc gaming χαλαρωστε λιγο οκ, overeactions παντου βλεπω.. Παρτε το να παιξετε με 30fps στο ps4 τι να πω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ενώ στο PC θα το παίξουμε στα 60FPS με υφές Ps2..Και μπόλικο stuttering. Έλεγα ναι, αλλά με τα downgrade και τα port της ΤΟΣΟ κακιάς ώρας όπως το συγκεκριμένω εδώ που δείχνει και καλύτερα στις κονσόλες, όχι 980Ti δεν αξίζει να πάρεις, αλλά να πουλήσεις το PC όπως είναι και να πας σε κονσόλα. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω να μιλήσω έτσι, αλλά το κατάφεραν και είναι η πικρή αλήθεια, δυστυχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα