Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο τώρα, στην αρχή παίζεις με άλλη στολή και μετά παίρνεις την πιο καλή; Το προχώρησε κανείς να μου πει τι γίνεται με αυτό;

Όχι την καλή στολή την έχει μονο το Ps4

ναι είναι story related

• Like 1
Δημοσ.

Απαράδεκτη κατάσταση. Πλέον το game όσο καλό και να είναι έχει αμαυρωθεί η εικόνα του στο full. Πάλι καλά που δεν πρόλαβα να το πάρω επειδή μαζεύω λεφτά για διακοπές.

Δημοσ.

Αν το αφήσετε στα 30 μια χαρά πηγαίνει, και αυτός ήταν ο σκοπός του cap που έβαλαν. Εδώ ο άλλος με την 980ti και δεν μπορεί να κρατήσει σταθερό framerate που να μην πέφτει στα 30 και 40.

Aς περιμένουμε κάποιο patch, δεν γίνεται κάτι άλλο τώρα..

Δημοσ.

Αν δεν γίνεται κατι αλλο τωρα, να μην κυκλοφορουσε η έκδοση για pc αλλα να έβγαινε ενα μηνα μετα πχ οχι να βγαζουν ενα port του ποδαριου..

Δημοσ.

Είχε φάει ήδη ένα delay, φαντάσου να έβγαινε τον Φεβρουάριο που ήταν να βγει αρχικά.. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι απαράδεκτοι, αλλά το μόνο που μπορεί να γίνει για αυτούς που το αγόρασαν είναι είτε να περιμένουν patch μπας και διορθωθεί κάτι είτε να πάνε για refund. 

Δημοσ.

Πάντως ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά. Το Steam έπιασε το νόημα (refund). Με την συνεχή πτώση των πωλήσεων και ιδίως σε περίοδο μεγάλων sales (εδώ και 2 χρόνια), που οφείλεται κυρίως στην τρομακτική άνοδο των πωλήσεων από key sites (βλέπουμε ακόμα και νέα παιχνίδια AAA στην βδομάδα να πέφτουν στα 20-25 ευρώ), αλλά και στην ολοένα αυξανόμενη έλλειψη εμπιστοσύνης από τους καταναλωτές στα γεμάτα bugs,downgrade κτλ... Πιστεύω πως πολλές εταιρείες θα αλλάξουν στάση (δεν είναι λίγες που είναι στην μπούκα) ειδάλλως η πειρατεία θα φτάσει σε απίστευτα ύψη και παιχνίδια που θα αξίζουν θα αγοράζουμε μόνο και αυτά εκ των υστέρων.

P.S Φίλος που τα έχει πάρει άγρια με το παιχνίδι, μου λέει θα το κάνω αγορά και στο καπάκι refund έτσι για να φαίνεται η ακύρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα το κλειδί, και μου έστειλαν και το Story addon της Harley Quinn.

Εγώ επιμένω, το season pass έπρεπε να δίνουν γι' αυτό το φιάσκο όπως έκανε η Ubisoft με το Unity.

Δημοσ.

Σήμερα που έπαιξα κάνα 2ωρο πάλι μπορώ να πω ότι με όλα τέρμα πλην debris και smoke είχα σχεδόν κολλημένο 60αρι βάζοντας και τις ρυθμίσεις για το blur που μου σπάει τα νεύρα. Το μεγάλο κακό είναι με το batmobile που εκεί αποκτά ξαφνικά λοξυγγα κάποιες φορές και το ότι λόγω πιθανού memory leak μετά από κάποια ώρα θέλει μάλλον restart γιατί αρχίζει το stutter και σε άσχετες φάσεις.

Κατά τα λοιπά σε gameplay επίπεδο το παιχνίδι είναι αρκετά καλό με ενδιαφέρουσα πλοκή ως τώρα και σε σπρώχνει να παίξεις (αρχικά τουλάχιστον) το main story περισσότερο.

Δημοσ.

Και στα 60 καλα πηγαινε, το εριξα απο 120 γιατι τα μεγαλα drops φαινοταν ασχημα, το τραγικο ειναι η console version να ειναι καλυτερη οπτικα, το performance αργα η γρηγορα θα φτιαξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...