Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Knight

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά εμενα το παιχνίδι παίζει απροβλημάτιστα με όλα στο full και gameworks όλα στον on....το σύστημα μου είναι i5 3570 στα 3.8, 16GB ram και 970 G1....παίζω σε ανάλυση 1080p με vsync on και έχω από 40 fps μέχρι 60 fps μέσος ορος περίπου 50 fps. Το παιχνίδι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και πολύ ωραιά γραφικά....το μονο αστείο προβληματάκι είναι ότι όταν κάνω exit να βγω απ το παιχνίδι μου λένε απλά τα windows ότι το game δεν έκλεισε σωστά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το pc port εγινε απο την "πασιγνωστη" Iron galaxy games η οποια ευθυνεται και για το origins που ειχε κι αυτο θεματακια.Επισης ακουγεται οτι το παιχνιδι εχει ενα extra drm γνωστο ως denuvo(γιαυτο δεν εχουν κυκλοφορησεις cracked) που θεωρητικα βαραινει το παιχνιδι.

Ρε guys πέρα του perfomance (αν και σε μερικούς τρέχει σωστά από ότι διαβάζω και στα ξένα φόρουμ αλλά και εδώ) είναι πραγματικά ανήκουστο και πρωτοφανές να λείπουν πράγματα από την pc έκδοση, και γενικά να δείχνει πιο ολοκληρωμένη και όμορφη η console έκδοση, αν έχεις τον θεό σου.. 

Τουλάχιστον ακόμα και το τρισάθλιο WD όταν ανέβαζες ανάλυση, του πέταγες ένα δυο mods +msaa, ήταν νύχτα με την μέρα από τις console εκδόσεις οπτικά..Τώρα είναι καινούρια αυτά τα κόλπα, πως θέλουν να το πάνε όλο το θέμα;

• Like 2

Επισκέπτης

Απλά τα πράγματα, είπαν να πάνε ένα βήμα παραπάνω και να σου δώσουν το authentic comic experience, καρέ καρέ. Τι κινηματογραφικά ubisoft και μλκιες, εδώ είσαι. back to the roots.

Πάμε καλά μωρέ; Τι εγκλήματα έχουν κάνει..Είναι δυνατόν να δείχνει στις κονσόλες καλύτερο;

Εγω το πηρα στο ps4 παντως και ξενιασα μια και καλη(ακους εκει η 660 μου να ειναι στα minimum requirements) :P

Οι επιδόσεις τρώγονται(ούτως ή άλλως έχουμε συνηθίσει σε κακά port), αυτό που κάνανε με εφέ να λείπουν από την PC έκδοση και fps cap είναι για μπάτσες όμως. Και αυτό είναι το πρόβλημα του να κάνεις outsource port σε άλλη ομάδα, δεν είναι όλοι Nixxes... Δεν ξέρω τι θα πρωτοπρολάβουν να σώσουν με αυτό το port αλλα εγώ θα παίξω το παιχνίδι μιας και το ευχαριστιέμαι και τρέχει ομαλά σε εμενα. Ξανά όμως παιχνίδι για PC από WB ποτε. Βάλανε και Denuvo οι αθεόφοβοι :-D

Καλά, μετά τις καινούριες δηλώσεις της Rocksteady, δεν βλέπω να φτιάχνεται ποτέ. Πλέον άφησαν το "συζητάμε με τον third-party developer" και άρχισαν το "συζητάμε με AMD και NVIDIA" λες και η κουράδα οφείλεται σε driver issues. Επίσης προτείνουν σε όσους έχουν "recommended" specs να είναι με τα πάντα στο normal και όλα τα gameworks "off" και να συνεχίσουν να παίζουν με το 30fps cap. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι με αυτά τα settings θα έχουν την ίδια εμπειρία με τις κονσόλες, αγνοώντας αφενός ότι ακόμη και με τα μέγιστα δυνατά settings το παιχνίδι δείχνει χειρότερο από το PS4, αλλά ακόμη σημαντικότερο το ότι δεν είναι πλεονέκτημα μηχανήματα χιλιάδων ευρώ να έχουν την ίδια εμπειρία με τις κονσόλες.

Port από 12 άτομα, ε;

Δεν ξέρω αν είναι περισσότεροι σε άλλα ports (π.χ. Origins), αλλά... 12 άτομα. :P

Προβλέπω ρεκόρ σε refunds.

Η πλάκα είναι ότι προφανώς δεν περίμεναν ότι δε θα καταλαβει κανείς από τα credits ότι το έκαναν μόνο τόσοι το port αλλά πιθανότατα θα έλεγαν "wow τι γαμάτο που το φτιάξαμε, θα δουν όλοι ότι αυτό το αριστούργημα το έκανα μόνο 12 άτομα, θα μας μπιζάρουν όλοι και θα πάμε και σε μεγαλύτερη εταιρεία σύντομα!!!" και άλλα σχετικά...

αλλα εγώ θα παίξω το παιχνίδι μιας και το ευχαριστιέμαι και τρέχει ομαλά σε εμενα.

Μα αυτό έλειπε κιόλας, να σου έπαιζε καλά και να το παράταγες από αντίσταση. Απορώ λίγο πάντως με την τύχη σου :)

Η όλη κατάσταση μου θύμισε τα ports της From Software στο χειρότερο, το να κόψουν assets από το PC είναι αλητεία.

• Like 1

Η πλακα είναι ότι στο βίντεο της nvidia όλα τα εφέ που λείπουν στην retail έκδοση υπάρχουν. Δεν μάθανε τίποτα από την όλη φάση με την 970 και το false advertising; Τι build είχανε αυτοί και υπάρχουν εφέ που δεν έχουμε εμείς; lol

Και το Unity στο video της nvidia είχε tesselation και εμείς ακόμα το ψάχνουμε.. Είναι πραγματικά κρίμα να μπει και η WB στην μαύρη λίστα μου..

Έβαλα το game, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να αλλάξω το .ini για τα 60fps, .έτσι για να δω πως τα πηγαίνει στα 30. Ομαλότατα μου πηγαίνει, no stuttering at all.

Κάτι άλλο τώρα, στην αρχή παίζεις με άλλη στολή και μετά παίρνεις την πιο καλή; Το προχώρησε κανείς να μου πει τι γίνεται με αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...