MaurosPiraths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το είχε αναφέρει το Steam ότι δεν κάνει Refund από Third party sites.
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δεν είμαστε καλά..Δεν έχει καν Ambient Occlusion η PC έκδοση και τα Ps4/XOne έχουν κανονικά..
Alex21121988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Πάμε καλά μωρέ; Τι εγκλήματα έχουν κάνει..Είναι δυνατόν να δείχνει στις κονσόλες καλύτερο;
Titanomaxos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Φαινεται καθαρα ότι οι συγκρίσεις γινονται με PhysX ON. Τα MAX ΣΕ DETAIL γραφικά στα BATMAN είναι με PHYSX OFF
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Καλά εσύ έχεις μείνει στο Arkham Asylum.. 2
Alex21121988 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Έχω ps4, και χαιρόμουν που μου το έδωσαν σε κουπόνι δωρεάν (φίλος μου) και θα έχω batman στο PC με τα physx κτλ... Ακόμα δεν το έχω βάλει βέβαια για να δω τα χάλια με τα μάτια μου, αλλά ότι έχω δει μέχρι τώρα σε screenshots, μπορούν να μας δουλεύουν για τον υπόλοιπο χρόνο όσοι το έχουν στις κονσόλες και εμείς το έχουμε σε PC. Και από ότι φαίνεται δεν ειναι μόνο το performance πιο σταθερό αλλά δείχνει και καλύτερο αν εχεις τον Θεό σου δηλαδή...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Επιτέλους μετά από πολύ χρήμα και καθόλου κόπο όχι μονο κατάφεραν να αποδείξουν ότι τα next-gen games όχι μονο δεν έχουν διαφορα στο pc αλλα είναι και καλύτερα στις κονσόλες και δεν έχει ούτε μια μέρα που έκανα upgrade...so sad, ευτυχώς το Witcher ήταν τόσο καλο που δύσκολα θα χαλαστώ ειδικά για το batman. Έκανα cancel την retail μου. Τα λέμε μετά από μερικά major patches. 1
Oroku Saki Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ολα τα προηγουμενα batman ειχαν καλυτερα γραφικα στο pc. Πως εγινε ετσι το Knight δεν μπορω να καταλαβω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το Arkham City με Dx11 ήταν χάρμα οφθαλμών τότε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα